French Boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Tόσα χρόνια ήμουν εκεί, έφαγα στη μάπα το χιούμορ τους και τώρα μου έμεινε ελάττωμα...Βρεταννικό χιούμορ?![]()
Tόσα χρόνια ήμουν εκεί, έφαγα στη μάπα το χιούμορ τους και τώρα μου έμεινε ελάττωμα...Βρεταννικό χιούμορ?![]()
Ουτε κι εγωTόσα χρόνια ήμουν εκεί, έφαγα στη μάπα το χιούμορ τους και τώρα μου έμεινε ελάττωμα...Aν και βεβαια δεν κατάλαβα που είναι το τόσο αστείο...
συναγωνιστές καλησπέρα! Έχω ανά καιρούς επισκεφθεί και εγώ πολλά από τα μαγαζιά που αναφέρεται αλλα μη έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις πέφτω συνήθως σε περιπτώσεις πετσέτας η σε άθλιες παροχές. θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιες καλές επιλογές, η αν μπορεί να μου στείλει και ένα δυο τηλεφωνα με τα καλά μαγαζιά τς πόλης? ευχαριστώ εκ των προτερων...![]()
Αφού ξεκαρδίστικες ρε φίλε...Tόσα χρόνια ήμουν εκεί, έφαγα στη μάπα το χιούμορ τους και τώρα μου έμεινε ελάττωμα...Aν και βεβαια δεν κατάλαβα που είναι το τόσο αστείο...
φίλε δεν σε πολυκαταλαβαίνω και είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν έχει σχέση με τα ελληνικά μου. Στο τέλος τέλος το forum έγινε για ανταλλαγή γνώσεων. εγώ σαν καινούργιος ζήτησα την βοήθεια των παλιών ευγενικά χωρίς ειρωνεία. τώρα εσύ τι πρόβλημα έχεις δεν το καταλβαινω και δεν με νοιάζει κι όλας.Αφού ξεκαρδίστικες ρε φίλε...
Μεγάλε αυτά εννοείς;γνωριζουμε κατι για το splash sauna?το εχει επισκεφτει κανεις?
Πλάκα κάνω βέβαια, μη μου παρεξηγηθείς.
Από περιέργεια προφανώς, ρωτάς. Αλλά ξέρεις σε πόσους η περιέργεια βγήκε ξινή;
Μα εκ πείρας μιλάω...αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα Curiosity not killed the (dj)cat
Curiosity killed the cat >... αγαπητέ μου γάτε....
Εδώ σειρά ζω... σας διαβάζω συνέχεια αλλά δεν άντεξα άλλο να μην επικοινωνώ μαζί σας.βρε καλως τη σειρα.....πουσε συ χαμενος??
εκτος απο τη ζετα κατι αλλο αξιολογο εχει η εβιτα
γιατι ο φιλος μας ο τσακας τις ειδε ολες καλες
τα προγράμματα που εφαρμόζονται στο εν λόγω ίδρυμα επιβλέπονται από (αμιγώς ελληνική) τρόϊκα, αποτελούμενη από δύο παλιά (παρά το νεαρό της ηλικίας τους) και γνωστά μέλη, με παρουσία άνω του έτους εκεί, ενώ εθήτευσαν προηγουμένως και στην χρεοκοπημένη πλέον Αμαρυλίδα (για την χρεοκοπία της οποίας ουδόλως ευθύνονται οι εν λόγω κυρίες και τα προγράμματα τους, καθόσον το μαγαζί αυτό παρουσίαζε πολλές εγγενείς διαρθρωτικές αδυναμίες, όπως κακοδιαχείρηση, χαμηλή ανταγωνιστικότητα, βόλεμα ημετέρων και υψηλό λειτουργικό κόστος) και ένα νεότερο πλην όμως μεγαλύτερης ηλικίας μέλος.
Κατά σειρά έχουμε:
- Ηλέκτρα, με φάτσα..μουτράκι. Μικρή το δέμας και ζουμπουρλούδικη (κοκκινομάλλα πλέον) αλλά με εξαιρετικές καμπύλες. Μια επικαμπύλια ολοκλήρωση ;) επ' αυτών θα μπορούσε να αποτελεί μια πολύ ικανοποιητική λύση.
- Νόρα, σταθερά με ίσιο κατάμαυρο μαλλί και αδύνατη. Ενδείκνυται για πιό hard/kinky καταστάσεις, η ανάλυση των οποίων ξεφεύγει των σκοπών του παρόντος άρθρου.
- Έλενα, κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, ξανθό σγουρό μαλλί, καλό σώμα και χαρακτηριστικό πρόσωπο.
ΥΓ. Συγγνώμη για τυχόν πολιτικές προεκτάσεις του κειμένου. Ως γνωστόν το μασάζ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να το συγκρίνουμε με την πολιτική![]()
Να σημειώσουμε ότι η περιλάλητη Τζένη με τα στραβά και σέξυ δοντάκια της, που λέει και ο graf, είναι παλιάααα καραβάνα. Γνωστή και ως Σίσσυ έχει μετεκπαιδευθεί σε πολλά φημισμένα ινστιτούτα της πόλης (τουλάχιστον 4 μούρχονται έτσι πρόχειρα). Απουσίασε για ένα διάστημα εξωτερικό, αλλά όπως φαίνεται, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει....καλησπερα και απο εμενα.. ο χωρος μακραν πιστευω ο καλυτερος.. στο δια ταυτα..Επίσκεψη σε Μαρία (Λαδάδικα). Χώρος πραγματικά εκπληκτικός.
Στο δια ταύτα όμως υστερεί ακόμα.
Αλεξία: κοντούλα, γεματούλα με καβλόφατσα και πολύ δυνατό τσιμπούκι.
Μαρία: Ψηλή, γεμάτη, χαζοχαρούμενη, πολύ καλό μασάζ αλλά πολύ μέτρια στο κυρίως πιάτο.
Η Δανάη δεν προτιμήθηκε καθώς ήταν αδιάθετη (μαλακία μου) αλλά παραμένει με διαφορά η πιο όμορφη παρουσία.
Επίσης κατά την έξοδό μου εθεάθη κι άλλη κοπέλα (ίσως να την ελεγαν Τζενη) η οποία ήταν μαυρισμένη και αρκετά σέξυ
ναι εκεινη που ειδες ειναι η τζενη που κανει και το καλυτερο προγραμμα πιστευω..