Ραντεβού προ ημερών στο πρώην ελεγκανς, πρώην ιμπέριαλ, νυν βικτώριας.
Στη συζήτηση στο viber, μου παραθεσαν μια σειρά επιλογών μεταξύ αυτών και της Φενιας. Είπα θα πάω , θα δω και αν δεν μου αρέσουν οι υπόλοιπες θα πάω με Φενια . Αυτήν ξέρεις, αυτήν εμπιστεύεσαι.
Όταν έφτασα, η πόρτα ήταν ανοιχτή, το μαγαζί άνω κάτω λόγω ανακαίνισης και μέσα δούλευε μάστορας.
Ομολογώ χαλάστηκα με αυτό. Αν μου το έλεγαν στο viber θα ακύρωνα και θα έκλεινα μια άλλη μέρα γιατί ένιωσα άβολα.
Επειδή όμως τιμάω τα ιερά και τα οσια, δεν κιότεψα και μπήκα .
Η Φενια με οδήγησε στο δωμάτιο και μου είπε πως είναι διαθέσιμη μόνο η Βερονικα. Όταν την ρώτησα για την ίδια, μου επιβεβαίωσε πως πλέον κρατάει μόνο τη ρεσεψιόν. Φαίνεται πως κλείνει το κεφάλαιο Φενια . Τιμή και δόξα!
Ήρθε λοιπόν η Βερονικα.
Στην αρχή πήγα να ξενερώσω. Είναι μουν@ρα , απλά δεν είναι του γούστου μου . Είναι σαφώς πιο μεγάλη από την Φενια . Φουσκωμένα χείλη, στήθη, μαύρισμα στη πένα, τραβηγμένα ματια κλπ στο πρόσωπο. Εντυπωσιακή θα την έλεγαν πολλοί φίλοι μου , απλά εμένα μου αρέσουν περισσότερο κορίτσια της διπλανής πόρτας που λέμε. Γούστα είναι αυτά.
Παρόλα αυτά, στα της διαδικασίας εκπληκτική. Και το μασαζ πολύ πολύ τίμιο και το καλαμάκι του δεύτερου γύρου Ε ΞΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΟ!! Και επικοινωνιακα πολύ καλή
Γενικά προβλέπω πως θα συγκινήσει τις μάζες και αν δεν ξαναπροτιμηθει από εμένα δεν θα είναι επειδή δεν είναι καλή αλλά επειδή ψάχνω άλλο στυλ.
Ξανθιά, ψηλουλα, ωραία οπίσθια, στήθος όχι μαμίσιο αλλά ωραίο. Και γενικά δεν Φαίνεται να είναι κανένα παρτάλι.
Επομένως καλές καταθέσεις και πάντα να είμαστε ευγενικοί και σεβαστικοι!!!