Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.752
Πόντοι
206
Καλησπέρα στα φιλαράκια της παρέας ειπα να γράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία μιας και θα μου μείνει αξέχαστη Επισκέφτηκα το νταμες στην ολγας μετά από πολύ καιρό και μου άνοιξε μια νεαρή κοπέλα η Εύα η Έυη δεν κατάλαβα ακριβός . Λέω εδώ ήμαστε θα περάσουμε καλά ωραίο μελαχρινό μωρακι με αρκετά τατουάζ βέβαια. Μου εξηγεί τα προγράμματα και επιμένει να κάνουμε στα 100€ κ λέω εγώ χαλάλι της! Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο γδύνεται και αρχίζει να βρωμάει ψαρίλα λες και είμαι στην λαϊκή . Δεν φτάνει αυτό ότι είναι βρωμιαρα ζητάει και έξτρα λεφτά για να την πάρεις ακαποτο . Αιδια σκετη εννοείτε δεν θα ξανά πάω και ποσό μάλλον να μπω μέσα με αυτή την βρωμιαρα που ποιος ξέρει από ποτέ έχει να πλυθεί
Ακάποτο σεξ ή ακάποτη πίπα...?

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Καλησπέρα. Επίσκεψη στο imperial, ο χώρος όπως όλοι λένε ότι πιο τέλειο υπάρχει στην πόλη. Δοκίμασα μασάζ με την Μαριάννα, που είναι άκρως επαγγελματικό. Η κοπέλα άριστη σε αυτό που κάνει. Το δωμάτιο με κρεβάτι μασάζ και λουτηρα κεφαλιού και ποδιών .Μετά από 1 ώρα μασάζ παντού έγινα καινούριος ,κόστος 60ευρω για 1ωρα .Μπράβο Βαλερία πάλι καινοτομία στο χώρο!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.675
Πόντοι
3.846
Ακαποτο σεξ αδερφέ
Έμπιστος φαίνεσαι.Έκανες τώρα εγγραφή και κάποιοι παλιοί σε πίστεψαν κιόλας.Δύο φορές πήγα πριν λίγες εβδομάδες με την Εύα και ούτε μία δεν έκανε νύξη για ακάποτο.Το πρόγραμμα των 100 περιλαμβάνει ακάποτη πίπα και όχι διείσδυση.Αν έκανε ακάποτο γαμήσι θα σου ζητούσε περισσότερα.Ούτε ψέματα ξέρεις να λες.Και φυσικά καμία οσμή ψαρίλας,ήταν πεντακάθαρη.Άσε μας ρε τύπε!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.752
Πόντοι
206
Έμπιστος φαίνεσαι.Έκανες τώρα εγγραφή και κάποιοι παλιοί σε πίστεψαν κιόλας.Δύο φορές πήγα πριν λίγες εβδομάδες με την Εύα και ούτε μία δεν έκανε νύξη για ακάποτο.Το πρόγραμμα των 100 περιλαμβάνει ακάποτη πίπα και όχι διείσδυση.Αν έκανε ακάποτο γαμήσι θα σου ζητούσε περισσότερα.Ούτε ψέματα ξέρεις να λες.Και φυσικά καμία οσμή ψαρίλας,ήταν πεντακάθαρη.Άσε μας ρε τύπε!
Έπεσε γενικά σε αντιφάσεις.... Είπε ότι με το που ξεντύθηκε η κοπέλα όλο το δωμάτιο μύριζε ψαρίλα... Αυτό δε γίνεται με τίποτα... πόση κολπίτιδα να έχει μια γυναίκα...? Η κολπίτιδα γίνεται αντιληπτή μόνο όταν υπάρξει διείσδυση και τα υγρά της βγουν έξω από το μουνί της... έτσι μυρίζουν αλλά μόνο αν πας κοντά....Δεν έχει ιδέα από γυναίκες μάλλον ο τύπος... Ήθελε απλά να εκδικηθεί... ίσως η συγκεκριμένη δεν του έκανε τα χατίρια μέσα στο δωμάτιο...
Ακάποτο σεξ...? Κανένα μαγαζί δεν το προσφέρει γιατί ξέρει ότι θα μπλέξει αν το κάνει και το ίδιο το ίδρυμα και η κοπέλα....
Άρα φίλε Τζώρτζ πώς σε λένε... μάπα το καρπούζι...!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.704
Πόντοι
206
Καλησπέρα. Επίσκεψη στο imperial, ο χώρος όπως όλοι λένε ότι πιο τέλειο υπάρχει στην πόλη. Δοκίμασα μασάζ με την Μαριάννα, που είναι άκρως επαγγελματικό. Η κοπέλα άριστη σε αυτό που κάνει. Το δωμάτιο με κρεβάτι μασάζ και λουτηρα κεφαλιού και ποδιών .Μετά από 1 ώρα μασάζ παντού έγινα καινούριος ,κόστος 60ευρω για 1ωρα .Μπράβο Βαλερία πάλι καινοτομία στο χώρο!
Ποιο είναι αυτό το imperial; Τηλέφωνο; Καθαρά μασάζ χωρίς φραπέ έστω;

Gustaro

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0
Πρώτη φορά elegance.
Στο τηλ μου είπε η κοπέλα κατευθείαν θέλεις πρόγραμμα 100euro ή 70 euro
Διαθέσιμες μου είπε η Ντίνα για αρχή και η Κριστη για δεύτερο πρόγραμμα!
Όντως ο χώρος ο ποιο όμορφος που έχω πάει μέχρι τώρα.
Η Ντινα είναι μια κοπελίτσα με αγορέ μαλλί αδύνατη κοντούλα ωραία φατσούλα ωραίο κορμί κρίμα που δεν κάνει και δεύτερο μέρος
φοράει μια ροζ ρόμπα και από κάτω το στρινγκακι δίνει μάτι αλλά μέχρι εκεί
καλό μασαζάκι πολύ καλό social
Δεύτερο μέρος Κριστι
Ένα υπέροχο κοριτσάκι 22 χρονών juicy καταπληκτικό με υπέροχο στήθος .
Μου λέει μπορώ να κατεβάσω την μπλούζα της και να φιλήσω άνετα!
Αλλά μέχρι εκεί δεν βγάζει κάτι άλλο.
Είχαμε απλή χειρομαλάξη !
Ντράπηκα να ρωτήσω για κάτι παραπάνω διότι το κοριτσάκι σου βγάζει μια ευγένεια και αθωότητα!
Σίγουρα θα ξαναπάω !
50€ τελικά 20 λεπτά μασάζ και κανένα 10 λεπτό μέχρι να τελειώσεις!

gio1981_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
52
Πόντοι
0
καλημέρα η ιριδα δουλεύει στο κρυσταλ;; η σταμάτησε;;

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256

gio1981_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
52
Πόντοι
0

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.739
Πόντοι
3.506
διάβασε εσύ ρε πανιβλακα τι λέει.. γράφει ότι μπορεί να σταμάτησε για εγκυμοσυνης κ κάνεις δεν επιβεβαιώνει... διάβασα πολύ καλά..
Μπορεί να σε πείραξε το σχόλιο του αλλά μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος στην ερώτηση.

gio1981_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
52
Πόντοι
0
Μπορεί να σε πείραξε το σχόλιο του αλλά μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος στην ερώτηση.
έχεις δίκιο κ ζητάω συγνώμη αλλά δεν είχα πιει καφέ.. τελικά πήρα στο κρυστσλ κ επιβεβαιώνω ότι η ιριδα δεν εργάζεται πλέον εκεί.. έτσι μου είπε..οποτε...

Giorgos19651

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Ναι ρε αδερφέ έκανα εγγραφή γιατί πέρασα μάπα για τα 100 ευρώ ξεπέτα ήταν και όντως μύριζε η κοπέλα στο πρόγραμμα των 100 και πίπα κ γαμησι και μασάζ έχει μήπως εσυ δεν πέρασες και πήγες σε άλλο μαγαζί καρντασι ;γιατί να πω ψέμματα έχουν βιβλιάριο υγείας εκεί αυτές και δεν το ξέρω όπως στα μπουρδελα πιο τίμια τα μπουρδελα αδερφέ

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.466
Πόντοι
201
Ακαποτο σεξ αδερφέ

Ρε παιδιά πάτε καλά...?? Ακάποτο σεξ με εκδιδόμενη...?? Μακριά κι αλάργα.....!!!
Και μάλιστα ακάποτο σεξ ενώ η κοπέλα έχει βακτηριακή κολπίτιδα! Θα τρελαθούμε εντελώς με αυτά που ακούμε…

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Είτε λέει αλήθεια είτε ψέματα ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε ακάποτο σεξ με εκδιδόμενη... Εγώ θα πω ούτε και ακάποτη πίπα.....
Μονο ακαποτα μεχρι να φυτρωσει το στρουμφοχωριο στον πουτσο σας ρε ...Μια ζωη την εχουμε....

Gustaro

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0
καλημέρα η ιριδα δουλεύει στο κρυσταλ;; η σταμάτησε;;
Σταμάτησε αδερφέ…..μου το επιβεβαίωσε κοπέλα που δουλεύει στο κρύσταλ αλλά δεν ήξερε τον λόγο μου είπε!

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256

Stories

Νέο!