Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.674
Πόντοι
9.195
Σε χρονικό διάστημα ενός μήνα πήγα δύο φορές στο Elegance (στη πρώτη, πήγα με Κρίστι αν και ήθελα Φένια-για να τη γνωρίσω). Η πρώτη μου φορά με τη Κρίστι ήταν τυχαία, αφού ο κύριος σκοπός και στόχος μου ήταν η Φένια. Είχα κάνει το λάθος τότε, να μην αναφέρω κοπέλα στο κλείσιμο του ραντεβού. Εμ πάσει περιπτώσει, είχα περάσει με Κρίστι...Σχετικά γεματούλα, μελαχροινή με σχετικά ίσιο και μακρύ μαλλί, ηλικιακά γύρω στα 23 με 28 μου έκανε (δεν παίρνω και όρκο)...Πρώτο μέρος, αρκετά καλό με το μασάζ πότε να είναι δυναμικό με χρήση αγκώνα στη πλάτη σε όλο το μήκος του κορμού και πότε πιο μυοχαλαρωτικό. Έχει δυνατό social, είναι κοινωνική και φιλική και σου πιάνει πολύ εύκολα κουβέντα. Δεύτερο μέρος, γύρισμα ανάσκελα ρύθμιση μασζοκρέββατου στη ιδανική θε΄ση που ΄ήθελα για να είμαι άνετος, εκείνη απ' τη πλευρά της το μόνο που έβγαλε ήταν το τοπ μπλουζάκι που φορούσε, "πετάγοντας" έξω τα μαστάρια της, που ήταν μεγάλα και φυσικά χωρίς έξτρα παρεμβάσεις. Κα΄τι από κάτω δεν έβγαλε που μάλλον, θεώρησα ότι το μεγάλο στήθος της το ε΄χει σαν "υπερατού" που φαντάζομαι, σε κα΄θε ευκαιρία το βγάζει έξω! Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα και πρέπει να το αναφε΄ρω, είναι ότι, ενώ βρισκόμουν σε στάση μπρούμυτα και μου έκανε χαλαρωτικό μασα΄ζ, ο τρόπος αγγίγματός της ήταν τόσο ερεθιστικός ανάμεσα στα πόδια μου και αγγίζοντας τη πούτσα μου, που όταν μου είπε να γυρίσω, είχε πάρει ήδη την ανηφόρα και είχα κατακαυλώσει. Με το στήθος της σε δημόσια θέα, την άγγιζα, έπαιζα με τις ρόγες της, έγλειψα για λίγο το ένα βυζί και μου πήρε πίπα, που μπορώ να πω, ότι ήταν αρκετά καλή έως πολύ καλή. Με διέγειρε αφού ήμουν έτοιμος από πριν και με "τε΄λειωσε" συνοδεία βογγητών μου και πολύ μεγάλης ποσότητας σπέρματος. Σε γενικές γραμμές, ήταν καλή, φιλότιμη, δοτική αλλά περίμενα λίγο παραπάνω από εκείνη. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι καινούρια στο μαγαζί, μπορεί με το καιρό να "ανοιχτεί" αλλά δεν πε΄ρασα και άσχημα, καλά ήταν.

Χθεσινό ραντεβού με Φένια! Ευτυχώς, προνόησα και έγραψα στο viber το όνομά της για το ραντεβού. Καθυστέρησα στο ραντεβού 15 λεπτά λόγω κίνησης στους δρόμους (να θυμάστε ότι, όταν κλείνουμε μία συγκεκριμένη ώρα για ραντεβού, πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσουμε να είμαστε εκεί τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα-στο μαγαζί υπολογίζουν τη ώρα του ραντεβού από τη ώρα που προγραμματίζεται η συνάντηση και όχι από τη ώρα που εμείς ως πελάτες, φτάνουμε στο μαγαζί-δηλαδή εγώ υπολόγιζα ότι θα είμαι μέχρι και τέταρτο στη συμπλήρωση ώρας αλλά μ' ενημέρωσαν ότι ο χρόνος "τρέχει" από την ώρα κλεισίματος, αυτά προς ενημέρωση). Κλείσιμο παρένθεσης, πάμε στα βασικά και ουσιώδη. Φένια...όμορφη, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, ξανθιά ίσιο μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, γύρω στα 30, φορούσε ένα ροζ συνολάκι (πουκάμισο-παντελόνι, έμοιαζε με πυτζαμάκι) και παντόφλες. Τη προηγούμενη φορά που πέρασα με την άλλη κοπέλα, ήταν πιο σέξι το ντύσιμό της, φορούσε και τακούνια. Με πε΄ρασε στο δωμάτιο που είχε το κρεββάτι...Σύντομο φρεσκάρισμα καθότι επειδή είχε πολύ ζέστη, ίδρωσα και χρειαζόμουν μία ανα΄σα δροσιάς παρεά με το κλιματιστικό του δωματίου. Έρχεται η Φένια, βγάζει τα ρούχα της και μένει με τον μαύρο "στρίνγκο"! Ωραίο σώμα, είναι αδύνατη και αρμονικά μαυρισμένη (κατά δήλωσή της, κάνει solarium). Μικρό βυζάκι (Νο2), αλλα΄ με "τσιτωμένη" ρώγα προς τα έξω! Πολύ καλό πρώτο μέρος, έχει γνω΄σεις μασάζ, καλό social χωρίς να είναι φλύαρη και να σε κουράζει...Δεύτερο με΄ρος, γύρισμα ανάσκελα εγώ, έβγαλε το στρίγνκο της αφού με ρώτησε πρώτα και ξεπρόβαλλε η καλοξυρισμένη μουνάρα της που τη τίμησα δεόντως. Πλήρωσα 10 Ευρώ παραπάνω για 69 και γλειφομούνι. Το μουνάκι της ήταν υπέροχο, πολύ καθαρό και απολάμβανα κάθε άγγιγμα και γλείψιμο. Μετά από κάποια λεπτά, μου τα έδωσε στο στόμα και τα έφτυσα στη ντουζιέρα. Μετά, ήρθε η σειρά μου, αλλά επειδή είχαμε ήδη υπερβεί το χρόνο όπως μου είπε και ανέφερα περιγραφικά παραπάνω, πίπα με αρκετό χε΄ρι και "παίξιμο", με γρηγοράδα στις κινήσεις για να χύσω, όπως και έγινε. Συμπερασματικά, η Φένια και η Ντάρια αποτελούν τα "βαριά χαρτιά" του "ιδρύματος"! Δικαίως, συμπληρώνω...Η Φένια αλλά και η Ντάρια πρέπει να κάνουν και καλό σεξ, αυτή την αίσθηση έχω από ΄τη όλη στάση τους μέσα στο δωμάτιο! Ελπίζω κάποια στιγμή, να δοκιμαστούν και εκεί...

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
427
Πόντοι
21
Πείτε μου λίγο για χαρμονυ ώρες κοπέλες τρόπος ραντεβού υπηρεσίες αν σας ειναι εύκολο

Portokslidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Γεια στη παρέα. Επειδή είμαι αρχάριος στο θέμα ποια είναι τα μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη που προσφέρουν χειρομάλαξη; Διευθύνσεις; Site έστω; Από πού να αρχίσει κανείς; Γιατί με τα τόσα πολλά σχόλια στο συγκεκριμένο νήμα χάνεσαι λίγο;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Εγώ προσωπικά έχω ψιλοκοψη....άλλωστε φαίνεται από τα ποστ 4 χέρια 50 ευρώ ότι δεν έχουν πολύ δουλειά..
Και εγώ αυτό είπε λίγο πιο πάνω. Όποιος δεί το ποστ και το πιστέψει την πάτησε. Στην κοροϊδία είναι πρώτες.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Σε χρονικό διάστημα ενός μήνα πήγα δύο φορές στο Elegance (στη πρώτη, πήγα με Κρίστι αν και ήθελα Φένια-για να τη γνωρίσω). Η πρώτη μου φορά με τη Κρίστι ήταν τυχαία, αφού ο κύριος σκοπός και στόχος μου ήταν η Φένια. Είχα κάνει το λάθος τότε, να μην αναφέρω κοπέλα στο κλείσιμο του ραντεβού. Εμ πάσει περιπτώσει, είχα περάσει με Κρίστι...Σχετικά γεματούλα, μελαχροινή με σχετικά ίσιο και μακρύ μαλλί, ηλικιακά γύρω στα 23 με 28 μου έκανε (δεν παίρνω και όρκο)...Πρώτο μέρος, αρκετά καλό με το μασάζ πότε να είναι δυναμικό με χρήση αγκώνα στη πλάτη σε όλο το μήκος του κορμού και πότε πιο μυοχαλαρωτικό. Έχει δυνατό social, είναι κοινωνική και φιλική και σου πιάνει πολύ εύκολα κουβέντα. Δεύτερο μέρος, γύρισμα ανάσκελα ρύθμιση μασζοκρέββατου στη ιδανική θε΄ση που ΄ήθελα για να είμαι άνετος, εκείνη απ' τη πλευρά της το μόνο που έβγαλε ήταν το τοπ μπλουζάκι που φορούσε, "πετάγοντας" έξω τα μαστάρια της, που ήταν μεγάλα και φυσικά χωρίς έξτρα παρεμβάσεις. Κα΄τι από κάτω δεν έβγαλε που μάλλον, θεώρησα ότι το μεγάλο στήθος της το ε΄χει σαν "υπερατού" που φαντάζομαι, σε κα΄θε ευκαιρία το βγάζει έξω! Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα και πρέπει να το αναφε΄ρω, είναι ότι, ενώ βρισκόμουν σε στάση μπρούμυτα και μου έκανε χαλαρωτικό μασα΄ζ, ο τρόπος αγγίγματός της ήταν τόσο ερεθιστικός ανάμεσα στα πόδια μου και αγγίζοντας τη πούτσα μου, που όταν μου είπε να γυρίσω, είχε πάρει ήδη την ανηφόρα και είχα κατακαυλώσει. Με το στήθος της σε δημόσια θέα, την άγγιζα, έπαιζα με τις ρόγες της, έγλειψα για λίγο το ένα βυζί και μου πήρε πίπα, που μπορώ να πω, ότι ήταν αρκετά καλή έως πολύ καλή. Με διέγειρε αφού ήμουν έτοιμος από πριν και με "τε΄λειωσε" συνοδεία βογγητών μου και πολύ μεγάλης ποσότητας σπέρματος. Σε γενικές γραμμές, ήταν καλή, φιλότιμη, δοτική αλλά περίμενα λίγο παραπάνω από εκείνη. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι καινούρια στο μαγαζί, μπορεί με το καιρό να "ανοιχτεί" αλλά δεν πε΄ρασα και άσχημα, καλά ήταν.

Χθεσινό ραντεβού με Φένια! Ευτυχώς, προνόησα και έγραψα στο viber το όνομά της για το ραντεβού. Καθυστέρησα στο ραντεβού 15 λεπτά λόγω κίνησης στους δρόμους (να θυμάστε ότι, όταν κλείνουμε μία συγκεκριμένη ώρα για ραντεβού, πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσουμε να είμαστε εκεί τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα-στο μαγαζί υπολογίζουν τη ώρα του ραντεβού από τη ώρα που προγραμματίζεται η συνάντηση και όχι από τη ώρα που εμείς ως πελάτες, φτάνουμε στο μαγαζί-δηλαδή εγώ υπολόγιζα ότι θα είμαι μέχρι και τέταρτο στη συμπλήρωση ώρας αλλά μ' ενημέρωσαν ότι ο χρόνος "τρέχει" από την ώρα κλεισίματος, αυτά προς ενημέρωση). Κλείσιμο παρένθεσης, πάμε στα βασικά και ουσιώδη. Φένια...όμορφη, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, ξανθιά ίσιο μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, γύρω στα 30, φορούσε ένα ροζ συνολάκι (πουκάμισο-παντελόνι, έμοιαζε με πυτζαμάκι) και παντόφλες. Τη προηγούμενη φορά που πέρασα με την άλλη κοπέλα, ήταν πιο σέξι το ντύσιμό της, φορούσε και τακούνια. Με πε΄ρασε στο δωμάτιο που είχε το κρεββάτι...Σύντομο φρεσκάρισμα καθότι επειδή είχε πολύ ζέστη, ίδρωσα και χρειαζόμουν μία ανα΄σα δροσιάς παρεά με το κλιματιστικό του δωματίου. Έρχεται η Φένια, βγάζει τα ρούχα της και μένει με τον μαύρο "στρίνγκο"! Ωραίο σώμα, είναι αδύνατη και αρμονικά μαυρισμένη (κατά δήλωσή της, κάνει solarium). Μικρό βυζάκι (Νο2), αλλα΄ με "τσιτωμένη" ρώγα προς τα έξω! Πολύ καλό πρώτο μέρος, έχει γνω΄σεις μασάζ, καλό social χωρίς να είναι φλύαρη και να σε κουράζει...Δεύτερο με΄ρος, γύρισμα ανάσκελα εγώ, έβγαλε το στρίγνκο της αφού με ρώτησε πρώτα και ξεπρόβαλλε η καλοξυρισμένη μουνάρα της που τη τίμησα δεόντως. Πλήρωσα 10 Ευρώ παραπάνω για 69 και γλειφομούνι. Το μουνάκι της ήταν υπέροχο, πολύ καθαρό και απολάμβανα κάθε άγγιγμα και γλείψιμο. Μετά από κάποια λεπτά, μου τα έδωσε στο στόμα και τα έφτυσα στη ντουζιέρα. Μετά, ήρθε η σειρά μου, αλλά επειδή είχαμε ήδη υπερβεί το χρόνο όπως μου είπε και ανέφερα περιγραφικά παραπάνω, πίπα με αρκετό χε΄ρι και "παίξιμο", με γρηγοράδα στις κινήσεις για να χύσω, όπως και έγινε. Συμπερασματικά, η Φένια και η Ντάρια αποτελούν τα "βαριά χαρτιά" του "ιδρύματος"! Δικαίως, συμπληρώνω...Η Φένια αλλά και η Ντάρια πρέπει να κάνουν και καλό σεξ, αυτή την αίσθηση έχω από ΄τη όλη στάση τους μέσα στο δωμάτιο! Ελπίζω κάποια στιγμή, να δοκιμαστούν και εκεί...
Στα έδωσε αυτή στο στόμα και τα έφτυσες εσύ; Σε έχυσε δλδ;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556
Γεια στη παρέα. Επειδή είμαι αρχάριος στο θέμα ποια είναι τα μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη που προσφέρουν χειρομάλαξη; Διευθύνσεις; Site έστω; Από πού να αρχίσει κανείς; Γιατί με τα τόσα πολλά σχόλια στο συγκεκριμένο νήμα χάνεσαι λίγο;
Που χάθηκες δηλαδή
2 σελίδες πίσω τα έχει γράψει ο άνθρωπος μη τα θέλετε όλα στο πιάτο

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Πέρασμα απο Κρυσταλ με Ιβοννη. Μικρουλα, 22-23 χρονών,μαύρα μαλλιά, κοντουλα, μέτριο προς μικρό στήθος, πολύ ωραίος κωλος, με κάποια τατουάζ (λαιμο- σώμα). Πρώτο κομμάτι χαίδεμα , ενω σε τρίβει αφήνει να την χουφτωνεις. Και εδω σταματάνε τα θετικά. Κλέψιμο χρόνου, με ντουζ πριν και μετα ολη η συνεδρία κράτησε 30 λεπτά. Στο δευτερο κομμάτι μονότονη και παρόλο που έμεινε μόνο με το κάτω εσώρουχο οταν πήγα να πλησιάσω στο στήθος με απομάκρυνε πριν καν ακουμπήσω. Γενικη αίσθηση ξεπέτας. Στην έξοδο ήταν αγενής (τόνος, ύφος κλπ) ενώ κατα τη διάρκεια της συνεδρίας ηταν τυπική με πολυ λιγο σοσιαλ. Στο Κρυσταλ γενικότερα μέχρι πρότινος περνούσες καλά ή μέτρια. Ειχα καιρό να φυγω με άσχημη εμπειρία οπως η παραπάνω. Παρατήρησα οτι υπάρχει μία γενική αναταραχή. Οι κοπέλες βαριούνται, δεν θελουν να κανουν ραντεβού η να βγουνε στο σαλοναρισμα, η γραμματεία (μια καινούρια κοπέλα, δεν την είχα ξαναδεί) λογομαχουσε με μια κοπέλα στα ενδότερα κλπ οποτε γενικά και ειδικά συστήνεται αποφυγή.
Τα ίδια και τα ίδια λες Η μια δεν είναι δωτικη η άλλη βαριέται , μάλλον είσαι καμιά βρωμουσα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Ναι...Απόλυτα λογικό, μετά το γλειφομούνι...Γιατί σου φαίνεται παράξενο;
Λογικό είναι απλά είπα μήπως έκανες λάθος στην σύνταξη γιατί είναι συνήθη τακτική των κοριτσιών. Όλα οκ

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
108
Πόντοι
0
Δοκιμή ελεγκανς με Αλεξία. Λίγο πιο τσουπωτη αλλα με πολυ ωραιο τροπο. πολυ καλο δευτερο μερος! Η Φένια συνεχίζει να είναι η τοπ εκει κατ'εμε αλλά ως τώρα με εξαίρεση τη Βενετία (που δεν ηταν κακή - μάλλον αδιαφορή) το μαγαζί είναι μια χαρα!
Δοκιμή golden με Ξένια. Σταθερή σε ύφος αλλά εμένα για κάποιο λόγω κάτι μου βγάζει.
Δοκιμή spa elit. Δε θύμαμαι το όνομα της κοπέλας αλλά ήταν η μόνη εκεί που δεν ήταν bbw (not my thing). Καλό μασάζ, με ενθάρρυνε να τον παίξω μόνος. Σε ερώτηση μου, αφησε να εννοηθεί ότι την επόμενη φορά θα αναλάμβαναι η ίδια.
Αυτά για αυτό το μήνα. Όταν ξαναμπεί κασέρι από Οκτώβρη τώρα...

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
108
Πόντοι
0
Όπως πάει θα τις περάσω όλες παντως θα πω και ακόμα σε κανά πριβέ δε θα βρούμε άκρη...

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Παιδια την βοηθεια σας ξερω σας εχω πριξει αλλα εχει κανεις καμια πληροφορια για την αννυ απο massazio ας στειλει δμ οποιος ξερει κατι

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81

ρε φίλε με τόση εμπειρία που έχεις σου άρεσε η πίπα της Κρίστι; θα τρελαθώ ειλικρινά...

βάζει βγάζει απλά τον πούτσο στο στο΄μα με την γνωστή και λεγόμενη αερόπιπα....

δική μου άποψη μακριά.... οκ είπαμε πρέπει να πετάξουμε χρήματα σε αυτό το άθλημα για να βρούμε τα καλά... αλλά η συγκεκριμένη
δεν κάνει μασάζ.
δεν κάνει κάτι να σε καβλώσει
αστεία πίπα

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.946
Πόντοι
2.256
ρε φίλε με τόση εμπειρία που έχεις σου άρεσε η πίπα της Κρίστι; θα τρελαθώ ειλικρινά...

βάζει βγάζει απλά τον πούτσο στο στο΄μα με την γνωστή και λεγόμενη αερόπιπα....

δική μου άποψη μακριά.... οκ είπαμε πρέπει να πετάξουμε χρήματα σε αυτό το άθλημα για να βρούμε τα καλά... αλλά η συγκεκριμένη
δεν κάνει μασάζ.
δεν κάνει κάτι να σε καβλώσει
αστεία πίπα
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ...Μασάζ χάδι έως ακουμπημα....Πίπα ίσα ίσα το κεφάλι και αυτό ούτε καν το ακουμπούσε....Δεν αξίζει ούτε ευρώ η συγκεκριμένη

janman211

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Ειναι εγνατια 125 το κορίτσι σου κανει μασάζ και με πίεση και χωρίς όπως το θέλεις μετα ξεκινάει το πιάνει και εχει μια αύρα που σε κανει άλλον άνθρωπο ρούχα δν βγάζει πιστεύω θελει λιγο χρονο και ίσως τα βγαλει με κατι έξτρα
Εχεις το τηλεφωνο για harmony?

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Μετά από καιρό είπα να πάω στο imperial. Ηθελα να κλείσω με Φενια, αλλά η σεριφισα μου είπε ότι είχε ρεπό και μου πρότεινε να κάνω ένα μασαζ σε όλο το σώμα με Ντιανα. Λέω δε γαμιεται, είμαι που είμαι και πιασμένος, ας δοκιμάσω. Για τον χώρο τα έχουμε ξαναπεί. Ότι πιο καθαρό και όμορφο αισθητικα υπάρχει! Μπαίνω στο δωμάτιο με κρεβάτι σπα το οποίο έχει λουτήρα για το κεφάλι και χώρο για πλύσιμο και μασάζ ποδιών. Η Ντιανα με αγορέ μαλλί και ωραίο σώμα. Μασάζ από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι την κεφαλή. 1 ώρα απόλυτης χαλάρωσης. Πατούσες, γάμπες, μέση, πλάτη, αυχένας... Τί λάδια έβαλε, τί κρέμες. Με έκανε και με κάτι σκραπ... Εγώ σκραπ ήξερα τους ρωμαλεν με τα παλιό σίδερα! Ένιωσα άλλος άνθρωπος!1 ώρα 60€.Τέλειο σαν εμπειρία! Βαλέρια πραγματικά έχεις κάνει έναν απίστευτο χώρο με μεράκι, που καλύπτει όλες μας τις ανάγκες! RESPECT

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
ηνη στο crystal κοπελα της διπλανης πορτας που δεν σου παει το μυαλο οτι κανει τετοια δουλεια αρκετα καυλιαρα μικροκαμωμένη. Στα του μασαζ ενα οκ δεν ειναι οτι με ξεπεταξε. Μου φαινεται καπως μονοτονο το προγραμμα καθως και στο μασσατζιο ηταν τα ιδια. Πηγα να ψαρεψω καμια πληροφορια για την αννυ αλλα δεν

Μετά από καιρό είπα να πάω στο imperial. Ηθελα να κλείσω με Φενια, αλλά η σεριφισα μου είπε ότι είχε ρεπό και μου πρότεινε να κάνω ένα μασαζ σε όλο το σώμα με Ντιανα. Λέω δε γαμιεται, είμαι που είμαι και πιασμένος, ας δοκιμάσω. Για τον χώρο τα έχουμε ξαναπεί. Ότι πιο καθαρό και όμορφο αισθητικα υπάρχει! Μπαίνω στο δωμάτιο με κρεβάτι σπα το οποίο έχει λουτήρα για το κεφάλι και χώρο για πλύσιμο και μασάζ ποδιών. Η Ντιανα με αγορέ μαλλί και ωραίο σώμα. Μασάζ από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι την κεφαλή. 1 ώρα απόλυτης χαλάρωσης. Πατούσες, γάμπες, μέση, πλάτη, αυχένας... Τί λάδια έβαλε, τί κρέμες. Με έκανε και με κάτι σκραπ... Εγώ σκραπ ήξερα τους ρωμαλεν με τα παλιό σίδερα! Ένιωσα άλλος άνθρωπος!1 ώρα 60€.Τέλειο σαν εμπειρία! Βαλέρια πραγματικά έχεις κάνει έναν απίστευτο χώρο με μεράκι, που καλύπτει όλες μας τις ανάγκες! RESPECT
επαιξε καμια πιπα ?

Giorgos19651

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα στα φιλαράκια της παρέας ειπα να γράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία μιας και θα μου μείνει αξέχαστη Επισκέφτηκα το νταμες στην ολγας μετά από πολύ καιρό και μου άνοιξε μια νεαρή κοπέλα η Εύα η Έυη δεν κατάλαβα ακριβός . Λέω εδώ ήμαστε θα περάσουμε καλά ωραίο μελαχρινό μωρακι με αρκετά τατουάζ βέβαια. Μου εξηγεί τα προγράμματα και επιμένει να κάνουμε στα 100€ κ λέω εγώ χαλάλι της! Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο γδύνεται και αρχίζει να βρωμάει ψαρίλα λες και είμαι στην λαϊκή . Δεν φτάνει αυτό ότι είναι βρωμιαρα ζητάει και έξτρα λεφτά για να την πάρεις ακαποτο . Αιδια σκετη εννοείτε δεν θα ξανά πάω και ποσό μάλλον να μπω μέσα με αυτή την βρωμιαρα που ποιος ξέρει από ποτέ έχει να πλυθεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom