Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.195
- Πόντοι
- 10.555
εχει σαιτ τηλεφωνο κατι;H νέα διεύθυνση του Elegance είναι Πλούτωνος 27 (απέναντι από τη παλιά Νομαρχία). Τα υπόλοιπα, οκ.
εχει σαιτ τηλεφωνο κατι;H νέα διεύθυνση του Elegance είναι Πλούτωνος 27 (απέναντι από τη παλιά Νομαρχία). Τα υπόλοιπα, οκ.
Και εγώ αυτό είπε λίγο πιο πάνω. Όποιος δεί το ποστ και το πιστέψει την πάτησε. Στην κοροϊδία είναι πρώτες.Εγώ προσωπικά έχω ψιλοκοψη....άλλωστε φαίνεται από τα ποστ 4 χέρια 50 ευρώ ότι δεν έχουν πολύ δουλειά..
Στα έδωσε αυτή στο στόμα και τα έφτυσες εσύ; Σε έχυσε δλδ;Σε χρονικό διάστημα ενός μήνα πήγα δύο φορές στο Elegance (στη πρώτη, πήγα με Κρίστι αν και ήθελα Φένια-για να τη γνωρίσω). Η πρώτη μου φορά με τη Κρίστι ήταν τυχαία, αφού ο κύριος σκοπός και στόχος μου ήταν η Φένια. Είχα κάνει το λάθος τότε, να μην αναφέρω κοπέλα στο κλείσιμο του ραντεβού. Εμ πάσει περιπτώσει, είχα περάσει με Κρίστι...Σχετικά γεματούλα, μελαχροινή με σχετικά ίσιο και μακρύ μαλλί, ηλικιακά γύρω στα 23 με 28 μου έκανε (δεν παίρνω και όρκο)...Πρώτο μέρος, αρκετά καλό με το μασάζ πότε να είναι δυναμικό με χρήση αγκώνα στη πλάτη σε όλο το μήκος του κορμού και πότε πιο μυοχαλαρωτικό. Έχει δυνατό social, είναι κοινωνική και φιλική και σου πιάνει πολύ εύκολα κουβέντα. Δεύτερο μέρος, γύρισμα ανάσκελα ρύθμιση μασζοκρέββατου στη ιδανική θε΄ση που ΄ήθελα για να είμαι άνετος, εκείνη απ' τη πλευρά της το μόνο που έβγαλε ήταν το τοπ μπλουζάκι που φορούσε, "πετάγοντας" έξω τα μαστάρια της, που ήταν μεγάλα και φυσικά χωρίς έξτρα παρεμβάσεις. Κα΄τι από κάτω δεν έβγαλε που μάλλον, θεώρησα ότι το μεγάλο στήθος της το ε΄χει σαν "υπερατού" που φαντάζομαι, σε κα΄θε ευκαιρία το βγάζει έξω! Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα και πρέπει να το αναφε΄ρω, είναι ότι, ενώ βρισκόμουν σε στάση μπρούμυτα και μου έκανε χαλαρωτικό μασα΄ζ, ο τρόπος αγγίγματός της ήταν τόσο ερεθιστικός ανάμεσα στα πόδια μου και αγγίζοντας τη πούτσα μου, που όταν μου είπε να γυρίσω, είχε πάρει ήδη την ανηφόρα και είχα κατακαυλώσει. Με το στήθος της σε δημόσια θέα, την άγγιζα, έπαιζα με τις ρόγες της, έγλειψα για λίγο το ένα βυζί και μου πήρε πίπα, που μπορώ να πω, ότι ήταν αρκετά καλή έως πολύ καλή. Με διέγειρε αφού ήμουν έτοιμος από πριν και με "τε΄λειωσε" συνοδεία βογγητών μου και πολύ μεγάλης ποσότητας σπέρματος. Σε γενικές γραμμές, ήταν καλή, φιλότιμη, δοτική αλλά περίμενα λίγο παραπάνω από εκείνη. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι καινούρια στο μαγαζί, μπορεί με το καιρό να "ανοιχτεί" αλλά δεν πε΄ρασα και άσχημα, καλά ήταν.
Χθεσινό ραντεβού με Φένια! Ευτυχώς, προνόησα και έγραψα στο viber το όνομά της για το ραντεβού. Καθυστέρησα στο ραντεβού 15 λεπτά λόγω κίνησης στους δρόμους (να θυμάστε ότι, όταν κλείνουμε μία συγκεκριμένη ώρα για ραντεβού, πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσουμε να είμαστε εκεί τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα-στο μαγαζί υπολογίζουν τη ώρα του ραντεβού από τη ώρα που προγραμματίζεται η συνάντηση και όχι από τη ώρα που εμείς ως πελάτες, φτάνουμε στο μαγαζί-δηλαδή εγώ υπολόγιζα ότι θα είμαι μέχρι και τέταρτο στη συμπλήρωση ώρας αλλά μ' ενημέρωσαν ότι ο χρόνος "τρέχει" από την ώρα κλεισίματος, αυτά προς ενημέρωση). Κλείσιμο παρένθεσης, πάμε στα βασικά και ουσιώδη. Φένια...όμορφη, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, ξανθιά ίσιο μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, γύρω στα 30, φορούσε ένα ροζ συνολάκι (πουκάμισο-παντελόνι, έμοιαζε με πυτζαμάκι) και παντόφλες. Τη προηγούμενη φορά που πέρασα με την άλλη κοπέλα, ήταν πιο σέξι το ντύσιμό της, φορούσε και τακούνια. Με πε΄ρασε στο δωμάτιο που είχε το κρεββάτι...Σύντομο φρεσκάρισμα καθότι επειδή είχε πολύ ζέστη, ίδρωσα και χρειαζόμουν μία ανα΄σα δροσιάς παρεά με το κλιματιστικό του δωματίου. Έρχεται η Φένια, βγάζει τα ρούχα της και μένει με τον μαύρο "στρίνγκο"! Ωραίο σώμα, είναι αδύνατη και αρμονικά μαυρισμένη (κατά δήλωσή της, κάνει solarium). Μικρό βυζάκι (Νο2), αλλα΄ με "τσιτωμένη" ρώγα προς τα έξω! Πολύ καλό πρώτο μέρος, έχει γνω΄σεις μασάζ, καλό social χωρίς να είναι φλύαρη και να σε κουράζει...Δεύτερο με΄ρος, γύρισμα ανάσκελα εγώ, έβγαλε το στρίγνκο της αφού με ρώτησε πρώτα και ξεπρόβαλλε η καλοξυρισμένη μουνάρα της που τη τίμησα δεόντως. Πλήρωσα 10 Ευρώ παραπάνω για 69 και γλειφομούνι. Το μουνάκι της ήταν υπέροχο, πολύ καθαρό και απολάμβανα κάθε άγγιγμα και γλείψιμο. Μετά από κάποια λεπτά, μου τα έδωσε στο στόμα και τα έφτυσα στη ντουζιέρα. Μετά, ήρθε η σειρά μου, αλλά επειδή είχαμε ήδη υπερβεί το χρόνο όπως μου είπε και ανέφερα περιγραφικά παραπάνω, πίπα με αρκετό χε΄ρι και "παίξιμο", με γρηγοράδα στις κινήσεις για να χύσω, όπως και έγινε. Συμπερασματικά, η Φένια και η Ντάρια αποτελούν τα "βαριά χαρτιά" του "ιδρύματος"! Δικαίως, συμπληρώνω...Η Φένια αλλά και η Ντάρια πρέπει να κάνουν και καλό σεξ, αυτή την αίσθηση έχω από ΄τη όλη στάση τους μέσα στο δωμάτιο! Ελπίζω κάποια στιγμή, να δοκιμαστούν και εκεί...
Που χάθηκες δηλαδήΓεια στη παρέα. Επειδή είμαι αρχάριος στο θέμα ποια είναι τα μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη που προσφέρουν χειρομάλαξη; Διευθύνσεις; Site έστω; Από πού να αρχίσει κανείς; Γιατί με τα τόσα πολλά σχόλια στο συγκεκριμένο νήμα χάνεσαι λίγο;
Τα ίδια και τα ίδια λες Η μια δεν είναι δωτικη η άλλη βαριέται , μάλλον είσαι καμιά βρωμουσαΠέρασμα απο Κρυσταλ με Ιβοννη. Μικρουλα, 22-23 χρονών,μαύρα μαλλιά, κοντουλα, μέτριο προς μικρό στήθος, πολύ ωραίος κωλος, με κάποια τατουάζ (λαιμο- σώμα). Πρώτο κομμάτι χαίδεμα , ενω σε τρίβει αφήνει να την χουφτωνεις. Και εδω σταματάνε τα θετικά. Κλέψιμο χρόνου, με ντουζ πριν και μετα ολη η συνεδρία κράτησε 30 λεπτά. Στο δευτερο κομμάτι μονότονη και παρόλο που έμεινε μόνο με το κάτω εσώρουχο οταν πήγα να πλησιάσω στο στήθος με απομάκρυνε πριν καν ακουμπήσω. Γενικη αίσθηση ξεπέτας. Στην έξοδο ήταν αγενής (τόνος, ύφος κλπ) ενώ κατα τη διάρκεια της συνεδρίας ηταν τυπική με πολυ λιγο σοσιαλ. Στο Κρυσταλ γενικότερα μέχρι πρότινος περνούσες καλά ή μέτρια. Ειχα καιρό να φυγω με άσχημη εμπειρία οπως η παραπάνω. Παρατήρησα οτι υπάρχει μία γενική αναταραχή. Οι κοπέλες βαριούνται, δεν θελουν να κανουν ραντεβού η να βγουνε στο σαλοναρισμα, η γραμματεία (μια καινούρια κοπέλα, δεν την είχα ξαναδεί) λογομαχουσε με μια κοπέλα στα ενδότερα κλπ οποτε γενικά και ειδικά συστήνεται αποφυγή.
Ναι...Απόλυτα λογικό, μετά το γλειφομούνι...Γιατί σου φαίνεται παράξενο;Στα έδωσε αυτή στο στόμα και τα έφτυσες εσύ; Σε έχυσε δλδ;
Λογικό είναι απλά είπα μήπως έκανες λάθος στην σύνταξη γιατί είναι συνήθη τακτική των κοριτσιών. Όλα οκΝαι...Απόλυτα λογικό, μετά το γλειφομούνι...Γιατί σου φαίνεται παράξενο;
ρε φίλε με τόση εμπειρία που έχεις σου άρεσε η πίπα της Κρίστι; θα τρελαθώ ειλικρινά...Σε χρονικό διάστημα ενός μήνα πήγα δύο φορές στο Elegance (στη πρώτη, πήγα με Κρίστι αν και ήθελα Φένια-για να τη γνωρίσω). Η πρώτη μου φορά με τη Κρίστι ήταν τυχαία, αφού ο κύριος σκοπός και στόχος μου ήταν η Φένια. Είχα κάνει το λάθος τότε, να μην αναφέρω κοπέλα στο κλείσιμο του ραντεβού. Εμ πάσει περιπτώσει, είχα περάσει με Κρίστι...Σχετικά γεματούλα, μελαχροινή με σχετικά ίσιο και μακρύ μαλλί, ηλικιακά γύρω στα 23 με 28 μου έκανε (δεν παίρνω και όρκο)...Πρώτο μέρος, αρκετά καλό με το μασάζ πότε να είναι δυναμικό με χρήση αγκώνα στη πλάτη σε όλο το μήκος του κορμού και πότε πιο μυοχαλαρωτικό. Έχει δυνατό social, είναι κοινωνική και φιλική και σου πιάνει πολύ εύκολα κουβέντα. Δεύτερο μέρος, γύρισμα ανάσκελα ρύθμιση μασζοκρέββατου στη ιδανική θε΄ση που ΄ήθελα για να είμαι άνετος, εκείνη απ' τη πλευρά της το μόνο που έβγαλε ήταν το τοπ μπλουζάκι που φορούσε, "πετάγοντας" έξω τα μαστάρια της, που ήταν μεγάλα και φυσικά χωρίς έξτρα παρεμβάσεις. Κα΄τι από κάτω δεν έβγαλε που μάλλον, θεώρησα ότι το μεγάλο στήθος της το ε΄χει σαν "υπερατού" που φαντάζομαι, σε κα΄θε ευκαιρία το βγάζει έξω! Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα και πρέπει να το αναφε΄ρω, είναι ότι, ενώ βρισκόμουν σε στάση μπρούμυτα και μου έκανε χαλαρωτικό μασα΄ζ, ο τρόπος αγγίγματός της ήταν τόσο ερεθιστικός ανάμεσα στα πόδια μου και αγγίζοντας τη πούτσα μου, που όταν μου είπε να γυρίσω, είχε πάρει ήδη την ανηφόρα και είχα κατακαυλώσει. Με το στήθος της σε δημόσια θέα, την άγγιζα, έπαιζα με τις ρόγες της, έγλειψα για λίγο το ένα βυζί και μου πήρε πίπα, που μπορώ να πω, ότι ήταν αρκετά καλή έως πολύ καλή. Με διέγειρε αφού ήμουν έτοιμος από πριν και με "τε΄λειωσε" συνοδεία βογγητών μου και πολύ μεγάλης ποσότητας σπέρματος. Σε γενικές γραμμές, ήταν καλή, φιλότιμη, δοτική αλλά περίμενα λίγο παραπάνω από εκείνη. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι καινούρια στο μαγαζί, μπορεί με το καιρό να "ανοιχτεί" αλλά δεν πε΄ρασα και άσχημα, καλά ήταν.
Χθεσινό ραντεβού με Φένια! Ευτυχώς, προνόησα και έγραψα στο viber το όνομά της για το ραντεβού. Καθυστέρησα στο ραντεβού 15 λεπτά λόγω κίνησης στους δρόμους (να θυμάστε ότι, όταν κλείνουμε μία συγκεκριμένη ώρα για ραντεβού, πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσουμε να είμαστε εκεί τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα-στο μαγαζί υπολογίζουν τη ώρα του ραντεβού από τη ώρα που προγραμματίζεται η συνάντηση και όχι από τη ώρα που εμείς ως πελάτες, φτάνουμε στο μαγαζί-δηλαδή εγώ υπολόγιζα ότι θα είμαι μέχρι και τέταρτο στη συμπλήρωση ώρας αλλά μ' ενημέρωσαν ότι ο χρόνος "τρέχει" από την ώρα κλεισίματος, αυτά προς ενημέρωση). Κλείσιμο παρένθεσης, πάμε στα βασικά και ουσιώδη. Φένια...όμορφη, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, ξανθιά ίσιο μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, γύρω στα 30, φορούσε ένα ροζ συνολάκι (πουκάμισο-παντελόνι, έμοιαζε με πυτζαμάκι) και παντόφλες. Τη προηγούμενη φορά που πέρασα με την άλλη κοπέλα, ήταν πιο σέξι το ντύσιμό της, φορούσε και τακούνια. Με πε΄ρασε στο δωμάτιο που είχε το κρεββάτι...Σύντομο φρεσκάρισμα καθότι επειδή είχε πολύ ζέστη, ίδρωσα και χρειαζόμουν μία ανα΄σα δροσιάς παρεά με το κλιματιστικό του δωματίου. Έρχεται η Φένια, βγάζει τα ρούχα της και μένει με τον μαύρο "στρίνγκο"! Ωραίο σώμα, είναι αδύνατη και αρμονικά μαυρισμένη (κατά δήλωσή της, κάνει solarium). Μικρό βυζάκι (Νο2), αλλα΄ με "τσιτωμένη" ρώγα προς τα έξω! Πολύ καλό πρώτο μέρος, έχει γνω΄σεις μασάζ, καλό social χωρίς να είναι φλύαρη και να σε κουράζει...Δεύτερο με΄ρος, γύρισμα ανάσκελα εγώ, έβγαλε το στρίγνκο της αφού με ρώτησε πρώτα και ξεπρόβαλλε η καλοξυρισμένη μουνάρα της που τη τίμησα δεόντως. Πλήρωσα 10 Ευρώ παραπάνω για 69 και γλειφομούνι. Το μουνάκι της ήταν υπέροχο, πολύ καθαρό και απολάμβανα κάθε άγγιγμα και γλείψιμο. Μετά από κάποια λεπτά, μου τα έδωσε στο στόμα και τα έφτυσα στη ντουζιέρα. Μετά, ήρθε η σειρά μου, αλλά επειδή είχαμε ήδη υπερβεί το χρόνο όπως μου είπε και ανέφερα περιγραφικά παραπάνω, πίπα με αρκετό χε΄ρι και "παίξιμο", με γρηγοράδα στις κινήσεις για να χύσω, όπως και έγινε. Συμπερασματικά, η Φένια και η Ντάρια αποτελούν τα "βαριά χαρτιά" του "ιδρύματος"! Δικαίως, συμπληρώνω...Η Φένια αλλά και η Ντάρια πρέπει να κάνουν και καλό σεξ, αυτή την αίσθηση έχω από ΄τη όλη στάση τους μέσα στο δωμάτιο! Ελπίζω κάποια στιγμή, να δοκιμαστούν και εκεί...
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ...Μασάζ χάδι έως ακουμπημα....Πίπα ίσα ίσα το κεφάλι και αυτό ούτε καν το ακουμπούσε....Δεν αξίζει ούτε ευρώ η συγκεκριμένηρε φίλε με τόση εμπειρία που έχεις σου άρεσε η πίπα της Κρίστι; θα τρελαθώ ειλικρινά...
βάζει βγάζει απλά τον πούτσο στο στο΄μα με την γνωστή και λεγόμενη αερόπιπα....
δική μου άποψη μακριά.... οκ είπαμε πρέπει να πετάξουμε χρήματα σε αυτό το άθλημα για να βρούμε τα καλά... αλλά η συγκεκριμένη
δεν κάνει μασάζ.
δεν κάνει κάτι να σε καβλώσει
αστεία πίπα
Εχεις το τηλεφωνο για harmony?Ειναι εγνατια 125 το κορίτσι σου κανει μασάζ και με πίεση και χωρίς όπως το θέλεις μετα ξεκινάει το πιάνει και εχει μια αύρα που σε κανει άλλον άνθρωπο ρούχα δν βγάζει πιστεύω θελει λιγο χρονο και ίσως τα βγαλει με κατι έξτρα
ηνη στο crystal κοπελα της διπλανης πορτας που δεν σου παει το μυαλο οτι κανει τετοια δουλεια αρκετα καυλιαρα μικροκαμωμένη. Στα του μασαζ ενα οκ δεν ειναι οτι με ξεπεταξε. Μου φαινεται καπως μονοτονο το προγραμμα καθως και στο μασσατζιο ηταν τα ιδια. Πηγα να ψαρεψω καμια πληροφορια για την αννυ αλλα δεν
επαιξε καμια πιπα ?Μετά από καιρό είπα να πάω στο imperial. Ηθελα να κλείσω με Φενια, αλλά η σεριφισα μου είπε ότι είχε ρεπό και μου πρότεινε να κάνω ένα μασαζ σε όλο το σώμα με Ντιανα. Λέω δε γαμιεται, είμαι που είμαι και πιασμένος, ας δοκιμάσω. Για τον χώρο τα έχουμε ξαναπεί. Ότι πιο καθαρό και όμορφο αισθητικα υπάρχει! Μπαίνω στο δωμάτιο με κρεβάτι σπα το οποίο έχει λουτήρα για το κεφάλι και χώρο για πλύσιμο και μασάζ ποδιών. Η Ντιανα με αγορέ μαλλί και ωραίο σώμα. Μασάζ από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι την κεφαλή. 1 ώρα απόλυτης χαλάρωσης. Πατούσες, γάμπες, μέση, πλάτη, αυχένας... Τί λάδια έβαλε, τί κρέμες. Με έκανε και με κάτι σκραπ... Εγώ σκραπ ήξερα τους ρωμαλεν με τα παλιό σίδερα! Ένιωσα άλλος άνθρωπος!1 ώρα 60€.Τέλειο σαν εμπειρία! Βαλέρια πραγματικά έχεις κάνει έναν απίστευτο χώρο με μεράκι, που καλύπτει όλες μας τις ανάγκες! RESPECT
Άμα θέλεις παίζειεπαιξε καμια πιπα ?