ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.854
- Πόντοι
- 3.506
Καλά ας έκανε ενημέρωση για τα παγωτάMπορει να πηγε σε κανονικο μασαζ
Καλά ας έκανε ενημέρωση για τα παγωτάMπορει να πηγε σε κανονικο μασαζ
Μα δεν πηγαίνουμε για το μασάζ κακά τα ψέματα. Τι πακέτο είναι υψηλό οπότε βρίσκουμε άλλες επαγγελματίες.Guys για να σοβαρευτούμε. Απέχω από τα μασάζ της πόλης. Τα βρίσκω υπερτιμημένα και νιώθω μεγάλο κορόιδο. Για αυτό και δεν έχω κάνει ενημερώσεις.
Υπάρχουν και μερακλήδες του μασάζ που πάμε και για τα δύο μέρη.Μα δεν πηγαίνουμε για το μασάζ κακά τα ψέματα. Τι πακέτο είναι υψηλό οπότε βρίσκουμε άλλες επαγγελματίες.
Με 60 ευρώ αυτές που έχει τις έπαιρνα να τσαπίσουν τα βαμβάκια άμα θέλουν. Το 8 ώρα όμως όχι το 35 λεπτο. Μάθανε όλα τα κοπουκια στο εύκολο. Τεμπελχανεια. Είπαμε να πάμε να δώσουμε. Αλλά το έχουν ξεφτιλίσει ρε μάγκες. Η μια θέλει να πας 10 φορές αλλά μόνο με αυτήν για να βγάλει τα ρούχα. Η άλλη έχει περίοδο 6 φορές το μήνα. Η άλλη κοιτάει να σε ξεπετάξει. Το σπορ έχει φθαρεί από την μεριά τον λαδομαγαζων. Έχουν μπει πολλοί ντεμεκ κιμπαρηδες και νομίζουν ότι κάνουν κάτι. Φελλοί είναι όλοι. Σαν να πηγαίνεις σε υπόγειο να νοικιάσεις 500 ευρώ και να θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα που τα δίνει. Εχω καιρό να κάνω επίσκεψη σιχάθηκα αυτό το κοροιδεμα. Αν έχεις έστω και λίγο μυαλό όταν είσαι ξεγκαυλωτος το σκέφτεσαι και ξενερώνεις.Το Ανίτα σπα πάντως για με επιμενει να το έχει 60, σημαίνει ότι ο κόσμος συνεχίζει να πηγαίνει ή με τον τρόπο αυτο κρατάει ουσιαστικά αυτούς που γουστάρουν να τα δίνουν σε συγκεκριμένες.
Πραγματικάπω ρε φιλε...δεν υπαρχει σωτηρια για αυτον τον τοπο....
Είχε μία σωτηρία στο κρύσταλ σταμάτησεπω ρε φιλε...δεν υπαρχει σωτηρια για αυτον τον τοπο....
ΧμμμΕίχε μία σωτηρία στο κρύσταλ σταμάτησε![]()
Πως ήταν ;Είχε μία σωτηρία στο κρύσταλ σταμάτησε![]()
Χοντρή με κάτι Βύζαρες νααα σιλικόνηΠως ήταν ;
Γκαστρωμενη και δεν τη ξέρει ο Παπατζής;Χοντρή με κάτι Βύζαρες νααα σιλικόνη
Α ξέχασα ήταν κ γκάστρωμενη![]()
Αν θέλεις πλήρες πρόγραμμα, πήγαινε στο Elegance και πάρε Φένια ή Ντάρια. Αν θέλεις μασαζάκι και εκτόνωση, πήγαινε Crystal.Καλημέρα νέος στο άθλημα και στην πόλη φοιτητής βλέπετε!!! Έχω διαβάσει σχεοδον 20 σελίδες αλλά έχω κάπου χαθεί!!! Μια βοήθεια παρακαλώ θα ήταν καλό… ποια μαγαζιά είναι καλά και ποια κορίτσια αξίζουν για πλήρης πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν υπάρχει Σωτηρία τελικά σε αυτή την πόληΠως ήταν ;
Πήγε ο κολλητός μου με Ντάρια αλλά δεν τρελάθηκε μου είπε.... Πλαστική τη χαρακτήρισε..... Όλα ψεύτικα.....κώλος χείλια βυζιά....Αν θέλεις πλήρες πρόγραμμα, πήγαινε στο Elegance και πάρε Φένια ή Ντάρια. Αν θέλεις μασαζάκι και εκτόνωση, πήγαινε Crystal.
ο κωλος δεν ειναι ψευτικος ρε μλκΠήγε ο κολλητός μου με Ντάρια αλλά δεν τρελάθηκε μου είπε.... Πλαστική τη χαρακτήρισε..... Όλα ψεύτικα.....κώλος χείλια βυζιά....
Έτσι είπε αυτός ρε μλκ.... δεν την έχω δειο κωλος δεν ειναι ψευτικος ρε μλκ
Α οκ ...ας μιλησουν οι ειδικοιΈτσι είπε αυτός ρε μλκ.... δεν την έχω δει