You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.186
- Πόντοι
- 3.506
Μα δεν πηγαίνουμε για το μασάζ κακά τα ψέματα. Τι πακέτο είναι υψηλό οπότε βρίσκουμε άλλες επαγγελματίες.Guys για να σοβαρευτούμε. Απέχω από τα μασάζ της πόλης. Τα βρίσκω υπερτιμημένα και νιώθω μεγάλο κορόιδο. Για αυτό και δεν έχω κάνει ενημερώσεις.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.883
- Πόντοι
- 3.846
Υπάρχουν και μερακλήδες του μασάζ που πάμε και για τα δύο μέρη.Μα δεν πηγαίνουμε για το μασάζ κακά τα ψέματα. Τι πακέτο είναι υψηλό οπότε βρίσκουμε άλλες επαγγελματίες.
Περασμα με Κριστι στο elegance. Η κοπελα ειναι πολυ ευγενικη και τα εξηγει ωραια χωρις ντροπες. Μαυρομαλλα ομορφο προσωπο με καλα πιασιματα για τους λατρεις. Στα του μασαζ εκανε μια τιμια προσπαθεια. Στο δευτερο κομματι τιμηθηκε το πακετο των 70 ευρω αφου μου ειπε οτι μεχρι εκει κανει. Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω και σιγουρα θα εκανα και κατι παραπανω αν μπει στο προγραμμα της.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 446
Με 60 ευρώ αυτές που έχει τις έπαιρνα να τσαπίσουν τα βαμβάκια άμα θέλουν. Το 8 ώρα όμως όχι το 35 λεπτο. Μάθανε όλα τα κοπουκια στο εύκολο. Τεμπελχανεια. Είπαμε να πάμε να δώσουμε. Αλλά το έχουν ξεφτιλίσει ρε μάγκες. Η μια θέλει να πας 10 φορές αλλά μόνο με αυτήν για να βγάλει τα ρούχα. Η άλλη έχει περίοδο 6 φορές το μήνα. Η άλλη κοιτάει να σε ξεπετάξει. Το σπορ έχει φθαρεί από την μεριά τον λαδομαγαζων. Έχουν μπει πολλοί ντεμεκ κιμπαρηδες και νομίζουν ότι κάνουν κάτι. Φελλοί είναι όλοι. Σαν να πηγαίνεις σε υπόγειο να νοικιάσεις 500 ευρώ και να θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα που τα δίνει. Εχω καιρό να κάνω επίσκεψη σιχάθηκα αυτό το κοροιδεμα. Αν έχεις έστω και λίγο μυαλό όταν είσαι ξεγκαυλωτος το σκέφτεσαι και ξενερώνεις.Το Ανίτα σπα πάντως για με επιμενει να το έχει 60, σημαίνει ότι ο κόσμος συνεχίζει να πηγαίνει ή με τον τρόπο αυτο κρατάει ουσιαστικά αυτούς που γουστάρουν να τα δίνουν σε συγκεκριμένες.
popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Πραγματικάπω ρε φιλε...δεν υπαρχει σωτηρια για αυτον τον τοπο....
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.292
- Πόντοι
- 3.556
Είχε μία σωτηρία στο κρύσταλ σταμάτησεπω ρε φιλε...δεν υπαρχει σωτηρια για αυτον τον τοπο....
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.907
- Πόντοι
- 3.506
ΧμμμΕίχε μία σωτηρία στο κρύσταλ σταμάτησε![]()
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.186
- Πόντοι
- 3.506
Πως ήταν ;Είχε μία σωτηρία στο κρύσταλ σταμάτησε![]()
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.292
- Πόντοι
- 3.556
Χοντρή με κάτι Βύζαρες νααα σιλικόνηΠως ήταν ;
Α ξέχασα ήταν κ γκάστρωμενη

ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.186
- Πόντοι
- 3.506
Γκαστρωμενη και δεν τη ξέρει ο Παπατζής;Χοντρή με κάτι Βύζαρες νααα σιλικόνη
Α ξέχασα ήταν κ γκάστρωμενη![]()
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.828
- Πόντοι
- 206
Κοντεύω χρόνο που δεν πάω στα λαδομάγαζα.... ενώ πριν καμιά πενταετία και πριν πήγαινα 2-3 φορές το μήνα..... Καμία σχέση οι κοπέλες τότε με τις κοπέλες τώρα.... Τότε είχε ποιότητα το άθλημα.... όσο πιο παλιά δηλαδή τόσο πιο πολλή ποιότητα.... οι κοπέλες σεβόντουσαν τον πελάτη, αναπτύσσαμε φιλικές σχέσεις....λέγαμε αστεία κλπ.... Τώρα όλες οι πεταμένες λένε και στις φίλες τους...ελάτε κι εσείς στο μαγαζί, έχει ψωμάκι... κορόιδα πολλά... και είναι μια φάση σαν να πηγαίνεις με ρομπότ.....
Αν θέλεις πλήρες πρόγραμμα, πήγαινε στο Elegance και πάρε Φένια ή Ντάρια. Αν θέλεις μασαζάκι και εκτόνωση, πήγαινε Crystal.Καλημέρα νέος στο άθλημα και στην πόλη φοιτητής βλέπετε!!! Έχω διαβάσει σχεοδον 20 σελίδες αλλά έχω κάπου χαθεί!!! Μια βοήθεια παρακαλώ θα ήταν καλό… ποια μαγαζιά είναι καλά και ποια κορίτσια αξίζουν για πλήρης πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.605
- Πόντοι
- 496
Δεν υπάρχει Σωτηρία τελικά σε αυτή την πόληΠως ήταν ;
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.828
- Πόντοι
- 206
Πήγε ο κολλητός μου με Ντάρια αλλά δεν τρελάθηκε μου είπε.... Πλαστική τη χαρακτήρισε..... Όλα ψεύτικα.....κώλος χείλια βυζιά....Αν θέλεις πλήρες πρόγραμμα, πήγαινε στο Elegance και πάρε Φένια ή Ντάρια. Αν θέλεις μασαζάκι και εκτόνωση, πήγαινε Crystal.
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.907
- Πόντοι
- 3.506
ο κωλος δεν ειναι ψευτικος ρε μλκΠήγε ο κολλητός μου με Ντάρια αλλά δεν τρελάθηκε μου είπε.... Πλαστική τη χαρακτήρισε..... Όλα ψεύτικα.....κώλος χείλια βυζιά....
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.828
- Πόντοι
- 206
Έτσι είπε αυτός ρε μλκ.... δεν την έχω δειο κωλος δεν ειναι ψευτικος ρε μλκ
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.