Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Salonik

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Το Ανίτα σπα πάντως για με επιμενει να το έχει 60, σημαίνει ότι ο κόσμος συνεχίζει να πηγαίνει ή με τον τρόπο αυτο κρατάει ουσιαστικά αυτούς που γουστάρουν να τα δίνουν σε συγκεκριμένες.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Guys για να σοβαρευτούμε. Απέχω από τα μασάζ της πόλης. Τα βρίσκω υπερτιμημένα και νιώθω μεγάλο κορόιδο. Για αυτό και δεν έχω κάνει ενημερώσεις.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506
Guys για να σοβαρευτούμε. Απέχω από τα μασάζ της πόλης. Τα βρίσκω υπερτιμημένα και νιώθω μεγάλο κορόιδο. Για αυτό και δεν έχω κάνει ενημερώσεις.
Μα δεν πηγαίνουμε για το μασάζ κακά τα ψέματα. Τι πακέτο είναι υψηλό οπότε βρίσκουμε άλλες επαγγελματίες.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.759
Πόντοι
3.846
Μα δεν πηγαίνουμε για το μασάζ κακά τα ψέματα. Τι πακέτο είναι υψηλό οπότε βρίσκουμε άλλες επαγγελματίες.
Υπάρχουν και μερακλήδες του μασάζ που πάμε και για τα δύο μέρη.

Maniak88

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Περασμα με Κριστι στο elegance. Η κοπελα ειναι πολυ ευγενικη και τα εξηγει ωραια χωρις ντροπες. Μαυρομαλλα ομορφο προσωπο με καλα πιασιματα για τους λατρεις. Στα του μασαζ εκανε μια τιμια προσπαθεια. Στο δευτερο κομματι τιμηθηκε το πακετο των 70 ευρω αφου μου ειπε οτι μεχρι εκει κανει. Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω και σιγουρα θα εκανα και κατι παραπανω αν μπει στο προγραμμα της.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Το Ανίτα σπα πάντως για με επιμενει να το έχει 60, σημαίνει ότι ο κόσμος συνεχίζει να πηγαίνει ή με τον τρόπο αυτο κρατάει ουσιαστικά αυτούς που γουστάρουν να τα δίνουν σε συγκεκριμένες.
Με 60 ευρώ αυτές που έχει τις έπαιρνα να τσαπίσουν τα βαμβάκια άμα θέλουν. Το 8 ώρα όμως όχι το 35 λεπτο. Μάθανε όλα τα κοπουκια στο εύκολο. Τεμπελχανεια. Είπαμε να πάμε να δώσουμε. Αλλά το έχουν ξεφτιλίσει ρε μάγκες. Η μια θέλει να πας 10 φορές αλλά μόνο με αυτήν για να βγάλει τα ρούχα. Η άλλη έχει περίοδο 6 φορές το μήνα. Η άλλη κοιτάει να σε ξεπετάξει. Το σπορ έχει φθαρεί από την μεριά τον λαδομαγαζων. Έχουν μπει πολλοί ντεμεκ κιμπαρηδες και νομίζουν ότι κάνουν κάτι. Φελλοί είναι όλοι. Σαν να πηγαίνεις σε υπόγειο να νοικιάσεις 500 ευρώ και να θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα που τα δίνει. Εχω καιρό να κάνω επίσκεψη σιχάθηκα αυτό το κοροιδεμα. Αν έχεις έστω και λίγο μυαλό όταν είσαι ξεγκαυλωτος το σκέφτεσαι και ξενερώνεις.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.796
Πόντοι
206
Κοντεύω χρόνο που δεν πάω στα λαδομάγαζα.... ενώ πριν καμιά πενταετία και πριν πήγαινα 2-3 φορές το μήνα..... Καμία σχέση οι κοπέλες τότε με τις κοπέλες τώρα.... Τότε είχε ποιότητα το άθλημα.... όσο πιο παλιά δηλαδή τόσο πιο πολλή ποιότητα.... οι κοπέλες σεβόντουσαν τον πελάτη, αναπτύσσαμε φιλικές σχέσεις....λέγαμε αστεία κλπ.... Τώρα όλες οι πεταμένες λένε και στις φίλες τους...ελάτε κι εσείς στο μαγαζί, έχει ψωμάκι... κορόιδα πολλά... και είναι μια φάση σαν να πηγαίνεις με ρομπότ.....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.482
Πόντοι
201
Καλημέρα νέος στο άθλημα και στην πόλη φοιτητής βλέπετε!!! Έχω διαβάσει σχεοδον 20 σελίδες αλλά έχω κάπου χαθεί!!! Μια βοήθεια παρακαλώ θα ήταν καλό… ποια μαγαζιά είναι καλά και ποια κορίτσια αξίζουν για πλήρης πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν θέλεις πλήρες πρόγραμμα, πήγαινε στο Elegance και πάρε Φένια ή Ντάρια. Αν θέλεις μασαζάκι και εκτόνωση, πήγαινε Crystal.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.796
Πόντοι
206
Αν θέλεις πλήρες πρόγραμμα, πήγαινε στο Elegance και πάρε Φένια ή Ντάρια. Αν θέλεις μασαζάκι και εκτόνωση, πήγαινε Crystal.
Πήγε ο κολλητός μου με Ντάρια αλλά δεν τρελάθηκε μου είπε.... Πλαστική τη χαρακτήρισε..... Όλα ψεύτικα.....κώλος χείλια βυζιά....

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.787
Πόντοι
3.506
Πήγε ο κολλητός μου με Ντάρια αλλά δεν τρελάθηκε μου είπε.... Πλαστική τη χαρακτήρισε..... Όλα ψεύτικα.....κώλος χείλια βυζιά....
ο κωλος δεν ειναι ψευτικος ρε μλκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom