Η Αλίκη είναι η μαυρομαλλα, με ενημέρωσαν πριν λίγες μέρες ότι δεν κάνει δεύτερο κομμάτι ακόμα. Η άλλη είναι η Έλλη. Κάποιες σελίδες πίσω έγραψα για τη συγκεκριμένη, το ρεζουμέ είναι ότι προσπερνάς λόγο υπηρεσιών και όχι λόγο εμφάνισης.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.291
- Πόντοι
- 6.255
Τι πληροφορίες θέλει; Ακόμα και αυτό ακούγεται ύποπτο...Μία Βίκυ, πρέπει να είναι Μαρτίου με Δελφών, που ζητάει να είσαι άνω των 40 και γενικά θέλει πληροφορίες για εσένα λέει τίποτα; Αν κάποιος έχει υπομονή και καταφέρει να βγάλει άκρη μαζί της, αξίζει η καταδρομή;
Η Αλίκη δεν έχει δοκιμαστεί.Από πίσω καυλακια φαίνονται ελπίζω μόνο όταν γυρίσουν από μπροστά να μην είναι σαν τον Σρεκ. Θα δοκιμαστεί καταδρομή γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια .
Η Έλλη κάνει καλούτσικο μασάζ και μέτριο δεύτερο πρόγραμμα, χωρίς να βγάζει ρούχα. Social υπό το μηδέν.
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Όσοι λέτε για τη Βίκυ Μαρτίου η Μπότσαρη τέλος πάντων γιατί αλλάζει συχνά τοποθεσία..Εγώ που την γνώρισα πρωσοπικα μετά από πολλή υπομονή αξίζει 100% αλλά και προσφέρει πολύ χαμηλά τις υπηρεσίες της σε σχέση με τις πατσαβουρες που ζητάνε 80 σε dames, zesi και λοιπά..Καθαριότητα φουλ,κουκλαρα σωματαρα ευγενέστατη και δεν βιάζεται.. Αυτά για τους μύστες..Τι πληροφορίες θέλει; Ακόμα και αυτό ακούγεται ύποπτο...
Η Αλίκη δεν έχει δοκιμαστεί.
Η Έλλη κάνει καλούτσικο μασάζ και μέτριο δεύτερο πρόγραμμα, χωρίς να βγάζει ρούχα. Social υπό το μηδέν.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.290
- Πόντοι
- 3.556
Που να γνώριζες κ την Αιμιλία αυτή π ήταν μόνιμα 21 χρόνων κ μόνο ε9 δε ζητούσεΤι πληροφορίες θέλει; Ακόμα και αυτό ακούγεται ύποπτο...
Αλήθεια τι έγινε αυτή η ψυχή τελευταία ήταν τούμπα κοντά στην αγία Βαρβάρα
Η Βίκυ όντως είναι καλή κ οικονομική περίπτωσή απλά οπως να το κάνουμε ένα μεγάλο χωρίο είμαστε κ φοβάται να μη πέσει σε γνωστό
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.156
- Πόντοι
- 3.506
Μπορούμε να έχουμε πληροφορίες για επικοινωνία με την Βίκυ;Όσοι λέτε για τη Βίκυ Μαρτίου η Μπότσαρη τέλος πάντων γιατί αλλάζει συχνά τοποθεσία..Εγώ που την γνώρισα πρωσοπικα μετά από πολλή υπομονή αξίζει 100% αλλά και προσφέρει πολύ χαμηλά τις υπηρεσίες της σε σχέση με τις πατσαβουρες που ζητάνε 80 σε dames, zesi και λοιπά..Καθαριότητα φουλ,κουκλαρα σωματαρα ευγενέστατη και δεν βιάζεται.. Αυτά για τους μύστες..
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.290
- Πόντοι
- 3.556
Στο kanesex έχει αγγελία στέλνεις email κ σου απαντάει την έχουν ανεβάσει κατά καιρούς εδώΜπορούμε να έχουμε πληροφορίες για επικοινωνία με την Βίκυ;
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα αφιερώσω ενέργεια να δούμε αν μπορούμε να κανονίσουμε κάτι και θα ενημερώσω αν πραγματοποιηθεί συνάντηση.Όσοι λέτε για τη Βίκυ Μαρτίου η Μπότσαρη τέλος πάντων γιατί αλλάζει συχνά τοποθεσία..Εγώ που την γνώρισα πρωσοπικα μετά από πολλή υπομονή αξίζει 100% αλλά και προσφέρει πολύ χαμηλά τις υπηρεσίες της σε σχέση με τις πατσαβουρες που ζητάνε 80 σε dames, zesi και λοιπά..Καθαριότητα φουλ,κουκλαρα σωματαρα ευγενέστατη και δεν βιάζεται.. Αυτά για τους μύστες..
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.290
- Πόντοι
- 3.556
Να λέει αυστηρά πάνω από 40 δεςΨάχνω Βίκυ στο κανεσεξ και μου βγάζει 100 Βίκες..... ωραία....!! Θα τις πάρω με τη σειρά και θα ρωτάω αν είναι η Βίκυ που άλλοτε πάει Μαρτίου και άλλοτε Μπότσαρη.... Όπως στις Ελληνικές ταινίες....
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.826
- Πόντοι
- 206
Αυτή να είναι 40 βρήκα.... να ζητάει οι άντρες να είναι άνω των 40 δεν....!!Να λέει αυστηρά πάνω από 40 δες
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 216
Μπορεί να είναι εγκαταστάτης καμερών και να έδωσε αλλού την δουλειά οπότε γι αυτο την κράζειΠολύ Για την Βίκυ μιλάμε κ θα σκάσει μύτη ο gaker πως τον λένε κ θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι με της κάμερες
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Όπως συμπλήρωσε και ο μύστης Humax πιο πανω ,όντως η Βίκυ ζήτησε να μην δίνουμε το κινητό της γιατί θέλει μόνη της να επιλέγει από την ιστοσελίδα της..Τώρα θα πουν κάποιοι ότι ελα μωρέ σιγά άλλη μια βίζιτα..Οφείλω όμως να πω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αξιοπρέπεια στα θέλω του κάθε ενός...Και την ίδια που τη ρώτησα ν δώσω τον αριθμό της σ ένα φίλο μου ,είπε καλύτερα όχι και τελειώνει εδώ.. Εξάλλου μύστες μου δεν είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί της,κάποιος είχε ανεβάσει την αγγελία της πιο πίσω,αλλά θα τη βρω και θα την ανεβάσω εδώ..
Την αγγελια τις την απεσυρε,αρα δεν υπαρχει τροπος να ερθεις σε επαφη...Όπως συμπλήρωσε και ο μύστης Humax πιο πανω ,όντως η Βίκυ ζήτησε να μην δίνουμε το κινητό της γιατί θέλει μόνη της να επιλέγει από την ιστοσελίδα της..Τώρα θα πουν κάποιοι ότι ελα μωρέ σιγά άλλη μια βίζιτα..Οφείλω όμως να πω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αξιοπρέπεια στα θέλω του κάθε ενός...Και την ίδια που τη ρώτησα ν δώσω τον αριθμό της σ ένα φίλο μου ,είπε καλύτερα όχι και τελειώνει εδώ.. Εξάλλου μύστες μου δεν είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί της,κάποιος είχε ανεβάσει την αγγελία της πιο πίσω,αλλά θα τη βρω και θα την ανεβάσω εδώ..
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Οριστε... KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη C'est_la_vie2025Την αγγελια τις την απεσυρε,αρα δεν υπαρχει τροπος να ερθεις σε επαφη...
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Απλά μάγκες ψάχνετε λίγο.. επειδή όμως είπα ότι θα τη βρω κ θα την ανεβάσω ,την ανέβασα...
Αν δεν κανω λαθος ηταν με αλλο ονομα παλια....πιθανον να το αλλαξε...Απλά μάγκες ψάχνετε λίγο.. επειδή όμως είπα ότι θα τη βρω κ θα την ανεβάσω ,την ανέβασα...