John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.708
- Πόντοι
- 3.786
Η Αλίκη είναι η πιο μικρή αριστερά στη φωτό;Έλλη και Αλίκη μου είπαν απλά από ότι ανάφεραν οι συνάδελφοι δεν κάνει εκτόνωση η αλικη
Η Αλίκη είναι η πιο μικρή αριστερά στη φωτό;Έλλη και Αλίκη μου είπαν απλά από ότι ανάφεραν οι συνάδελφοι δεν κάνει εκτόνωση η αλικη
Καλα τωρα κι εσυ..αμα κατσεις κι ακους αγαπουληδες και προμοτερες τι περιμενεις..μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα λεει!Αυτές είναι οι χοντρές που λένε; Τι ωραία καυλάκια είναι αυτά; Από υπηρεσίες τι λένε;
Από πίσω καυλακια φαίνονται ελπίζω μόνο όταν γυρίσουν από μπροστά να μην είναι σαν τον Σρεκ. Θα δοκιμαστεί καταδρομή γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια .Αυτές είναι οι χοντρές που λένε; Τι ωραία καυλάκια είναι αυτά; Από υπηρεσίες τι λένε;
Τι πληροφορίες θέλει; Ακόμα και αυτό ακούγεται ύποπτο...Μία Βίκυ, πρέπει να είναι Μαρτίου με Δελφών, που ζητάει να είσαι άνω των 40 και γενικά θέλει πληροφορίες για εσένα λέει τίποτα; Αν κάποιος έχει υπομονή και καταφέρει να βγάλει άκρη μαζί της, αξίζει η καταδρομή;
Η Αλίκη δεν έχει δοκιμαστεί.Από πίσω καυλακια φαίνονται ελπίζω μόνο όταν γυρίσουν από μπροστά να μην είναι σαν τον Σρεκ. Θα δοκιμαστεί καταδρομή γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια .
Όσοι λέτε για τη Βίκυ Μαρτίου η Μπότσαρη τέλος πάντων γιατί αλλάζει συχνά τοποθεσία..Εγώ που την γνώρισα πρωσοπικα μετά από πολλή υπομονή αξίζει 100% αλλά και προσφέρει πολύ χαμηλά τις υπηρεσίες της σε σχέση με τις πατσαβουρες που ζητάνε 80 σε dames, zesi και λοιπά..Καθαριότητα φουλ,κουκλαρα σωματαρα ευγενέστατη και δεν βιάζεται.. Αυτά για τους μύστες..Τι πληροφορίες θέλει; Ακόμα και αυτό ακούγεται ύποπτο...
Η Αλίκη δεν έχει δοκιμαστεί.
Η Έλλη κάνει καλούτσικο μασάζ και μέτριο δεύτερο πρόγραμμα, χωρίς να βγάζει ρούχα. Social υπό το μηδέν.
Που να γνώριζες κ την Αιμιλία αυτή π ήταν μόνιμα 21 χρόνων κ μόνο ε9 δε ζητούσεΤι πληροφορίες θέλει; Ακόμα και αυτό ακούγεται ύποπτο...
Μπορούμε να έχουμε πληροφορίες για επικοινωνία με την Βίκυ;Όσοι λέτε για τη Βίκυ Μαρτίου η Μπότσαρη τέλος πάντων γιατί αλλάζει συχνά τοποθεσία..Εγώ που την γνώρισα πρωσοπικα μετά από πολλή υπομονή αξίζει 100% αλλά και προσφέρει πολύ χαμηλά τις υπηρεσίες της σε σχέση με τις πατσαβουρες που ζητάνε 80 σε dames, zesi και λοιπά..Καθαριότητα φουλ,κουκλαρα σωματαρα ευγενέστατη και δεν βιάζεται.. Αυτά για τους μύστες..
Στο kanesex έχει αγγελία στέλνεις email κ σου απαντάει την έχουν ανεβάσει κατά καιρούς εδώΜπορούμε να έχουμε πληροφορίες για επικοινωνία με την Βίκυ;
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα αφιερώσω ενέργεια να δούμε αν μπορούμε να κανονίσουμε κάτι και θα ενημερώσω αν πραγματοποιηθεί συνάντηση.Όσοι λέτε για τη Βίκυ Μαρτίου η Μπότσαρη τέλος πάντων γιατί αλλάζει συχνά τοποθεσία..Εγώ που την γνώρισα πρωσοπικα μετά από πολλή υπομονή αξίζει 100% αλλά και προσφέρει πολύ χαμηλά τις υπηρεσίες της σε σχέση με τις πατσαβουρες που ζητάνε 80 σε dames, zesi και λοιπά..Καθαριότητα φουλ,κουκλαρα σωματαρα ευγενέστατη και δεν βιάζεται.. Αυτά για τους μύστες..
Να λέει αυστηρά πάνω από 40 δεςΨάχνω Βίκυ στο κανεσεξ και μου βγάζει 100 Βίκες..... ωραία....!! Θα τις πάρω με τη σειρά και θα ρωτάω αν είναι η Βίκυ που άλλοτε πάει Μαρτίου και άλλοτε Μπότσαρη.... Όπως στις Ελληνικές ταινίες....
Αυτή να είναι 40 βρήκα.... να ζητάει οι άντρες να είναι άνω των 40 δεν....!!Να λέει αυστηρά πάνω από 40 δες
Μπορεί να είναι εγκαταστάτης καμερών και να έδωσε αλλού την δουλειά οπότε γι αυτο την κράζειΠολύ Για την Βίκυ μιλάμε κ θα σκάσει μύτη ο gaker πως τον λένε κ θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι με της κάμερες
Την αγγελια τις την απεσυρε,αρα δεν υπαρχει τροπος να ερθεις σε επαφη...Όπως συμπλήρωσε και ο μύστης Humax πιο πανω ,όντως η Βίκυ ζήτησε να μην δίνουμε το κινητό της γιατί θέλει μόνη της να επιλέγει από την ιστοσελίδα της..Τώρα θα πουν κάποιοι ότι ελα μωρέ σιγά άλλη μια βίζιτα..Οφείλω όμως να πω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αξιοπρέπεια στα θέλω του κάθε ενός...Και την ίδια που τη ρώτησα ν δώσω τον αριθμό της σ ένα φίλο μου ,είπε καλύτερα όχι και τελειώνει εδώ.. Εξάλλου μύστες μου δεν είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί της,κάποιος είχε ανεβάσει την αγγελία της πιο πίσω,αλλά θα τη βρω και θα την ανεβάσω εδώ..