Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.628
Πόντοι
201
Αυτές είναι οι χοντρές που λένε; Τι ωραία καυλάκια είναι αυτά; Από υπηρεσίες τι λένε;
Καλα τωρα κι εσυ..αμα κατσεις κι ακους αγαπουληδες και προμοτερες τι περιμενεις..μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα λεει!

Τελευταία τροποποίηση:

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
512
Πόντοι
81
Αυτές είναι οι χοντρές που λένε; Τι ωραία καυλάκια είναι αυτά; Από υπηρεσίες τι λένε;
Από πίσω καυλακια φαίνονται ελπίζω μόνο όταν γυρίσουν από μπροστά να μην είναι σαν τον Σρεκ. Θα δοκιμαστεί καταδρομή γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια .

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
598
Πόντοι
80
Η Αλίκη είναι η μαυρομαλλα, με ενημέρωσαν πριν λίγες μέρες ότι δεν κάνει δεύτερο κομμάτι ακόμα. Η άλλη είναι η Έλλη. Κάποιες σελίδες πίσω έγραψα για τη συγκεκριμένη, το ρεζουμέ είναι ότι προσπερνάς λόγο υπηρεσιών και όχι λόγο εμφάνισης.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
1.025
Πόντοι
6.135
Μία Βίκυ, πρέπει να είναι Μαρτίου με Δελφών, που ζητάει να είσαι άνω των 40 και γενικά θέλει πληροφορίες για εσένα λέει τίποτα; Αν κάποιος έχει υπομονή και καταφέρει να βγάλει άκρη μαζί της, αξίζει η καταδρομή;
Τι πληροφορίες θέλει; Ακόμα και αυτό ακούγεται ύποπτο...
Από πίσω καυλακια φαίνονται ελπίζω μόνο όταν γυρίσουν από μπροστά να μην είναι σαν τον Σρεκ. Θα δοκιμαστεί καταδρομή γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια .
Η Αλίκη δεν έχει δοκιμαστεί.
Η Έλλη κάνει καλούτσικο μασάζ και μέτριο δεύτερο πρόγραμμα, χωρίς να βγάζει ρούχα. Social υπό το μηδέν.

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
164
Πόντοι
0
Στο elegance με το στοματικό μετά που τελειώνεις ; Σε αφήνει μέσα στο η στο πρόσωπο ;

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
371
Πόντοι
21

Η Αλίκη δεν έχει δοκιμαστεί.
Η Έλλη κάνει καλούτσικο μασάζ και μέτριο δεύτερο πρόγραμμα, χωρίς να βγάζει ρούχα. Social υπό το μηδέν.
Όσοι λέτε για τη Βίκυ Μαρτίου η Μπότσαρη τέλος πάντων γιατί αλλάζει συχνά τοποθεσία..Εγώ που την γνώρισα πρωσοπικα μετά από πολλή υπομονή αξίζει 100% αλλά και προσφέρει πολύ χαμηλά τις υπηρεσίες της σε σχέση με τις πατσαβουρες που ζητάνε 80 σε dames, zesi και λοιπά..Καθαριότητα φουλ,κουκλαρα σωματαρα ευγενέστατη και δεν βιάζεται.. Αυτά για τους μύστες..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.273
Πόντοι
3.556
Που να γνώριζες κ την Αιμιλία αυτή π ήταν μόνιμα 21 χρόνων κ μόνο ε9 δε ζητούσε
Αλήθεια τι έγινε αυτή η ψυχή τελευταία ήταν τούμπα κοντά στην αγία Βαρβάρα
Η Βίκυ όντως είναι καλή κ οικονομική περίπτωσή απλά οπως να το κάνουμε ένα μεγάλο χωρίο είμαστε κ φοβάται να μη πέσει σε γνωστό

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
8.269
Πόντοι
1.056
Όσοι λέτε για τη Βίκυ Μαρτίου η Μπότσαρη τέλος πάντων γιατί αλλάζει συχνά τοποθεσία..Εγώ που την γνώρισα πρωσοπικα μετά από πολλή υπομονή αξίζει 100% αλλά και προσφέρει πολύ χαμηλά τις υπηρεσίες της σε σχέση με τις πατσαβουρες που ζητάνε 80 σε dames, zesi και λοιπά..Καθαριότητα φουλ,κουκλαρα σωματαρα ευγενέστατη και δεν βιάζεται.. Αυτά για τους μύστες..
Μπορούμε να έχουμε πληροφορίες για επικοινωνία με την Βίκυ;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.273
Πόντοι
3.556

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
112
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα αφιερώσω ενέργεια να δούμε αν μπορούμε να κανονίσουμε κάτι και θα ενημερώσω αν πραγματοποιηθεί συνάντηση.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.541
Πόντοι
206
Ψάχνω Βίκυ στο κανεσεξ και μου βγάζει 100 Βίκες..... ωραία....!! Θα τις πάρω με τη σειρά και θα ρωτάω αν είναι η Βίκυ που άλλοτε πάει Μαρτίου και άλλοτε Μπότσαρη.... Όπως στις Ελληνικές ταινίες....

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.273
Πόντοι
3.556
Ψάχνω Βίκυ στο κανεσεξ και μου βγάζει 100 Βίκες..... ωραία....!! Θα τις πάρω με τη σειρά και θα ρωτάω αν είναι η Βίκυ που άλλοτε πάει Μαρτίου και άλλοτε Μπότσαρη.... Όπως στις Ελληνικές ταινίες....
Να λέει αυστηρά πάνω από 40 δες

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.625
Πόντοι
216
Τώρα που το θυμήθηκα να πάω κι εγω Βίκυ, το κορίτσι κάνει έρωτα όχι ξεπέτα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.625
Πόντοι
216
Πολύ Για την Βίκυ μιλάμε κ θα σκάσει μύτη ο gaker πως τον λένε κ θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι με της κάμερες
Μπορεί να είναι εγκαταστάτης καμερών και να έδωσε αλλού την δουλειά οπότε γι αυτο την κράζει

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
371
Πόντοι
21
Όπως συμπλήρωσε και ο μύστης Humax πιο πανω ,όντως η Βίκυ ζήτησε να μην δίνουμε το κινητό της γιατί θέλει μόνη της να επιλέγει από την ιστοσελίδα της..Τώρα θα πουν κάποιοι ότι ελα μωρέ σιγά άλλη μια βίζιτα..Οφείλω όμως να πω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αξιοπρέπεια στα θέλω του κάθε ενός...Και την ίδια που τη ρώτησα ν δώσω τον αριθμό της σ ένα φίλο μου ,είπε καλύτερα όχι και τελειώνει εδώ.. Εξάλλου μύστες μου δεν είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί της,κάποιος είχε ανεβάσει την αγγελία της πιο πίσω,αλλά θα τη βρω και θα την ανεβάσω εδώ..

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.100
Πόντοι
206
Η Βενετία το elegance ξέρουμε αν έκανε Μεταγραφή καπου

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
662
Πόντοι
81
Όπως συμπλήρωσε και ο μύστης Humax πιο πανω ,όντως η Βίκυ ζήτησε να μην δίνουμε το κινητό της γιατί θέλει μόνη της να επιλέγει από την ιστοσελίδα της..Τώρα θα πουν κάποιοι ότι ελα μωρέ σιγά άλλη μια βίζιτα..Οφείλω όμως να πω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αξιοπρέπεια στα θέλω του κάθε ενός...Και την ίδια που τη ρώτησα ν δώσω τον αριθμό της σ ένα φίλο μου ,είπε καλύτερα όχι και τελειώνει εδώ.. Εξάλλου μύστες μου δεν είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί της,κάποιος είχε ανεβάσει την αγγελία της πιο πίσω,αλλά θα τη βρω και θα την ανεβάσω εδώ..
Την αγγελια τις την απεσυρε,αρα δεν υπαρχει τροπος να ερθεις σε επαφη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom