Όλα είναι πιθανά σε τούτο τον μάταιο κοσμοΝαι θα πάει και στο dragons den επειδή έχει επιχειρηματικό μυαλό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.240
- Πόντοι
- 3.506
τι εγινε; εσυ το παινευες πολυ το elegance-imperial....τωρα ξαφνικα τα γυρνας;Καλημερα κύριοι, επίσκεψη τις προηγούμενες μερες στο imperial, μετα την φυγή της νταριας στη μαμα πατρίδα κυριαρχεί το απόλυτο χάος . Επιλογη με Μιλένα και τα αποτελεσματα τραγικά . Στόχος ειναι μονο τα λεφτα και η εξαπάτηση μας. Δικος τους στόχος οσο γινεται περισσοτερα ραντεβου - ξεπέτα , υπηρεσιες πλεον υπό του μηδενος και λαθος επιλογές στο έμψυχο δυναμικό για την αγαπητη βαλερια . Μαλλον και θ αργησω να ξαναπαω ..
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.240
- Πόντοι
- 3.506
Δεν φταις εσυ! τοσος εισαι....Μιλας εσυ ρε λαμόγιο που παρακαλούσες να σου δωσω τηλ για κονε σε βίζιτες και κρυφά και παρακαλουσες να σου στειλω κ φωτο αρχιλαμογιο. Εκτος κ αν θες να τ ανεβάσω ολα εδω και δουν οκοι οτι εισαι ενα μνπ που θελει μονο να παρει κονε μαι συστάσεις και δεν εχει να προσφέρει τιποτε . Αληθεια ποτε ανέβασες καποια κριτική , εδωσες συμβουλές σε ανθρωπους εδω για να μη την πατήσουν με τις φόλες της πολης μας; Το μονο που εχεις να προσφέρεις ειναι ειρωνικά σχόλια κατα παντων και το στυλ του ξερόλα, κωλαρχιδο. Δε γουσταρω τις αντιπαραθέσεις αλλα ειναι μη γυρισει το ματι .. για το imperial πρωην elegance ηταν πολυ καλυτερα με τη σοφια στο αλλο μαγαζι που ειχες ενα καλού επιπέδου μασαζ και μετα προσχωρούσες οπως ηθελες . Τωρα μασαζ γιόκ και πας για καλαμάκι - μπριζόλα ειτε χωρις μασαζ ειτε με μασαζ της πλάκας . Το παράξενο θα ηταν ενω άλλαξαν τα κοζια να συνεχίσω να το παινεύω ενω εχει καταντήσει μια με τα αλλα σχεδον. Αυτο ειναι το νόημα μιας κριτικής και της προσφοράς στο φόρουμ εδω μεσα
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.240
- Πόντοι
- 3.506
Το αφήνω εδώ ,δεν θα συνεχίσω ,καμία εμπάθεια προς τα εσένα ,καλή συνέχειαΠροσεχε μουνοπανο , προσεχε .. μη ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη
Έκανε κακά από το φόβο του......πάνω μου!Ουτε η συγνωμη θα γινει δεκτή , οποτε ασχολησου μ αυτο που ξερεις να κανεις κσλα . Κρυψου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...και σκάσε
Αρχιμανδριτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Πέρασμα πρόσφατα από το Nuru της φτωχομανας. Το διαμέρισμα είναι σε μια κατάσταση ψιλό χάλια και από καθαριότητα έτσι κ έτσι. Η κοπέλα γύρω στα 35-40 ξανθιά με μικρό βυζακι γενικά ωραίο γυμνασμένο σώμα και ωραίο κωλο 7/10. Στο μασάζ μπορώ να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό όλα με κινήσεις του γυμνού της σώματος πάνω στο δικό μου 7,5/10. Όσον αφορά την εκτόνωση με τόσο λάδι ρε παιδιά δεν μπορείς να έχεις ερεθισμό άσε που δεν τον πιάνει καν στα χέρια της απλά σε τρίβει με τα μπούτια της. Κοντέψαμε να βγάλουμε πετρέλαιο και της λέω άσε τον παλιό το ‘‘χω και το πήγα στο χειροκίνητο με τελείωμα πάνω της. Έπειτα ξανά μασάζ και μετά μου έκανε μπάνιο για να φύγουν τα λάδια. Κόστος 100€ εμπειρία 7/10. Δεν νομίζω να ξαναπάω
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 452
- Πόντοι
- 21
Με τόσο τρίψιμο ευτυχώς δεν πήρατε φωτιάΚαλησπέρα. Πέρασμα πρόσφατα από το Nuru της φτωχομανας. Το διαμέρισμα είναι σε μια κατάσταση ψιλό χάλια και από καθαριότητα έτσι κ έτσι. Η κοπέλα γύρω στα 35-40 ξανθιά με μικρό βυζακι γενικά ωραίο γυμνασμένο σώμα και ωραίο κωλο 7/10. Στο μασάζ μπορώ να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό όλα με κινήσεις του γυμνού της σώματος πάνω στο δικό μου 7,5/10. Όσον αφορά την εκτόνωση με τόσο λάδι ρε παιδιά δεν μπορείς να έχεις ερεθισμό άσε που δεν τον πιάνει καν στα χέρια της απλά σε τρίβει με τα μπούτια της. Κοντέψαμε να βγάλουμε πετρέλαιο και της λέω άσε τον παλιό το ‘‘χω και το πήγα στο χειροκίνητο με τελείωμα πάνω της. Έπειτα ξανά μασάζ και μετά μου έκανε μπάνιο για να φύγουν τα λάδια. Κόστος 100€ εμπειρία 7/10. Δεν νομίζω να ξαναπάω
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.848
- Πόντοι
- 3.846
Αν ήταν λάδι θα υπήρχε πιο καυλωτική αίσθηση.Nuru gel βάζει για να είναι αυθεντικό nuru massage.Καλησπέρα. Πέρασμα πρόσφατα από το Nuru της φτωχομανας. Το διαμέρισμα είναι σε μια κατάσταση ψιλό χάλια και από καθαριότητα έτσι κ έτσι. Η κοπέλα γύρω στα 35-40 ξανθιά με μικρό βυζακι γενικά ωραίο γυμνασμένο σώμα και ωραίο κωλο 7/10. Στο μασάζ μπορώ να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό όλα με κινήσεις του γυμνού της σώματος πάνω στο δικό μου 7,5/10. Όσον αφορά την εκτόνωση με τόσο λάδι ρε παιδιά δεν μπορείς να έχεις ερεθισμό άσε που δεν τον πιάνει καν στα χέρια της απλά σε τρίβει με τα μπούτια της. Κοντέψαμε να βγάλουμε πετρέλαιο και της λέω άσε τον παλιό το ‘‘χω και το πήγα στο χειροκίνητο με τελείωμα πάνω της. Έπειτα ξανά μασάζ και μετά μου έκανε μπάνιο για να φύγουν τα λάδια. Κόστος 100€ εμπειρία 7/10. Δεν νομίζω να ξαναπάω
Δε ξέρω ποσό χρόνων είσαι αγαπητέ αλλά εμένα στα 50 παρά λίγο με καθαρίζει (τελειώνει) 2 φορές. Μια με τα μπούτια και τη δευτερη κάτι κάνει με το λαιμό της με τα χείλια (οχι πίπα) και με τινάζει στον αέρα.
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Κανονικό είναι φίλος.. τίμιο μασάζΠηγες κανενας στο Absolute να μας πει τι παιζει ; Μια φορα πηγα στις αρχες ειδα πετσετα... Τωρα δεν ξερω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα.. Αυτό που ήταν στην Εγνατία 112 έκλεισε ? Ξερει κάνεις?
Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω πάρει 3-4 φορες τηλ στο Κρυσταλ και ρωτάω για ραντεβού με λένε μισό να δω και μόλις με ρωτάνε εάν έχω ξαναέρθει και τους πω όχι κατευθείαν με λένε ότι δεν υπάρχει ραντεβού. Παίζει να φοβούνται κάτι ή είμαι τόσο άτυχος που όντως δεν έχει ; Έχω επισκεφτεί μερικά ελαιοτριβεία της πόλης αλλά όχι το συγκεκριμένο.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.080
- Πόντοι
- 3.506
Νομίζω το πρώτο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν θέλουν νέα πελατεία;Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω πάρει 3-4 φορες τηλ στο Κρυσταλ και ρωτάω για ραντεβού με λένε μισό να δω και μόλις με ρωτάνε εάν έχω ξαναέρθει και τους πω όχι κατευθείαν με λένε ότι δεν υπάρχει ραντεβού. Παίζει να φοβούνται κάτι ή είμαι τόσο άτυχος που όντως δεν έχει ; Έχω επισκεφτεί μερικά ελαιοτριβεία της πόλης αλλά όχι το συγκεκριμένο.
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 580
- Πόντοι
- 81
Την άλλη φορά που θα πάρεις,ζητα ραντεβού με συγκεκριμενη κοπέλα και για την ώρα που θα πεις εσύ. Αν είναι διαθέσιμη θα σου πει οκ, αλλιώς θα σου πει την ώρα που είναι free.Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω πάρει 3-4 φορες τηλ στο Κρυσταλ και ρωτάω για ραντεβού με λένε μισό να δω και μόλις με ρωτάνε εάν έχω ξαναέρθει και τους πω όχι κατευθείαν με λένε ότι δεν υπάρχει ραντεβού. Παίζει να φοβούνται κάτι ή είμαι τόσο άτυχος που όντως δεν έχει ; Έχω επισκεφτεί μερικά ελαιοτριβεία της πόλης αλλά όχι το συγκεκριμένο.
Σωστός, αυτή την τριπλά θα τους κάνω την επόμενη φοράΤην άλλη φορά που θα πάρεις,ζητα ραντεβού με συγκεκριμενη κοπέλα και για την ώρα που θα πεις εσύ. Αν είναι διαθέσιμη θα σου πει οκ, αλλιώς θα σου πει την ώρα που είναι free.
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Ίσως έτσι μείνει μόνο στο μασάζ αν καταλάβουν ότι λέει ψέματα θα φανεί ακόμα πιο ύποπτος.Την άλλη φορά που θα πάρεις,ζητα ραντεβού με συγκεκριμενη κοπέλα και για την ώρα που θα πεις εσύ. Αν είναι διαθέσιμη θα σου πει οκ, αλλιώς θα σου πει την ώρα που είναι free.ιω
Παπαρια μάντολες…Πως θα τους πετύχεις είναι…Έπαιρνα Κρύσταλ δεν το σήκωναν και μια μέρα π είχα δουλειά προς τα εκεί πήγα με ντου…Με άνοιξαν κανονικά,έψαχνε για ραντεβού τις είπα δεν έχω αλλά έχω έρθει στο παλιό..Παπάς,προφανώς και αυτή δεν με πίστεψε …Με έδειξε τις κοπέλες 2 ήταν ελεύθερες,πέρασα μέσα κανονικά…Απλά με
Είπε παίρνε τηλ τις άλλες φορές…Οπότε κάνε ντου και παιξτο παλιός,ούτως η άλλως με τους μοναχοφαηδες της πόλης στα πριβέ δεν πρόκειται να μπούμε ποτέ.
ΥΓ…Αυτο με το κουτουρού ντου το έκανα και στο καλύτερο μασατζιδικο που χω πάει ως τώρα στο Diamond στην Αθήνα…
Είπε παίρνε τηλ τις άλλες φορές…Οπότε κάνε ντου και παιξτο παλιός,ούτως η άλλως με τους μοναχοφαηδες της πόλης στα πριβέ δεν πρόκειται να μπούμε ποτέ.
ΥΓ…Αυτο με το κουτουρού ντου το έκανα και στο καλύτερο μασατζιδικο που χω πάει ως τώρα στο Diamond στην Αθήνα…
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.080
- Πόντοι
- 3.506
Το θέμα είναι να ανοίξει την πόρτα τους, μετά θα τον μάθουν. Ώρες ώρες τρώνε κάτι κολλήματα και διώχνουν κόσμο λες και δεν θέλουν πελατεία. Η επιστήμη μελετάει τις περιπτώσεις αυτών των ιδρυμάτων. Και η φάση είναι οτι μας διαβάζουν κιόλας.Ίσως έτσι μείνει μόνο στο μασάζ αν καταλάβουν ότι λέει ψέματα θα φανεί ακόμα πιο ύποπτος.
HighKlainer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, πιο είναι αυτό το nuru? έχει αγγελία?Καλησπέρα. Πέρασμα πρόσφατα από το Nuru της φτωχομανας. Το διαμέρισμα είναι σε μια κατάσταση ψιλό χάλια και από καθαριότητα έτσι κ έτσι. Η κοπέλα γύρω στα 35-40 ξανθιά με μικρό βυζακι γενικά ωραίο γυμνασμένο σώμα και ωραίο κωλο 7/10. Στο μασάζ μπορώ να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό όλα με κινήσεις του γυμνού της σώματος πάνω στο δικό μου 7,5/10. Όσον αφορά την εκτόνωση με τόσο λάδι ρε παιδιά δεν μπορείς να έχεις ερεθισμό άσε που δεν τον πιάνει καν στα χέρια της απλά σε τρίβει με τα μπούτια της. Κοντέψαμε να βγάλουμε πετρέλαιο και της λέω άσε τον παλιό το ‘‘χω και το πήγα στο χειροκίνητο με τελείωμα πάνω της. Έπειτα ξανά μασάζ και μετά μου έκανε μπάνιο για να φύγουν τα λάδια. Κόστος 100€ εμπειρία 7/10. Δεν νομίζω να ξαναπάω
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.290
- Πόντοι
- 3.556
Ψάξε πιο πίσω κάποιος την ανέβασε νομίζωΚαλησπέρα, πιο είναι αυτό το nuru? έχει αγγελία?