Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.778
Πόντοι
3.846
Όλο και κάποιο μπέρδεμα θα γίνει με τύπο που θα πάει για εκτόνωση στο κανονικό μασατζίδικο Harmony.Όπως και κάποιος που θα πάει στο κανονικό μασατζίδικο Crystal στην Πυλαία.Τραγικές που επέλεξαν το ίδιο όνομα!

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.089
Πόντοι
3.506
Καλημερα κύριοι, επίσκεψη τις προηγούμενες μερες στο imperial, μετα την φυγή της νταριας στη μαμα πατρίδα κυριαρχεί το απόλυτο χάος . Επιλογη με Μιλένα και τα αποτελεσματα τραγικά . Στόχος ειναι μονο τα λεφτα και η εξαπάτηση μας. Δικος τους στόχος οσο γινεται περισσοτερα ραντεβου - ξεπέτα , υπηρεσιες πλεον υπό του μηδενος και λαθος επιλογές στο έμψυχο δυναμικό για την αγαπητη βαλερια . Μαλλον και θ αργησω να ξαναπαω ..
τι εγινε; εσυ το παινευες πολυ το elegance-imperial....τωρα ξαφνικα τα γυρνας;

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.089
Πόντοι
3.506
Μιλας εσυ ρε λαμόγιο που παρακαλούσες να σου δωσω τηλ για κονε σε βίζιτες και κρυφά και παρακαλουσες να σου στειλω κ φωτο αρχιλαμογιο. Εκτος κ αν θες να τ ανεβάσω ολα εδω και δουν οκοι οτι εισαι ενα μνπ που θελει μονο να παρει κονε μαι συστάσεις και δεν εχει να προσφέρει τιποτε . Αληθεια ποτε ανέβασες καποια κριτική , εδωσες συμβουλές σε ανθρωπους εδω για να μη την πατήσουν με τις φόλες της πολης μας; Το μονο που εχεις να προσφέρεις ειναι ειρωνικά σχόλια κατα παντων και το στυλ του ξερόλα, κωλαρχιδο. Δε γουσταρω τις αντιπαραθέσεις αλλα ειναι μη γυρισει το ματι .. για το imperial πρωην elegance ηταν πολυ καλυτερα με τη σοφια στο αλλο μαγαζι που ειχες ενα καλού επιπέδου μασαζ και μετα προσχωρούσες οπως ηθελες . Τωρα μασαζ γιόκ και πας για καλαμάκι - μπριζόλα ειτε χωρις μασαζ ειτε με μασαζ της πλάκας . Το παράξενο θα ηταν ενω άλλαξαν τα κοζια να συνεχίσω να το παινεύω ενω εχει καταντήσει μια με τα αλλα σχεδον. Αυτο ειναι το νόημα μιας κριτικής και της προσφοράς στο φόρουμ εδω μεσα
Δεν φταις εσυ! τοσος εισαι....

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Ουτε η συγνωμη θα γινει δεκτή , οποτε ασχολησου μ αυτο που ξερεις να κανεις κσλα . Κρυψου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...και σκάσε
Έκανε κακά από το φόβο του......πάνω μου!

Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
98
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πέρασμα πρόσφατα από το Nuru της φτωχομανας. Το διαμέρισμα είναι σε μια κατάσταση ψιλό χάλια και από καθαριότητα έτσι κ έτσι. Η κοπέλα γύρω στα 35-40 ξανθιά με μικρό βυζακι γενικά ωραίο γυμνασμένο σώμα και ωραίο κωλο 7/10. Στο μασάζ μπορώ να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό όλα με κινήσεις του γυμνού της σώματος πάνω στο δικό μου 7,5/10. Όσον αφορά την εκτόνωση με τόσο λάδι ρε παιδιά δεν μπορείς να έχεις ερεθισμό άσε που δεν τον πιάνει καν στα χέρια της απλά σε τρίβει με τα μπούτια της. Κοντέψαμε να βγάλουμε πετρέλαιο και της λέω άσε τον παλιό το ‘‘χω και το πήγα στο χειροκίνητο με τελείωμα πάνω της. Έπειτα ξανά μασάζ και μετά μου έκανε μπάνιο για να φύγουν τα λάδια. Κόστος 100€ εμπειρία 7/10. Δεν νομίζω να ξαναπάω

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
414
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Πέρασμα πρόσφατα από το Nuru της φτωχομανας. Το διαμέρισμα είναι σε μια κατάσταση ψιλό χάλια και από καθαριότητα έτσι κ έτσι. Η κοπέλα γύρω στα 35-40 ξανθιά με μικρό βυζακι γενικά ωραίο γυμνασμένο σώμα και ωραίο κωλο 7/10. Στο μασάζ μπορώ να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό όλα με κινήσεις του γυμνού της σώματος πάνω στο δικό μου 7,5/10. Όσον αφορά την εκτόνωση με τόσο λάδι ρε παιδιά δεν μπορείς να έχεις ερεθισμό άσε που δεν τον πιάνει καν στα χέρια της απλά σε τρίβει με τα μπούτια της. Κοντέψαμε να βγάλουμε πετρέλαιο και της λέω άσε τον παλιό το ‘‘χω και το πήγα στο χειροκίνητο με τελείωμα πάνω της. Έπειτα ξανά μασάζ και μετά μου έκανε μπάνιο για να φύγουν τα λάδια. Κόστος 100€ εμπειρία 7/10. Δεν νομίζω να ξαναπάω
Με τόσο τρίψιμο ευτυχώς δεν πήρατε φωτιά

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.778
Πόντοι
3.846
Αν ήταν λάδι θα υπήρχε πιο καυλωτική αίσθηση.Nuru gel βάζει για να είναι αυθεντικό nuru massage.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Δε ξέρω ποσό χρόνων είσαι αγαπητέ αλλά εμένα στα 50 παρά λίγο με καθαρίζει (τελειώνει) 2 φορές. Μια με τα μπούτια και τη δευτερη κάτι κάνει με το λαιμό της με τα χείλια (οχι πίπα) και με τινάζει στον αέρα.

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Πηγες κανενας στο Absolute να μας πει τι παιζει ; Μια φορα πηγα στις αρχες ειδα πετσετα... Τωρα δεν ξερω..

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Πηγες κανενας στο Absolute να μας πει τι παιζει ; Μια φορα πηγα στις αρχες ειδα πετσετα... Τωρα δεν ξερω..
Κανονικό είναι φίλος.. τίμιο μασάζ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα.. Αυτό που ήταν στην Εγνατία 112 έκλεισε ? Ξερει κάνεις?

Χαλίφης

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω πάρει 3-4 φορες τηλ στο Κρυσταλ και ρωτάω για ραντεβού με λένε μισό να δω και μόλις με ρωτάνε εάν έχω ξαναέρθει και τους πω όχι κατευθείαν με λένε ότι δεν υπάρχει ραντεβού. Παίζει να φοβούνται κάτι ή είμαι τόσο άτυχος που όντως δεν έχει ; Έχω επισκεφτεί μερικά ελαιοτριβεία της πόλης αλλά όχι το συγκεκριμένο.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.887
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω πάρει 3-4 φορες τηλ στο Κρυσταλ και ρωτάω για ραντεβού με λένε μισό να δω και μόλις με ρωτάνε εάν έχω ξαναέρθει και τους πω όχι κατευθείαν με λένε ότι δεν υπάρχει ραντεβού. Παίζει να φοβούνται κάτι ή είμαι τόσο άτυχος που όντως δεν έχει ; Έχω επισκεφτεί μερικά ελαιοτριβεία της πόλης αλλά όχι το συγκεκριμένο.
Νομίζω το πρώτο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν θέλουν νέα πελατεία;

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
562
Πόντοι
81
Την άλλη φορά που θα πάρεις,ζητα ραντεβού με συγκεκριμενη κοπέλα και για την ώρα που θα πεις εσύ. Αν είναι διαθέσιμη θα σου πει οκ, αλλιώς θα σου πει την ώρα που είναι free.

Χαλίφης

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Την άλλη φορά που θα πάρεις,ζητα ραντεβού με συγκεκριμενη κοπέλα και για την ώρα που θα πεις εσύ. Αν είναι διαθέσιμη θα σου πει οκ, αλλιώς θα σου πει την ώρα που είναι free.
Σωστός, αυτή την τριπλά θα τους κάνω την επόμενη φορά

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Την άλλη φορά που θα πάρεις,ζητα ραντεβού με συγκεκριμενη κοπέλα και για την ώρα που θα πεις εσύ. Αν είναι διαθέσιμη θα σου πει οκ, αλλιώς θα σου πει την ώρα που είναι free.ιω
Ίσως έτσι μείνει μόνο στο μασάζ αν καταλάβουν ότι λέει ψέματα θα φανεί ακόμα πιο ύποπτος.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
885
Πόντοι
81
Παπαρια μάντολες…Πως θα τους πετύχεις είναι…Έπαιρνα Κρύσταλ δεν το σήκωναν και μια μέρα π είχα δουλειά προς τα εκεί πήγα με ντου…Με άνοιξαν κανονικά,έψαχνε για ραντεβού τις είπα δεν έχω αλλά έχω έρθει στο παλιό..Παπάς,προφανώς και αυτή δεν με πίστεψε …Με έδειξε τις κοπέλες 2 ήταν ελεύθερες,πέρασα μέσα κανονικά…Απλά με
Είπε παίρνε τηλ τις άλλες φορές…Οπότε κάνε ντου και παιξτο παλιός,ούτως η άλλως με τους μοναχοφαηδες της πόλης στα πριβέ δεν πρόκειται να μπούμε ποτέ.
ΥΓ…Αυτο με το κουτουρού ντου το έκανα και στο καλύτερο μασατζιδικο που χω πάει ως τώρα στο Diamond στην Αθήνα…

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.887
Πόντοι
3.506
Ίσως έτσι μείνει μόνο στο μασάζ αν καταλάβουν ότι λέει ψέματα θα φανεί ακόμα πιο ύποπτος.
Το θέμα είναι να ανοίξει την πόρτα τους, μετά θα τον μάθουν. Ώρες ώρες τρώνε κάτι κολλήματα και διώχνουν κόσμο λες και δεν θέλουν πελατεία. Η επιστήμη μελετάει τις περιπτώσεις αυτών των ιδρυμάτων. Και η φάση είναι οτι μας διαβάζουν κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom