Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.100
Πόντοι
1.056

AlekosThes

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
115
Πόντοι
0
θες να μας πεις καμια λεπτομερια...; η τα κρατας για εσενα και τον φανταστικο σου φιλο;
Είχα γράψει κι εγώ πριν λίγο καιρό που είχα κάνει την τρέλα να πάω….έχει κόψει τις παλιές της υπηρεσίες… σαν συμπεριφορά είναι κανονική τρελή, μιλάμε για τέρμα εριστική συμπεριφορά…

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
562
Πόντοι
86
Είχα γράψει κι εγώ πριν λίγο καιρό που είχα κάνει την τρέλα να πάω….έχει κόψει τις παλιές της υπηρεσίες… σαν συμπεριφορά είναι κανονική τρελή, μιλάμε για τέρμα εριστική συμπεριφορά…
Και στα μπουρδέλα δούλευε...δεν άφηνε σταγόνα

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
298
Πόντοι
21
Και στα μπουρδέλα δούλευε...δεν άφηνε σταγόνα
Η Νικολετα ηταν απο την αρχη φευγατη ....την γνωρισα στο κρυσταλ στο παλιο μετα στο καινουριο Μοναστηριου με 70$ στα κρυφα μεσα εκανε παπαδεs δεν αφηνε σταγονα οντωs!!! (Mονο στουs σταθερουs που ειχε εμπιστοσυνη).....αλλα μαθευτηκε δεν ειχε ποτε καμια φιλη απο εκει μεσα και η Julia την σουταρε ....μετα στα σπιτακια στην Ρομανου με 50$ την ξεκολιασανε ολοι μα ολοι απο το "ΜΠΟΥ"τρεξανε να βγαλουν ολοι τα απωθημενα τουs .....Mαζι και εγω 2-3 φορεs αλλα την σιχαθηκα γενικα η κατασταση στα σπιτακια βρωμαει πολυ ......μετα ιδιωτευσε σε σπιτι στο κεντρο αλλα γενικα εγινε μαπα το καρπουζι .....το ειχα περιγραψει ποιο παλια μετα χαθηκε εντελωs σε ολη την φαση.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.100
Πόντοι
1.056
Η Νικολετα ηταν απο την αρχη φευγατη ....την γνωρισα στο κρυσταλ στο παλιο μετα στο καινουριο Μοναστηριου με 70$ στα κρυφα μεσα εκανε παπαδεs δεν αφηνε σταγονα οντωs!!! (Mονο στουs σταθερουs που ειχε εμπιστοσυνη).....αλλα μαθευτηκε δεν ειχε ποτε καμια φιλη απο εκει μεσα και η Julia την σουταρε ....μετα στα σπιτακια στην Ρομανου με 50$ την ξεκολιασανε ολοι μα ολοι απο το "ΜΠΟΥ"τρεξανε να βγαλουν ολοι τα απωθημενα τουs .....Mαζι και εγω 2-3 φορεs αλλα την σιχαθηκα γενικα η κατασταση στα σπιτακια βρωμαει πολυ ......μετα ιδιωτευσε σε σπιτι στο κεντρο αλλα γενικα εγινε μαπα το καρπουζι .....το ειχα περιγραψει ποιο παλια μετα χαθηκε εντελωs σε ολη την φαση.
Επισης να σημειωθει οτι σε ολη την καριερα της απο Κρυσταλ εως σημερα ...η καποτα ηταν αγνωστη λεξη....

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
209
Πόντοι
21
Εριστική φουλ οντως.
Όσο για τον αλλο το βλάκα τι πετάγεσαι ρε και λες τις μαλακίες σου για φανταστικούς και τα @@ μου άμα δεν σε καλύπτει η τοποθέτηση μου απλά βουλώνε μη σχολιάζεις

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Imperial με ενημέρωσαν ότι η Νταρια πήγε στην Ρωσία.
Αναφέρθηκαν καινιουργια ονόματα πέρα από τις γνωστές.
Με το που κάνω επίσκεψη, ενημερώνω.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
294
Πόντοι
36
Χρόνια πολλά σε όλους
Ενημέρωση,έψαχνα τη νταρια για μασάζ,και μόλις έμαθα ότι έφυγε από elegance
Μπορεί να ποιος να ενημερώσει αν εθεάθη πουθενά αλλού;;;εναλλακτικά κάποια με μεγάλα στήθη (όχι χοντρή όμως) κάπου να βρω ;;

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
470
Πόντοι
21
Χρόνια πολλά σε όλους
Ενημέρωση,έψαχνα τη νταρια για μασάζ,και μόλις έμαθα ότι έφυγε από elegance
Μπορεί να ποιος να ενημερώσει αν εθεάθη πουθενά αλλού;;;εναλλακτικά κάποια με μεγάλα στήθη (όχι χοντρή όμως) κάπου να βρω ;;
Δεν έφυγε από το imperial. Απλά πήγε στη μαμά πατρίδα και θα επιστρέψει ξανα

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
151
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας. Πήγε κανείς από Εβίτα να μας ενημερώσει για το πως είναι η νέα μεταγραφή Αμαντα;

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.100
Πόντοι
1.056
Άγνωστη λέξη και στην πίπα και στο sex?
ειδικα στο σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εριστική φουλ οντως.
Όσο για τον αλλο το βλάκα τι πετάγεσαι ρε και λες τις μαλακίες σου για φανταστικούς και τα @@ μου άμα δεν σε καλύπτει η τοποθέτηση μου απλά βουλώνε μη σχολιάζεις
μα δεν εκανες τοποθετηση ρε αμεα

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.472
Πόντοι
216
Είπα να επισκεφθώ το καινούργιο κατάστημα μασάζ Χαρμονυ σπα.Πηρα τηλέφωνο κατά τις 12 η ώρα για να κλείσω ραντεβού για τις 12 και 15 αλλά μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι το μαγαζί είναι sold out μέχρι τις 13 η ώρα.Ειπα ότι δεν με βολεύει και έκλεισα το τηλέφωνο.Πρωινες καύλες είχαν οι συναθλητές.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.100
Πόντοι
1.056
Σε μια προσφατη εμπειρια μου με την ΄΄τσοντα΄΄ του Κρυσταλ την Μπελλα...μου ειπε στα ισα την εξης φραση <<Εεεεεεε.....Ολα εχουν την τιμη τους...Θεληση και εχεμυθεια να υπαρχει....>>

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.747
Πόντοι
1.056
Σε μια προσφατη εμπειρια μου με την ΄΄τσοντα΄΄ του Κρυσταλ την Μπελλα...μου ειπε στα ισα την εξης φραση <<Εεεεεεε.....Ολα εχουν την τιμη τους...Θεληση και εχεμυθεια να υπαρχει....>>
Ας μας λένε τον τιμοκατάλογο για να μην τους τα βγάζουμε με τσιγγελι και εχεμύθεια να φαν και οι κότες. Το θέμα είναι ότι θέλουν να παίζουν με άλλες τιμές στον καθένα μάλλον.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.346
Πόντοι
496
Πήρα λοιπόν την Μιχαέλα από το massage 4 you για να μου φύγει η απορία αν κάνει κάτι ήρθε στον χώρο μου μια πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ τίποτα παραπάνω δυστυχώς

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
997
Πόντοι
6.135
Πήρα λοιπόν την Μιχαέλα από το massage 4 you για να μου φύγει η απορία αν κάνει κάτι ήρθε στον χώρο μου μια πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ τίποτα παραπάνω δυστυχώς
Καλό μασάζ τουλάχιστον;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom