Μαπα το καρπουζι?Πήγα κουκουγιαννη το επικ φειλ του αιώνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Τίποτα δεν κάνει τέτοια λέει
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 7.100
- Πόντοι
- 1.056
Τίποτα δεν κάνει τέτοια λέει
θες να μας πεις καμια λεπτομερια...; η τα κρατας για εσενα και τον φανταστικο σου φιλο;Πήγα κουκουγιαννη το επικ φειλ του αιώνα
AlekosThes
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2024
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Είχα γράψει κι εγώ πριν λίγο καιρό που είχα κάνει την τρέλα να πάω….έχει κόψει τις παλιές της υπηρεσίες… σαν συμπεριφορά είναι κανονική τρελή, μιλάμε για τέρμα εριστική συμπεριφορά…θες να μας πεις καμια λεπτομερια...; η τα κρατας για εσενα και τον φανταστικο σου φιλο;
Και στα μπουρδέλα δούλευε...δεν άφηνε σταγόναΕίχα γράψει κι εγώ πριν λίγο καιρό που είχα κάνει την τρέλα να πάω….έχει κόψει τις παλιές της υπηρεσίες… σαν συμπεριφορά είναι κανονική τρελή, μιλάμε για τέρμα εριστική συμπεριφορά…
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 298
- Πόντοι
- 21
Η Νικολετα ηταν απο την αρχη φευγατη ....την γνωρισα στο κρυσταλ στο παλιο μετα στο καινουριο Μοναστηριου με 70$ στα κρυφα μεσα εκανε παπαδεs δεν αφηνε σταγονα οντωs!!! (Mονο στουs σταθερουs που ειχε εμπιστοσυνη).....αλλα μαθευτηκε δεν ειχε ποτε καμια φιλη απο εκει μεσα και η Julia την σουταρε ....μετα στα σπιτακια στην Ρομανου με 50$ την ξεκολιασανε ολοι μα ολοι απο το "ΜΠΟΥ"τρεξανε να βγαλουν ολοι τα απωθημενα τουs .....Mαζι και εγω 2-3 φορεs αλλα την σιχαθηκα γενικα η κατασταση στα σπιτακια βρωμαει πολυ ......μετα ιδιωτευσε σε σπιτι στο κεντρο αλλα γενικα εγινε μαπα το καρπουζι .....το ειχα περιγραψει ποιο παλια μετα χαθηκε εντελωs σε ολη την φαση.Και στα μπουρδέλα δούλευε...δεν άφηνε σταγόνα
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 7.100
- Πόντοι
- 1.056
Επισης να σημειωθει οτι σε ολη την καριερα της απο Κρυσταλ εως σημερα ...η καποτα ηταν αγνωστη λεξη....Η Νικολετα ηταν απο την αρχη φευγατη ....την γνωρισα στο κρυσταλ στο παλιο μετα στο καινουριο Μοναστηριου με 70$ στα κρυφα μεσα εκανε παπαδεs δεν αφηνε σταγονα οντωs!!! (Mονο στουs σταθερουs που ειχε εμπιστοσυνη).....αλλα μαθευτηκε δεν ειχε ποτε καμια φιλη απο εκει μεσα και η Julia την σουταρε ....μετα στα σπιτακια στην Ρομανου με 50$ την ξεκολιασανε ολοι μα ολοι απο το "ΜΠΟΥ"τρεξανε να βγαλουν ολοι τα απωθημενα τουs .....Mαζι και εγω 2-3 φορεs αλλα την σιχαθηκα γενικα η κατασταση στα σπιτακια βρωμαει πολυ ......μετα ιδιωτευσε σε σπιτι στο κεντρο αλλα γενικα εγινε μαπα το καρπουζι .....το ειχα περιγραψει ποιο παλια μετα χαθηκε εντελωs σε ολη την φαση.
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Εριστική φουλ οντως.
Όσο για τον αλλο το βλάκα τι πετάγεσαι ρε και λες τις μαλακίες σου για φανταστικούς και τα @@ μου άμα δεν σε καλύπτει η τοποθέτηση μου απλά βουλώνε μη σχολιάζεις
Όσο για τον αλλο το βλάκα τι πετάγεσαι ρε και λες τις μαλακίες σου για φανταστικούς και τα @@ μου άμα δεν σε καλύπτει η τοποθέτηση μου απλά βουλώνε μη σχολιάζεις
Michalis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Imperial με ενημέρωσαν ότι η Νταρια πήγε στην Ρωσία.
Αναφέρθηκαν καινιουργια ονόματα πέρα από τις γνωστές.
Με το που κάνω επίσκεψη, ενημερώνω.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Imperial με ενημέρωσαν ότι η Νταρια πήγε στην Ρωσία.
Αναφέρθηκαν καινιουργια ονόματα πέρα από τις γνωστές.
Με το που κάνω επίσκεψη, ενημερώνω.
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 294
- Πόντοι
- 36
Χρόνια πολλά σε όλους
Ενημέρωση,έψαχνα τη νταρια για μασάζ,και μόλις έμαθα ότι έφυγε από elegance
Μπορεί να ποιος να ενημερώσει αν εθεάθη πουθενά αλλού;;;εναλλακτικά κάποια με μεγάλα στήθη (όχι χοντρή όμως) κάπου να βρω ;;
Μπορεί να ποιος να ενημερώσει αν εθεάθη πουθενά αλλού;;;εναλλακτικά κάποια με μεγάλα στήθη (όχι χοντρή όμως) κάπου να βρω ;;
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Δεν έφυγε από το imperial. Απλά πήγε στη μαμά πατρίδα και θα επιστρέψει ξαναΧρόνια πολλά σε όλους
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 544
- Πόντοι
- 81
Άγνωστη λέξη και στην πίπα και στο sex?Επισης να σημειωθει οτι σε ολη την καριερα της απο Κρυσταλ εως σημερα ...η καποτα ηταν αγνωστη λεξη....
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 7.100
- Πόντοι
- 1.056
ειδικα στο σεξΆγνωστη λέξη και στην πίπα και στο sex?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μα δεν εκανες τοποθετηση ρε αμεαΕριστική φουλ οντως.
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 544
- Πόντοι
- 81
Σόκ!!! Σοβαρά τώρα;ειδικα στο σεξ
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 216
Είπα να επισκεφθώ το καινούργιο κατάστημα μασάζ Χαρμονυ σπα.Πηρα τηλέφωνο κατά τις 12 η ώρα για να κλείσω ραντεβού για τις 12 και 15 αλλά μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι το μαγαζί είναι sold out μέχρι τις 13 η ώρα.Ειπα ότι δεν με βολεύει και έκλεισα το τηλέφωνο.Πρωινες καύλες είχαν οι συναθλητές.
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 7.100
- Πόντοι
- 1.056
Σε μια προσφατη εμπειρια μου με την ΄΄τσοντα΄΄ του Κρυσταλ την Μπελλα...μου ειπε στα ισα την εξης φραση <<Εεεεεεε.....Ολα εχουν την τιμη τους...Θεληση και εχεμυθεια να υπαρχει....>>
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.747
- Πόντοι
- 1.056
Ας μας λένε τον τιμοκατάλογο για να μην τους τα βγάζουμε με τσιγγελι και εχεμύθεια να φαν και οι κότες. Το θέμα είναι ότι θέλουν να παίζουν με άλλες τιμές στον καθένα μάλλον.Σε μια προσφατη εμπειρια μου με την ΄΄τσοντα΄΄ του Κρυσταλ την Μπελλα...μου ειπε στα ισα την εξης φραση <<Εεεεεεε.....Ολα εχουν την τιμη τους...Θεληση και εχεμυθεια να υπαρχει....>>
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.346
- Πόντοι
- 496
Πήρα λοιπόν την Μιχαέλα από το massage 4 you για να μου φύγει η απορία αν κάνει κάτι ήρθε στον χώρο μου μια πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ τίποτα παραπάνω δυστυχώς
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 997
- Πόντοι
- 6.135
Καλό μασάζ τουλάχιστον;Πήρα λοιπόν την Μιχαέλα από το massage 4 you για να μου φύγει η απορία αν κάνει κάτι ήρθε στον χώρο μου μια πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ τίποτα παραπάνω δυστυχώς