kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 454
- Πόντοι
- 21
Τι κάνεις λουλούδια ;
Τι κάνεις λουλούδια ;
Η Νεφέλη Ορφανού;γνωστη οταν λες;
Το body freeΚαλημέρα
Αυτό ποιο είναι;;
![]()
Μασαζ και Body to Body !!!
Ελατε να σας χαλαρωσουμε με ενα full body massage στα 50ευρω και Body to Body στα 60 Βικτωρια και Ελεονωρα Καλεσε μας 6980825815kanesex.com
Εγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...Είναι καλό κορίτσι - ευγενική, ευχάριστη, θετική κλπ. Μετράει και αυτό ( δεν έχω πάει, από ότι διάβασα)
Είχα περάσει και εγώ παλιότερα με Στεφανια σε διαμέρισμα που είχε . Καλό μασάζ τσιμπούκι καλό και τις άρεσε να την γαμας στα τέσσερα . Από εμφάνιση δεν είναι και κάτι το ουαουΕγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...
τελικα σε αυτο εχει φουλ προγραμμα η μονο πετσετα;Το body free
Τι πετσετα ρε φιλε,ποτε ειχε πετσετα το Body free?Φουλ προγραμμα εχει.....τελικα σε αυτο εχει φουλ προγραμμα η μονο πετσετα;
τι τιμες παιζουν;Τι πετσετα ρε φιλε,ποτε ειχε πετσετα το Body free?Φουλ προγραμμα εχει.....
80 ευρω...τουλαχιστον οταν πηγα εγω,γιατι εχω καιρο να παω..τι τιμες παιζουν;
Το κακό σ αυτό το μαγαζί είναι δεν σ αφήνει ν επιλέξεις ο μλκς εκεί και σου μιλάει με υφακι..κανονικά δρν έπρεπε καν να μιλάμε μ αυτόν εκεί.. Μου λεει μπες μέσα κ έρχεται..Λέω κάτσε δεν θα δω τα κορίτσια πρώτα ν διαλέξω...αντε καλα λεει τι ν δεις και ήταν όλες χάλια, λέω άστο φεύγω κ ξινισεΜακριά κοροϊδία το body free
Για αυτο εχω να παω καιρο....καλυτερα να πας Dames η στην Αννα που το κοστος ειναι 60 και 50 ευρω αντοιστιχα....γιατι να παω Body free που ειναι 80...το επιπεδο τον γυναικων ειναι το ιδιο σε αυτα τα μαγαζια...Το κακό σ αυτό το μαγαζί είναι δεν σ αφήνει ν επιλέξεις ο μλκς εκεί και σου μιλάει με υφακι..κανονικά δρν έπρεπε καν να μιλάμε μ αυτόν εκεί.. Μου λεει μπες μέσα κ έρχεται..Λέω κάτσε δεν θα δω τα κορίτσια πρώτα ν διαλέξω...αντε καλα λεει τι ν δεις και ήταν όλες χάλια, λέω άστο φεύγω κ ξινισε
η Αννα ποια ειναι;Για αυτο εχω να παω καιρο....καλυτερα να πας Dames η στην Αννα που το κοστος ειναι 60 και 50 ευρω αντοιστιχα....γιατι να παω Body free που ειναι 80...το επιπεδο τον γυναικων ειναι το ιδιο σε αυτα τα μαγαζια...
Πριβε..η Αννα ποια ειναι;
Χωρίς να έχω πάει έτσι ακριβώς εκτιμώ την καταστασηΕγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...
Φίλε το κορίτσι της διπλανής πόρτας είναι πιο όμορφο.Εγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...