You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Η Φένια είναι ακόμα εκεί η σταμάτησε; Θέλω να περάσω για μια περιποιημένη.Στο νέο Elegance πήγε κάνεις;
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 216
την προηγούμενη εβδομάδα που πηρα τηλέφωνο μου ειπε οτι ειναι διαθέσιμη μονο η Ντάρια.....Η Φένια είναι ακόμα εκεί η σταμάτησε; Θέλω να περάσω για μια περιποιημένη.
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.073
- Πόντοι
- 2.256
ναι κανονικα απο οσο ξερωΤο Elegance της Βασιλίσσης Όλγας εξακολουθεί να υπάρχει;
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.749
- Πόντοι
- 8.296
Εσύ που το ξέρεις;ναι κανονικα απο οσο ξερω
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.073
- Πόντοι
- 2.256
α γαμησου μερα που ειναιΕσύ που το ξέρεις;
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.208
- Πόντοι
- 3.556
Μία φορά είπε να απαντήσει σαν άνθρωπος τον τσιτωσες άντε τώρα να απαντήσει νορμάλΕσύ που το ξέρεις;
Όλους τους εύχεσαια γαμησου μερα που ειναι
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Ποιο σουρεαλ πεθαίνεις..Μεγάλε μου, Νεφέλη ανακοίνωσε το μαγαζί που να ξέρω εκ των προτέρων αν είναι η ίδια η όχι γι'αυτό ρώτησα. Στην φωτό με την πίσω κίνηση το σουλουπι θύμιζε
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 1.436
Ο θυμόσοφος λαός λέει: «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…»
Θέλω να βγάλω το καπέλο όμως σε όλους τους πελάτες αυτής της Στεφανίας. Και νιώθω αυτή την ανάγκη βλέποντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της
Απλά respect!!!!
Θέλω να βγάλω το καπέλο όμως σε όλους τους πελάτες αυτής της Στεφανίας. Και νιώθω αυτή την ανάγκη βλέποντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της
Απλά respect!!!!
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.073
- Πόντοι
- 2.256
γνωστη οταν λες;Είναι η γνωστή νεφέλη;;;
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Αυτό ρωτάω;;; Είναι η γνωστή νεφέλη ή όχι;;;γνωστη οταν λες;
Είναι καλό κορίτσι - ευγενική, ευχάριστη, θετική κλπ. Μετράει και αυτό ( δεν έχω πάει, από ότι διάβασα)Ο θυμόσοφος λαός λέει: «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…»
Απλά respect!!!!
Δεν έχεις πάει αλλά έχεις άποψη. Ωραίος.Είναι καλό κορίτσι - ευγενική, ευχάριστη, θετική κλπ. Μετράει και αυτό ( δεν έχω πάει, από ότι διάβασα)
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Οι μισοί και βάλε γράφουν για σεξεργάτριες χωρίς να τις έχουν δει . Απλά περιμένουν να ανεβάσουν καμία φωτό η κάνα βίντεο η να καβλαντισουν . Άλλοι δεν έχουν την οικονομική άνεση μιας και το σπορ απαιτεί χρήμα . Άλλοι δεν έχουν χρόνο . Άλλοι είναι χεστες
Τες πα γενικά αν μπεις σε θέματα Θεσσαλονίκης είτε μασάζ είτε εσκορτ θα δεις μηδενικές κριτικές και μόνο προμοτορες να γράφουν μαλακίες .
Τες πα γενικά αν μπεις σε θέματα Θεσσαλονίκης είτε μασάζ είτε εσκορτ θα δεις μηδενικές κριτικές και μόνο προμοτορες να γράφουν μαλακίες .
Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Εσύ πέραν του να ανεβάζεις το τυρογαριδάκι σου στο γκέι νήμα με τις ψωλές και να γράφεις μόνο μαλακίες και να κάνεις επιθέσεις σε μέλη ποια είναι η συνεισφορά σου εδώ μέσα;Οι μισοί και βάλε γράφουν για σεξεργάτριες χωρίς να τις έχουν δει . Απλά περιμένουν να ανεβάσουν καμία φωτό η κάνα βίντεο η να καβλαντισουν . Άλλοι δεν έχουν την οικονομική άνεση μιας και το σπορ απαιτεί χρήμα . Άλλοι δεν έχουν χρόνο . Άλλοι είναι χεστες
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Με όσες έχω πάει έχω γράψει κριτική και έχω βοηθήσει . Αυτούς για τους παίχτες .Εσύ που παρακολουθείς τα μνμ μου απο όσα έχω γράψει στην ψωλή μου κόλλησες ;Εσύ πέραν του να ανεβάζεις το τυρογαριδάκι σου στο γκέι νήμα με τις ψωλές και να γράφεις μόνο μαλακίες και να κάνεις επιθέσεις σε μέλη ποια είναι η συνεισφορά σου εδώ μέσα;
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.073
- Πόντοι
- 2.256
Εσύ πέραν του να ανεβάζεις το τυρογαριδάκι σου στο γκέι νήμα με τις ψωλές και να γράφεις μόνο μαλακίες και να κάνεις επιθέσεις σε μέλη ποια είναι η συνεισφορά σου εδώ μέσα;