Όχι. Η τουλάχιστον εγώ που έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού και πήγα μου παρουσίασαν μια τελείως άλλη σαν Νεφέλη (έγραψα και κριτική κάποιες σελίδες πίσω) .Είναι η γνωστή νεφέλη;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 1.436
Φίλε αν σ’ αυτούς που αναφέρεσαι κατατάσσεις κι εμένα κάνεις λάθος. Απλά όταν βλέπω φωτογραφίες μία κακάσχημη γυναίκα αντικειμενικά κακάσχημη είναι δυνατόν να πάω; Έχουμε πληρώσει όλοι μας τζάμπα χρήματα σε αποτυχημένα ραντεβούΟι μισοί και βάλε γράφουν για σεξεργάτριες χωρίς να τις έχουν δει . Απλά περιμένουν να ανεβάσουν καμία φωτό η κάνα βίντεο η να καβλαντισουν . Άλλοι δεν έχουν την οικονομική άνεση μιας και το σπορ απαιτεί χρήμα . Άλλοι δεν έχουν χρόνο . Άλλοι είναι χεστες
Τες πα γενικά αν μπεις σε θέματα Θεσσαλονίκης είτε μασάζ είτε εσκορτ θα δεις μηδενικές κριτικές και μόνο προμοτορες να γράφουν μαλακίες .
Αλλά το να πάω ενώ ξέρω ότι είναι αποκρουστικά άσχημη θα με έκανε τεράστιο μαλάκα. Τώρα επειδή έγραψε το άλλο το παλικάρι ότι είναι καλή και ευγενική, να την κεράσουμε μία πάστα την κοπέλα αλλά όχι να μας πιάσει τον κώλο και να την πληρώσουμε
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Τι κάνεις λουλούδια ;
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Η Νεφέλη Ορφανού;γνωστη οταν λες;
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα
Αυτό ποιο είναι;;
kanesex.com
Αυτό ποιο είναι;;

Μασαζ και Body to Body !!!
Ελατε να σας χαλαρωσουμε με ενα full body massage στα 50ευρω και Body to Body στα 60 Βικτωρια και Ελεονωρα Καλεσε μας 6980825815

Το body freeΚαλημέρα
Αυτό ποιο είναι;;
![]()
Μασαζ και Body to Body !!!
Ελατε να σας χαλαρωσουμε με ενα full body massage στα 50ευρω και Body to Body στα 60 Βικτωρια και Ελεονωρα Καλεσε μας 6980825815kanesex.com
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα στο golden spa δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ήταν. Πρώτο μέρος καλό αν και άβολο δεύτερο μέρος μέσα στο 7λεπτο με λέει τελειώνει ο χρόνος . Απλα μακρυά
Furious1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Εγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...Είναι καλό κορίτσι - ευγενική, ευχάριστη, θετική κλπ. Μετράει και αυτό ( δεν έχω πάει, από ότι διάβασα)
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Είχα περάσει και εγώ παλιότερα με Στεφανια σε διαμέρισμα που είχε . Καλό μασάζ τσιμπούκι καλό και τις άρεσε να την γαμας στα τέσσερα . Από εμφάνιση δεν είναι και κάτι το ουαουΕγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.195
- Πόντοι
- 10.555
τελικα σε αυτο εχει φουλ προγραμμα η μονο πετσετα;Το body free
Τι πετσετα ρε φιλε,ποτε ειχε πετσετα το Body free?Φουλ προγραμμα εχει.....τελικα σε αυτο εχει φουλ προγραμμα η μονο πετσετα;
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.195
- Πόντοι
- 10.555
τι τιμες παιζουν;Τι πετσετα ρε φιλε,ποτε ειχε πετσετα το Body free?Φουλ προγραμμα εχει.....
80 ευρω...τουλαχιστον οταν πηγα εγω,γιατι εχω καιρο να παω..τι τιμες παιζουν;
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Το κακό σ αυτό το μαγαζί είναι δεν σ αφήνει ν επιλέξεις ο μλκς εκεί και σου μιλάει με υφακι..κανονικά δρν έπρεπε καν να μιλάμε μ αυτόν εκεί.. Μου λεει μπες μέσα κ έρχεται..Λέω κάτσε δεν θα δω τα κορίτσια πρώτα ν διαλέξω...αντε καλα λεει τι ν δεις και ήταν όλες χάλια, λέω άστο φεύγω κ ξινισεΜακριά κοροϊδία το body free
Για αυτο εχω να παω καιρο....καλυτερα να πας Dames η στην Αννα που το κοστος ειναι 60 και 50 ευρω αντοιστιχα....γιατι να παω Body free που ειναι 80...το επιπεδο τον γυναικων ειναι το ιδιο σε αυτα τα μαγαζια...Το κακό σ αυτό το μαγαζί είναι δεν σ αφήνει ν επιλέξεις ο μλκς εκεί και σου μιλάει με υφακι..κανονικά δρν έπρεπε καν να μιλάμε μ αυτόν εκεί.. Μου λεει μπες μέσα κ έρχεται..Λέω κάτσε δεν θα δω τα κορίτσια πρώτα ν διαλέξω...αντε καλα λεει τι ν δεις και ήταν όλες χάλια, λέω άστο φεύγω κ ξινισε
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.195
- Πόντοι
- 10.555
η Αννα ποια ειναι;Για αυτο εχω να παω καιρο....καλυτερα να πας Dames η στην Αννα που το κοστος ειναι 60 και 50 ευρω αντοιστιχα....γιατι να παω Body free που ειναι 80...το επιπεδο τον γυναικων ειναι το ιδιο σε αυτα τα μαγαζια...
Πριβε..η Αννα ποια ειναι;
Χωρίς να έχω πάει έτσι ακριβώς εκτιμώ την καταστασηΕγώ την επισκέφτηκα τη στεφανια πριν κάνα χρόνο όταν ήταν σε σπίτι στα δυτικά.. Όντως ευχάριστη, χαμογελαστή,σε κάνει να νιώσεις άνετα.απιστευτο μασαζ ,τρομερό edging αλλά ναι,σαν εμφάνιση τπτ ιδιαίτερο.κοριτσι της διπλανής πόρτας.Πηγα από περιέργεια,πέρασα ωραία αλλά δε θα ταν επιλογή για δεύτερη φορά.. Αυτά...
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Επισκεψη στο νεο χωρο του imperial/elegance. Περασμα με νταρια. κανει μασαζ αυτη. καλυτερο απο τη προηγουμενη φορα αλλα δε το λες μασαζ. Μουναρος για μενα και πιπα καλη. Ο χωρος εξαιρετικος (αν και κυκλοφορουν μαστορια που τον φτιαχνουν ακομα - καλτ λιγο καταστασης). Παρουσα αλλη μια κοπελα. Μιλενα. Μικροκαμωμενη και πολυ ομορφη. Θα δοκιμαστει. Αυτα. Αν μας λεγατε για κανα πριβε θα ειχε και αλλες κριτικες θα πω...