Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Άμα ήξερε και της κοπέλες καλά θαταν αλλά.λεει οτονεχει να πάει καιρό,η νεφελη σταματησε και η Κλειώ τόσο κρύο πλάσμα.δεν υπάρχει αμφιβάλω άμα συνεχίσει και αυτή
Άρα τον επιβεβαιώνεις. Εγώ τον συγχαίρω γιατί δύο μηνύματα έχει και τα δύο είναι για να ενημερώσει. Άλλοι παίρνουν πληροφορίες από προσωπικά μηνύματα και μετά μη τους είδατε.

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
179
Πόντοι
0
Άρα τον επιβεβαιώνεις. Εγώ τον συγχαίρω γιατί δύο μηνύματα έχει και τα δύο είναι για να ενημερώσει. Άλλοι παίρνουν πληροφορίες από προσωπικά μηνύματα και μετά μη τους είδατε.
Έχει να μάθει πολλά.ο νέος άμα.θελει ας στείλει μήνυμα έχω εμπειρία από crystal,elegance,golden.spa,body, Anita spa,dammes και από ποια παλιά τα κλειστά.ποια luxury.kai massagio

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.673
Πόντοι
3.846
Αφήνω και τις εμπειρίες μου πρό-λογαριασμού στο Bou.
Απο Crystal: Νεφέλη εκγρίνω, όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Κλειώ πέρασμα μια φορά! Η κοπέλα απο εμφάνιση είναι σκίζει αλλά δεν φαίνεται να γουστάρει και πολύ στο 2ο.
Αν και καλοκαιρινός,καλό μπάσιμο έκανες στη λήξη του χειμώνα.

Kalokairinos3

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Συγγνώμη συνάδελφοι, δεν περίμενα οτι θα σταματούσε αυτό το ταλέντο και δεν διάβασα όλο το forum πριν γράψω.
Τουλάχιστον ξέρουμε που πήγε να ακολουθήσουμε?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736

Savas1926

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρέα έχει πάει κανείς με την ίριδα πέρασα μαζί της και σαν μύριζε σαν ψάρι ή ήταν ιδέα μου;

Savas1926

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Αφήνω και τις εμπειρίες μου πρό-λογαριασμού στο Bou.
Απο Crystal: Νεφέλη εκγρίνω, όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Κλειώ πέρασμα μια φορά! Η κοπέλα απο εμφάνιση είναι σκίζει αλλά δεν φαίνεται να γουστάρει και πολύ στο 2ο.
Νομίζω ήταν τοπ

Mistis29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.641
Πόντοι
481
....αρχοντα αν δν βρηκες ακομη, ριξε μια ματια εδω!
Εχει στο προγραμμα της ζευγαρια και πηγαινει σε ξενοδοχεια :hi:
Άρχοντα, σε ευχαριστώ πολύ! Θα ρωτήσω αν είναι Θεσσαλονίκη ή κοπέλα να κανονίσω!

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Πες πες θα με κάνεις να πάω να τη δοκιμάσω. Αλλά δεν ήταν εκεί το θέμα, μπαίνεις στον κόπο να ενημερώσεις κάνε μια περιγραφή πως ξεδιπλώθηκε η κοπέλα. Κατέβασε στριγκάκι , ζήτησε εξτραδάκι, μπήκε δάχτυλο στο μουνάκι, της άρεσε , δεν της άρεσε. Έτσι θα την εκτιμούσα περισσότερο την ενημέρωση.
Καλησπερα στο Νημα .....η φιλη μαs η Κασανδρα εχει σωματοτυπο τηs γυναικαραs με υψοs περιπου στο 1.80μ συμπαθητικη φατσουλα .... εχει πολυ μικρο βυζακι και απιστευτο κωλο .Τωρα στο προγραμμα ......πρωτο μεροs κανει καλουτσικο μασαζακι με μπολικο λαδακι δεν μιλαει πολυ και σε αφηνει να απολαυσειs την χειρομαλαξη απο τα δυνατα τηs χερια σε ολο το σωμα χωριs να βιαζεται ...Οσο για το δευτερο μεροs ξερει να σε γκαβλωνει οταν σε γυρναει ανασκελα προβαλει μπροστα το μικρο τηs στηθοs για γλυψιμο και την κολαρα τηs στα πλαγια του κρεβατιου για χουφτωμα. Ειναι πολυ ανεκτικη στα χουφτωματα αλλα μολιs παs να την χαιδεψειs μεσα απο το κυλοτακι στο μουνακι και στην πισω τρυπουλα τηs ζηταει παραβολο +20

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Καλησπερα στο Νημα .....η φιλη μαs η Κασανδρα εχει σωματοτυπο τηs γυναικαραs με υψοs περιπου στο 1.80μ συμπαθητικη φατσουλα .... εχει πολυ μικρο βυζακι και απιστευτο κωλο .Τωρα στο προγραμμα ......πρωτο μεροs κανει καλουτσικο μασαζακι με μπολικο λαδακι δεν μιλαει πολυ και σε αφηνει να απολαυσειs την χειρομαλαξη απο τα δυνατα τηs χερια σε ολο το σωμα χωριs να βιαζεται ...Οσο για το δευτερο μεροs ξερει να σε γκαβλωνει οταν σε γυρναει ανασκελα προβαλει μπροστα το μικρο τηs στηθοs για γλυψιμο και την κολαρα τηs στα πλαγια του κρεβατιου για χουφτωμα. Ειναι πολυ ανεκτικη στα χουφτωματα αλλα μολιs παs να την χαιδεψειs μεσα απο το κυλοτακι στο μουνακι και στην πισω τρυπουλα τηs ζηταει παραβολο +20
Δωσε αδερφε να της χαιδεψεις την τρυπα...που κολλας;

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Καλησπερα στην παρέα έχει πάει κανείς με την ίριδα πέρασα μαζί της και σαν μύριζε σαν ψάρι ή ήταν ιδέα μου;
Αντε βρε η ιδεα σου ειναι αλωστε και ποιοs σου ειπε να την μυρισειs εκει κατω .....πηγαινε μαζι τηs κανει super μασαζ και την δουλευει την μαλαπερδα τελοια σου λεω ...Oσο για το ρεζουμε φτυνει πολυ προστυχα και εχω την εντυπωση οτι μερικεs φορεs αμα kαταφερειs kαι την γκαβλωσειs ακουμπαει το κατω χειλοs Του στοματοs τηs απο την μανια τηs πανω στο πεοs τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα Αεροπιπα .... kαι παντα σε αδειαζει πανω στα υπεροχα βυζακια τηs Oσο για τηs τρυπουλεs τηs μπροs και πισω ειναι σουρωτηρι......αιντε για χαρα στο νημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom