Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Αντε βρε η ιδεα σου ειναι αλωστε και ποιοs σου ειπε να την μυρισειs εκει κατω .....πηγαινε μαζι τηs κανει super μασαζ και την δουλευει την μαλαπερδα τελοια σου λεω ...Oσο για το ρεζουμε φτυνει πολυ προστυχα και εχω την εντυπωση οτι μερικεs φορεs αμα kαταφερειs kαι την γκαβλωσειs ακουμπαει το κατω χειλοs Του στοματοs τηs απο την μανια τηs πανω στο πεοs τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα Αεροπιπα .... kαι παντα σε αδειαζει πανω στα υπεροχα βυζακια τηs Oσο για τηs τρυπουλεs τηs μπροs και πισω ειναι σουρωτηρι......αιντε για χαρα στο νημα
Τα παράσημα είναι τιμή για σένα μυστη;

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρέα έχει πάει κανείς με την ίριδα πέρασα μαζί της και σαν μύριζε σαν ψάρι ή ήταν ιδέα μου;
Μια χαρα είναι.το κορίτσι,μην.ακους τους αλλους τους μαλακες.η.δεν πήγανε η βγάζουν κακία, το κορίτσι όσες φορές.πηγα και πίστεψε με.παραπανω από 4 φορές με.εβγαλε.τα καλύτερα.γουστα απο της άλλες και μια χαρα μύριζε

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Τα παράσημα είναι τιμή για σένα μυστη;
Με μια μαλακιά δώρο ένα Σμν δελεαστικο. Δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις οι περισσότεροι λένε ότι βρωμάει και 3-4 λένε ότι δεν , είχα στείλει κάποτε έναν φίλο μου στο Κρίσταλ πέρσι και είχε μπει με μια μου είχε πει που μύριζε το μουνι της σαν ασβός με πεθαμένο ψάρι και το σώμα της και μετά δεν ξανά πάτησε ίσως να είναι η ίδια θα το επαλήθευσω και θα ενημερώσω

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.671
Πόντοι
3.506
Μου πεταξε στο instagram ενα καταστημα Harmony Spa στην Εγνατια 125 εχει κανεις ιδεα τι ειναι; τι παιζει; το εχει ακουσει κανεις;

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
657
Πόντοι
81
Μου πεταξε στο instagram ενα καταστημα Harmony Spa στην Εγνατια 125 εχει κανεις ιδεα τι ειναι; τι παιζει; το εχει ακουσει κανεις;
Εμενα μέ ενημερωσαν μέ sms ξεδιαντροπα. Λογικά καποιο παλιό πετσεταδικο. Το μυαλό μου παει σε αυτό στην εγνατίας 112 στον ημιοροφο

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
538
Πόντοι
96
Εμενα μέ ενημερωσαν μέ sms ξεδιαντροπα. Λογικά καποιο παλιό πετσεταδικο. Το μυαλό μου παει σε αυτό στην εγνατίας 112 στον ημιοροφο
βλεποντας το προφιλ τους στο φβ ειδα μια παλια φωτογραφια με καναπεδες και αν θυμαμαι καλα παλια ηταν ενα φεγγαρι στην Αγιας Σοφίας αμεσως μολις περνουσες την εγνατια και πριν την εκκλησια. απεναντι απο το παρκο. Αντε να ειχα παει μια δυο φορες. Δεν θυμαμαι σχεδον τιποτε. Περασαν και πολλα χρόνια

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο αυτό το chris helen που υπήρχε στο fb άλλαξε όνομα..σε harmony αυτό που είναι τώρα στο 112 δε παίζει πάντως τιποτα.. το δουλεύει μόνη και για να την πιάσεις τηλέφωνο θέλει τάμα..

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Πέρασμα από Θεανώ είδα τρελό κράξιμο για τη συγκεκριμένη εδώ μέσα.. μια χαρα είναι το κορίτσι.. ίσως λίγο παραπάνω εριστική.. καλο δυνατό μασάζ.. από την αρχή σε κόβει περί έξτρα.. οπότε πήγα συνειδητοποιημένος ήθελα να ξεπιαστω και επειδή ψάχνω τέτοια φάση πήγα και λίγο από περιέργεια.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
καλο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπερα στο Νημα .....η φιλη μαs η Κασανδρα εχει σωματοτυπο τηs γυναικαραs με υψοs περιπου στο 1.80μ συμπαθητικη φατσουλα .... εχει πολυ μικρο βυζακι και απιστευτο κωλο .Τωρα στο προγραμμα ......πρωτο μεροs κανει καλουτσικο μασαζακι με μπολικο λαδακι δεν μιλαει πολυ και σε αφηνει να απολαυσειs την χειρομαλαξη απο τα δυνατα τηs χερια σε ολο το σωμα χωριs να βιαζεται ...Οσο για το δευτερο μεροs ξερει να σε γκαβλωνει οταν σε γυρναει ανασκελα προβαλει μπροστα το μικρο τηs στηθοs για γλυψιμο και την κολαρα τηs στα πλαγια του κρεβατιου για χουφτωμα. Ειναι πολυ ανεκτικη στα χουφτωματα αλλα μολιs παs να την χαιδεψειs μεσα απο το κυλοτακι στο μουνακι και στην πισω τρυπουλα τηs ζηταει παραβολο +20
κασανδρα σε ποιο ινστιτουτο κορωνα μου?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.442
Πόντοι
7.095
Πέρασμα από Θεανώ είδα τρελό κράξιμο για τη συγκεκριμένη εδώ μέσα.. μια χαρα είναι το κορίτσι.. ίσως λίγο παραπάνω εριστική.. καλο δυνατό μασάζ.. από την αρχή σε κόβει περί έξτρα.. οπότε πήγα συνειδητοποιημένος ήθελα να ξεπιαστω και επειδή ψάχνω τέτοια φάση πήγα και λίγο από περιέργεια.
Αν θες να ξεπιαστεις και πραγματικό μασάζ, υπάρχουν οι φυσιοθεραπευτές αδερφέ.

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Αν θες να ξεπιαστεις και πραγματικό μασάζ, υπάρχουν οι φυσιοθεραπευτές αδερφέ.
Έχεις δίκιο φίλε και έχει τύχει να μου έρθει μασερ.. αλλά αν είναι να με τρίψει θα προτιμήσω γένος θηλυκού

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Έχεις δίκιο φίλε και έχει τύχει να μου έρθει μασερ.. αλλά αν είναι να με τρίψει θα προτιμήσω γένος θηλυκού
Κασσάνδρα είναι το number 1 στο μασάζ και ωραίο παίξιμο νταρντανομουνι και καθαρή σαν ρώσικο εσκορτακι είναι .

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.716
Πόντοι
3.846
Κασσάνδρα είναι το number 1 στο μασάζ και ωραίο παίξιμο νταρντανομουνι και καθαρή σαν ρώσικο εσκορτακι είναι .
Δε θα έκλεινε μπούτι αν γινόταν εσκορτάκι.Δεν είναι μόνο η εμφάνιση.Έχει και προσωπικότητα,οπότε θα μπορούσε να είναι συνοδός και σε εκδήλωση.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Δε θα έκλεινε μπούτι αν γινόταν εσκορτάκι.Δεν είναι μόνο η εμφάνιση.Έχει και προσωπικότητα,οπότε θα μπορούσε να είναι συνοδός και σε εκδήλωση.
Ενταξυ τα παρα@λετε τωρα .........@υτα που γραφονται καλιστα .....περι εμφανισηs και προσωπικοτητα και καθαριοτηταs θα Ισχυαν σε μια καλονη του κρυσταλ ...που σταματησε πολυ αποτομα ....ξαφνικα γιατι αραγε ?

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.671
Πόντοι
3.506
Ενταξυ τα παρα@λετε τωρα .........@υτα που γραφονται καλιστα .....περι εμφανισηs και προσωπικοτητα και καθαριοτηταs θα Ισχυαν σε μια καλονη του κρυσταλ ...που σταματησε πολυ αποτομα ....ξαφνικα γιατι αραγε ?
για πες μας το ονομα να σου πουμε γιατι σταματησε

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Την.νεφελη που την θυμήθηκες.σταμάτησε εδώ και 2 εβδομάδες
kαλα που σταματησε ....αν και δεν ειχα προσωπικη εμπειρια με αυτη την ξυλοκοτα οταν την εβλεπα στο σαλονακι του Κρυσταλ μου εβγαζε μια ξινιλα ......που ηταν ο λογοs οτι ποτε δεν την επελεξα kai να μην δοκιμασω μαζι τηs παρ'ολου που ακουγα τα καλυτερα

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Δεν είναι ιδέα σου όντως μυρίζει
kαι ομωs ειναι η μονη που παντα μετα την καταθεση ....κανει παντα μπανακι και εχει δικο τηs αφροντουζ με χαμυλο P.H και με δικια τηs πετσετουλα και οσο για αυτα που γραφονται ουτε καν ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom