kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Και με άλλα 30 κάνει και παστίτσιο .και αν δώσεις και άλλα 20 το ράβει εντελώς και δεν βγάζει άχνα!!! Δεν πάμε καθόλου καλά λέω εγώ...
Και με άλλα 30 κάνει και παστίτσιο .και αν δώσεις και άλλα 20 το ράβει εντελώς και δεν βγάζει άχνα!!! Δεν πάμε καθόλου καλά λέω εγώ...
Μπα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ούτε κατα πού πέφτει η κουζίνα δε θα ξέρει... Αυτές είναι γυναίκες της κρεβατοκάμαρας όχι της κουζίνας...Και με άλλα 30 κάνει και παστίτσιο .
Όχι αδερφέ έτυχε κ την πήραΓια εξομολόγηση πήγες τύπε;
δωστε δωστε και 100 να γλυψετε εκει που βαζουμε την ψωλη και τα αρχιδια μαςΓλυψιμο χωρίς δάχτυλα πιο πολύ αξίζει το 80ρι γιατί στο 70 απλά χαϊδεύεις χωρίς να βάλεις δάχτυλο
Σιγά βρε εδώ παρακαλαμε για ένα τσιμπούκι αν βάζαμε και την ψωλή καλά θα ήτανεδωστε δωστε και 100 να γλυψετε εκει που βαζουμε την ψωλη και τα αρχιδια μας
καλα καλα γλυψε καποια στιγμη θα ερθει η αρχιδιλα .....Σιγά βρε εδώ παρακαλαμε για ένα τσιμπούκι αν βάζαμε και την ψωλή καλά θα ήτανε
Γαμιεται καμιά; Να το προτείνω την επόμενη φοράκαλα καλα γλυψε καποια στιγμη θα ερθει η αρχιδιλα .....
Εκει οδευει αλλα δεν παιρνουν χαμπαριΠλησιάζει η εποχή που θα θεωρείται έξτρα και το χύσιμο. Θα σου λέει 30 το μασάζ + 20 να στον παίξω και +20 για να χύσεις
Ε τι τα τσιγκουνεύεσαι τα λόγια ρε αδερφέ; Πες δυο τρία πραγματάκια παραπάνω (όχι σάλτσες) αλλά έτσι να ψυχανεμιστούμε πως κινείται το κορίτσι.Όχι αδερφέ έτυχε κ την πήρα
Λέει λέειΠαιδιά ίριδα στο Κρίσταλ τι λέει;
Που ξες εσύ βρε πορνογερεΛέει λέει
Τώρα δεν της φτάνουν τα Ευρώ θέλει και λέι?????Λέει λέει
Στο "γαμψά νύχια" ένιωσα ένα τουρτουρισμα... Η γαμψή μύτη βέβαια είναι άλλο πράγμα!!!Σημερινο story στο body free , eleonora λεει .. ενα τουμπανειρο με γαμψά νυχια ειδα αυριο θα κανω τον κασκαντερ. Οσονουπω θα ερθουν και οι εντυπώσεις
Την.νεφελη που την θυμήθηκες.σταμάτησε εδώ και 2 εβδομάδεςΑφήνω και τις εμπειρίες μου πρό-λογαριασμού στο Bou.
Απο Crystal: Νεφέλη εκγρίνω, όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Κλειώ πέρασμα μια φορά! Η κοπέλα απο εμφάνιση είναι σκίζει αλλά δεν φαίνεται να γουστάρει και πολύ στο 2ο.
Ωραίος ο νέος!!!Αφήνω και τις εμπειρίες μου πρό-λογαριασμού στο Bou.
Απο Crystal: Νεφέλη εκγρίνω, όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Κλειώ πέρασμα μια φορά! Η κοπέλα απο εμφάνιση είναι σκίζει αλλά δεν φαίνεται να γουστάρει και πολύ στο 2ο.
Άμα ήξερε και της κοπέλες καλά θαταν αλλά.λεει οτονεχει να πάει καιρό,η νεφελη σταματησε και η Κλειώ τόσο κρύο πλάσμα.δεν υπάρχει αμφιβάλω άμα συνεχίσει και αυτήΩραίος ο νέος!!!
Νέος αλλά συμμετοχικός