Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (12 μέλη και 25 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.503
Πόντοι
11.146
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλή επιλογή, η οποία να έρχεται σε ξενοδοχείο ή γενικά στον χώρο σου. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, όποιος έχει τη καλοσύνη ας μου στείλει ένα μηνυματακι. Επισης, αν θέλει και με παρέα, θέλω να το δοκιμάσω για πρώτη φορά με την κοπέλα που βγαίνω αυτό το διάστημα. Είναι θετική και θέλουμε να το πάμε λίγο πιο χαλαρά με μασάζ στην αρχή και όπου βγει μετά. Το κοστολόγιο ανεβαίνει γενικά σε κάτι τέτοιο; Δεν έχω καθόλου εικόνα γενικά από μασάζ. Ευχαριστώ!!
....αρχοντα αν δν βρηκες ακομη, ριξε μια ματια εδω!
Εχει στο προγραμμα της ζευγαρια και πηγαινει σε ξενοδοχεια :hi:

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.875
Πόντοι
2.256
....αρχοντα αν δν βρηκες ακομη, ριξε μια ματια εδω!
Εχει στο προγραμμα της ζευγαρια και πηγαινει σε ξενοδοχεια :hi:
Η επιτομη της μετριοτητας...και μετα απορειτε γιατι στην πολη ολα ειναι τοσο σκατα και τοσο πισω σε σχεση με την Αθηνα....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.669
Πόντοι
3.846
Για εξομολόγηση πήγες τύπε;
Η συγκεκριμένη είναι εξαιρετικό τυπάκι,καλλιεργημένο και με χιούμορ.Και κάνει και καλό μασάζ με καυλωτικό τελείωμα.Πανύψηλο ωραίο κορμί με όμορφο πρόσωπο

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Παιδιά ίριδα στο Κρίσταλ τι λέει;
Iριδα κανει το καλυτερο μασαζ στο Κρυσταλ ........οσο για το δευτερο μεροs να εισαι κυριοs και χουβαρνταs και θα περασειs super .......oσο απο εμφανιση εχει γλυκο προσωπακι .......τωρα που εφτιαξε και τα χειλακια τηs ειναι σκετη γκαβλα ,η κορμαρα τηs ειναι και αυτη Super εχει και πολυ ωραιο κολαρακι και ωραιο φυσικο βυζακι ......αυτα τα ολιγα

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Σου έφτυσε το πούτσο η Άρτεμις; Εντύπωση μου κάνει εγώ που το ζητάω μου είπε ότι σιχαίνεται να το φτύνει και να φτύνει γενικά
Με 70 ευροπουλα κανει ΠΟΛΥ ωραιο προγραμμα με +10 Ακομα στα 80 κανει παπαδεs ακομα ποιο ωραιο χωριs μα και μου

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Η συγκεκριμένη είναι εξαιρετικό τυπάκι,καλλιεργημένο και με χιούμορ.Και κάνει και καλό μασάζ με καυλωτικό τελείωμα.Πανύψηλο ωραίο κορμί με όμορφο πρόσωπο
Πες πες θα με κάνεις να πάω να τη δοκιμάσω. Αλλά δεν ήταν εκεί το θέμα, μπαίνεις στον κόπο να ενημερώσεις κάνε μια περιγραφή πως ξεδιπλώθηκε η κοπέλα. Κατέβασε στριγκάκι , ζήτησε εξτραδάκι, μπήκε δάχτυλο στο μουνάκι, της άρεσε , δεν της άρεσε. Έτσι θα την εκτιμούσα περισσότερο την ενημέρωση.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.875
Πόντοι
2.256

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
21.711
Πόντοι
8.296
Πες πες θα με κάνεις να πάω να τη δοκιμάσω. Αλλά δεν ήταν εκεί το θέμα, μπαίνεις στον κόπο να ενημερώσεις κάνε μια περιγραφή πως ξεδιπλώθηκε η κοπέλα. Κατέβασε στριγκάκι , ζήτησε εξτραδάκι, μπήκε δάχτυλο στο μουνάκι, της άρεσε , δεν της άρεσε. Έτσι θα την εκτιμούσα περισσότερο την ενημέρωση.
@John_282 Μην του λες. Άστον να πάει να δοκιμάσει, να βάλουμε καφέ και να μας πει πως πέρασε :2funny:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.669
Πόντοι
3.846
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Iριδα κανει το καλυτερο μασαζ στο Κρυσταλ ........οσο για το δευτερο μεροs να εισαι κυριοs και χουβαρνταs και θα περασειs super .......oσο απο εμφανιση εχει γλυκο προσωπακι .......τωρα που εφτιαξε και τα χειλακια τηs ειναι σκετη γκαβλα ,η κορμαρα τηs ειναι και αυτη Super εχει και πολυ ωραιο κολαρακι και ωραιο φυσικο βυζακι ......αυτα τα ολιγα
Η ίριδα είναι αυτή η μαυριδερη με Γιαλιά κοντή; Φίλε είναι ότι πιο άσχημο κυκλοφορεί σε μασαζ αν λέμε για την ίδια

• Like
Αντιδράσεις: Tsouvi
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Με 70 ευροπουλα κανει ΠΟΛΥ ωραιο προγραμμα με +10 Ακομα στα 80 κανει παπαδεs ακομα ποιο ωραιο χωριs μα και μου
Εντάξει μα και μου κάνει δεν θέλει δάχτυλα και τέτοια ούτε κωλο και 100€ να της δώσεις πάλι είναι πιο σοφτ αλλά είναι καύλα το μωρό έχει φουλ ερωτισμό περνάς καλά και με λίγα πράγματα δεν βιάζεται και είναι από τα ομορφότερα κορίτσια που μπορείς να βρεις σε μασαζ.

Τελευταία τροποποίηση:

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
396
Πόντοι
21
και αν δώσεις και άλλα 20 το ράβει εντελώς και δεν βγάζει άχνα!!! Δεν πάμε καθόλου καλά λέω εγώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom