Απο αρχαιοτατων χρονων..οι ανωτεροι δε θαπρεπε καν να ρωτατε !Μία Μαρία Λαδάδικα ρε τσακάλια.....ξέρει κάποιος κάτι?
Κάπου είχα διαβάσει πιο παλιά πιο πίσω.....είναι Λαδάδικα? είναι αλλού?
Υπάρχει τώρα κάποια τέτοια - να παίξουμε μπαλίτσα λίγο???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Δεν διάβασες καλά το κείμενο μου ,δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μου γράφεις .Φιλε μου..η θεσνικη εχει 1.5 εκ κοσμο..και 50 100 χιλ που μπαινει καθημερινα απο επαρχια...βλεπει μια αγγελια (οποιαδηποτε αγγελια)και παει..οι 50 60 που ασχολουντε εδω απλα ξερουν..σε ολο το φασμα του sex life..μασαζ σπιτια call girls..σιγα μην περιμεναν απο μας εδω μεσα να δουλεψουν..
Θελω να πω..οποιος παει δε σημαινει οτι ξερει και που παει..ουτε και ειναι εδω μεσα....
Εγώ μιλάω απλά για την συζήτηση και την αναζήτηση που γίνεται εδώ μέσα παρόλες τις αρνητικές αναφορές .
Αλλά και πάλι επειδή είναι οικονομική και δεν έχει επαφή με την ώρα και την λογική ,που όπως φαίνεται χρειάζεται κάποιον ειδικό η κοπέλα ..
Δεν τους νοιάζει πάνε απλά γιατί με το φτωχό μυαλό τους νομίζουν ότι είναι και κερδισμένοι από την άνεση χρόνου στην βολική τιμή που ζητάει .
Η όλη περιγραφή εμπειριών και η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της,είναι επιβεβαιωμένη από πολλά μέλη αλλά παρόλα αυτά ο νεοέλληνας για να γαμησει φθηνά και να κάτσει να μιλήσει 2 ώρες με μια κοπέλα που έχει θέματα ,μάλλον χρειάζεται και ο ίδιος ψυχίατρο.πολλοι έχουν θέματα επικοινωνίας στον έξω κόσμο αλλά δεν είναι λύση να συζητάς και να γαμιεσαι με μια τρελή σε ένα καναπέ χιλιοχυμενο,πάνε δώσε τα 50 σε ένα ψυχολόγο θα σου μείνει και ένα 20ρικο τσέπη και θα αποφύγεις και τον κίνδυνο να τσιμπήσεις και κανένα παράσημο
Δεν διάβασες καλά το κείμενο μου ,δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μου γράφεις .
Εγώ μιλάω απλά για την συζήτηση και την αναζήτηση που γίνεται εδώ μέσα παρόλες τις αρνητικές αναφορές .
Αλλά και πάλι επειδή είναι οικονομική και δεν έχει επαφή με την ώρα και την λογική ,που όπως φαίνεται χρειάζεται κάποιον ειδικό η κοπέλα ..
Δεν τους νοιάζει πάνε απλά γιατί με το φτωχό μυαλό τους νομίζουν ότι είναι και κερδισμένοι από την άνεση χρόνου στην βολική τιμή που ζητάει .
Η όλη περιγραφή εμπειριών και η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της,είναι επιβεβαιωμένη από πολλά μέλη αλλά παρόλα αυτά ο νεοέλληνας για να γαμησει φθηνά και να κάτσει να μιλήσει 2 ώρες με μια κοπέλα που έχει θέματα ,μάλλον χρειάζεται και ο ίδιος ψυχίατρο.πολλοι έχουν θέματα επικοινωνίας στον έξω κόσμο αλλά δεν είναι λύση να συζητάς και να γαμιεσαι με μια τρελή σε ένα καναπέ χιλιοχυμενο,πάνε δώσε τα 50 σε ένα ψυχολόγο θα σου μείνει και ένα 20ρικο τσέπη και θα αποφύγεις και τον κίνδυνο να τσιμπήσεις και κανένα παράσημο
Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα παντως...οταν καποιος λεει πηγα στο ταδε μασαζ και στα μηνυματα του γραφει τι ωραια που περασε με το βουλγαρογυφτακι των 20 ευρω στη Γιαννιτσων χθες..που ουτε ο ΕΟΔΥ δεν θ αναλαμβανε..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Ίσως το βλέπεις κάπως πιο υποτιμητικά το θέμα της πιάτσας .Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα παντως...οταν καποιος λεει πηγα στο ταδε μασαζ και στα μηνυματα του γραφει τι ωραια που περασε με το βουλγαρογυφτακι των 20 ευρω στη Γιαννιτσων χθες..που ουτε ο ΕΟΔΥ δεν θ αναλαμβανε..
Δεν επιμένω ούτε θα ανοίξω ένα τέτοιο θέμα σε αυτό το νήμα ,οποίος θέλει να αναλύσει οτιδήποτε,έχω και εφεδρικό νήμα για να μην σπαμαρουμε ..μπαίνεις στο 'πιατσες fm' και σου αναλύω τα πάντα .
Μην ξεχνάς ότι όπως λες εσύ για κάποιον ,ίσως και για εμένα ότι πέρασε ωραία με ένα γύφτοβουλγαρακι και πάει στο μασάζ ..το ίδιο και κάποιος άλλος συναθλητής σου μπορεί να μπουκωνε κανέναν πισωγλεντι την προηγούμενη μέρα .
Οι καιροί είναι δύσκολη δυστυχώς σε όλους τους τομείς .
Εγώ αναφέρθηκα στην συγκεκριμένη και καλό είναι να βλέπουμε τα θετικά που μπορούμε να πάρουμε και να αποφύγουμε καταστάσεις και όχι να διαβάζουμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν και μας ανακουφίζουν.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Μα δε ξέρω που μπορούμε να την βρούμε αγορίνα μου.....που βρίσκεται τώρα, σε ποιο σημείο της πόλης?Απο αρχαιοτατων χρονων..οι ανωτεροι δε θαπρεπε καν να ρωτατε !![]()
πως μπορούμε να πάμε εκεί???
να ερευνήσουμε την κατάσταση?
χει κάτι καλό??
έχει ¨λαό¨???
ΠΜ παρακαλώ!!!!
Εχει βρε αλλα ειναι prive..αν εχεις τηλ της πας ή σ εχουν συστησει κλπ κλπΜα δε ξέρω που μπορούμε να την βρούμε αγορίνα μου.....που βρίσκεται τώρα, σε ποιο σημείο της πόλης?
πως μπορούμε να πάμε εκεί???
να ερευνήσουμε την κατάσταση?
χει κάτι καλό??
έχει ¨λαό¨???
ΠΜ παρακαλώ!!!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
όχι παιχταρά μου, δεν το έχω....δεν ξέρω καν που βρίσκεται!!Εχει βρε αλλα ειναι prive..αν εχεις τηλ της πας ή σ εχουν συστησει κλπ κλπ
Τα σέβη μου!!
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Ποια είναι αυτή ;Γνώμη για μασάζ Ρανια στον Εύοσμο;
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Εγώ έφαγα πετσέτα, 40 ευρώ απλό μασάζΓνώμη για μασάζ Ρανια στον Εύοσμο;
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 1.436
Αυτό είναι το zesi spaΠηγα από εκεί η μια ειναι ξανθιά χοντρη η αλλη μαυρομαλα όμορφη 150 μου είπε για 2 εκτονώσεις μαζι με τις 2 η μια κονη 100 και 60 για μια φορά με μια κοπέλα νταξ κλαιν
Μοναστηρίου 52
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.932
- Πόντοι
- 2.256
Επισκεψη Λουξουρι Μαριαννα !
Τουπε καριολας! καλο μασαζακι!
και δευτερο μερος με πολλα ενδιαφεροντα σημεια!
μεγαλο ατου οι βυζαρες της!
Τουπε καριολας! καλο μασαζακι!
και δευτερο μερος με πολλα ενδιαφεροντα σημεια!
μεγαλο ατου οι βυζαρες της!
Pleasurechaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 308
- Πόντοι
- 20
Προτιμώ Βανα επειδή μένω δυτικά και συνηθως δεν κλαίω το 50αρικο εκεί. Είναι παραπλήσια μαγαζιά.Παιδιά θέλω γνώμη για massagio, crystal και vana. Ποιο λέτε αξίζει περισσότερο από τα 3;
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 1.436
Απλά στην Βάνα όταν χύνετε να χύνετε χαμηλόφωνα γιατί όλο το μαγαζί είναι μια τρύπαΠροτιμώ Βανα επειδή μένω δυτικά και συνηθως δεν κλαίω το 50αρικο εκεί. Είναι παραπλήσια μαγαζιά.
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.932
- Πόντοι
- 2.256
απλα στην βανα οταν χυνετε να δινετε ενα 20ρικο εξτρα για να χυνετε στο στομα!Απλά στην Βάνα όταν χύνετε να χύνετε χαμηλόφωνα γιατί όλο το μαγαζί είναι μια τρύπα
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 1.436
Αυτές τις μαλακίες γράφετε και δημιουργείτε πρόβλημα με τις κοπέλες. Το έχουμε ξαναπεί οτι όταν παίρνουμε παραπάνω απο τις στάνταρ υπηρεσίες Το κρατάμε για τον εαυτό μας.απλα στην βανα οταν χυνετε να δινετε ενα 20ρικο εξτρα για να χυνετε στο στομα!
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 1.436
Φίλε μου πήγες στο zesi spa στον Μιχάλη αλλά δεν το κατάλαβεςΠηγα από εκεί η μια ειναι ξανθιά χοντρη η αλλη μαυρομαλα όμορφη 150 μου είπε για 2 εκτονώσεις μαζι με τις 2 η μια κονη 100 και 60 για μια φορά με μια κοπέλα νταξ κλαιν