Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Μία Μαρία Λαδάδικα ρε τσακάλια.....ξέρει κάποιος κάτι?

Κάπου είχα διαβάσει πιο παλιά πιο πίσω.....είναι Λαδάδικα? είναι αλλού?

Υπάρχει τώρα κάποια τέτοια - να παίξουμε μπαλίτσα λίγο???
Απο αρχαιοτατων χρονων..οι ανωτεροι δε θαπρεπε καν να ρωτατε !:angel:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Φιλε μου..η θεσνικη εχει 1.5 εκ κοσμο..και 50 100 χιλ που μπαινει καθημερινα απο επαρχια...βλεπει μια αγγελια (οποιαδηποτε αγγελια)και παει..οι 50 60 που ασχολουντε εδω απλα ξερουν..σε ολο το φασμα του sex life..μασαζ σπιτια call girls..σιγα μην περιμεναν απο μας εδω μεσα να δουλεψουν..

Θελω να πω..οποιος παει δε σημαινει οτι ξερει και που παει..ουτε και ειναι εδω μεσα....
Δεν διάβασες καλά το κείμενο μου ,δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μου γράφεις .
Εγώ μιλάω απλά για την συζήτηση και την αναζήτηση που γίνεται εδώ μέσα παρόλες τις αρνητικές αναφορές .
Αλλά και πάλι επειδή είναι οικονομική και δεν έχει επαφή με την ώρα και την λογική ,που όπως φαίνεται χρειάζεται κάποιον ειδικό η κοπέλα ..
Δεν τους νοιάζει πάνε απλά γιατί με το φτωχό μυαλό τους νομίζουν ότι είναι και κερδισμένοι από την άνεση χρόνου στην βολική τιμή που ζητάει .
Η όλη περιγραφή εμπειριών και η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της,είναι επιβεβαιωμένη από πολλά μέλη αλλά παρόλα αυτά ο νεοέλληνας για να γαμησει φθηνά και να κάτσει να μιλήσει 2 ώρες με μια κοπέλα που έχει θέματα ,μάλλον χρειάζεται και ο ίδιος ψυχίατρο.πολλοι έχουν θέματα επικοινωνίας στον έξω κόσμο αλλά δεν είναι λύση να συζητάς και να γαμιεσαι με μια τρελή σε ένα καναπέ χιλιοχυμενο,πάνε δώσε τα 50 σε ένα ψυχολόγο θα σου μείνει και ένα 20ρικο τσέπη και θα αποφύγεις και τον κίνδυνο να τσιμπήσεις και κανένα παράσημο

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Δεν διάβασες καλά το κείμενο μου ,δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μου γράφεις .
Εγώ μιλάω απλά για την συζήτηση και την αναζήτηση που γίνεται εδώ μέσα παρόλες τις αρνητικές αναφορές .
Αλλά και πάλι επειδή είναι οικονομική και δεν έχει επαφή με την ώρα και την λογική ,που όπως φαίνεται χρειάζεται κάποιον ειδικό η κοπέλα ..
Δεν τους νοιάζει πάνε απλά γιατί με το φτωχό μυαλό τους νομίζουν ότι είναι και κερδισμένοι από την άνεση χρόνου στην βολική τιμή που ζητάει .
Η όλη περιγραφή εμπειριών και η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της,είναι επιβεβαιωμένη από πολλά μέλη αλλά παρόλα αυτά ο νεοέλληνας για να γαμησει φθηνά και να κάτσει να μιλήσει 2 ώρες με μια κοπέλα που έχει θέματα ,μάλλον χρειάζεται και ο ίδιος ψυχίατρο.πολλοι έχουν θέματα επικοινωνίας στον έξω κόσμο αλλά δεν είναι λύση να συζητάς και να γαμιεσαι με μια τρελή σε ένα καναπέ χιλιοχυμενο,πάνε δώσε τα 50 σε ένα ψυχολόγο θα σου μείνει και ένα 20ρικο τσέπη και θα αποφύγεις και τον κίνδυνο να τσιμπήσεις και κανένα παράσημο

Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα παντως...οταν καποιος λεει πηγα στο ταδε μασαζ και στα μηνυματα του γραφει τι ωραια που περασε με το βουλγαρογυφτακι των 20 ευρω στη Γιαννιτσων χθες..που ουτε ο ΕΟΔΥ δεν θ αναλαμβανε..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα παντως...οταν καποιος λεει πηγα στο ταδε μασαζ και στα μηνυματα του γραφει τι ωραια που περασε με το βουλγαρογυφτακι των 20 ευρω στη Γιαννιτσων χθες..που ουτε ο ΕΟΔΥ δεν θ αναλαμβανε..
Ίσως το βλέπεις κάπως πιο υποτιμητικά το θέμα της πιάτσας .
Δεν επιμένω ούτε θα ανοίξω ένα τέτοιο θέμα σε αυτό το νήμα ,οποίος θέλει να αναλύσει οτιδήποτε,έχω και εφεδρικό νήμα για να μην σπαμαρουμε ..μπαίνεις στο 'πιατσες fm' και σου αναλύω τα πάντα .
Μην ξεχνάς ότι όπως λες εσύ για κάποιον ,ίσως και για εμένα ότι πέρασε ωραία με ένα γύφτοβουλγαρακι και πάει στο μασάζ ..το ίδιο και κάποιος άλλος συναθλητής σου μπορεί να μπουκωνε κανέναν πισωγλεντι την προηγούμενη μέρα .
Οι καιροί είναι δύσκολη δυστυχώς σε όλους τους τομείς .
Εγώ αναφέρθηκα στην συγκεκριμένη και καλό είναι να βλέπουμε τα θετικά που μπορούμε να πάρουμε και να αποφύγουμε καταστάσεις και όχι να διαβάζουμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν και μας ανακουφίζουν.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Απο αρχαιοτατων χρονων..οι ανωτεροι δε θαπρεπε καν να ρωτατε !:angel:
Μα δε ξέρω που μπορούμε να την βρούμε αγορίνα μου.....που βρίσκεται τώρα, σε ποιο σημείο της πόλης?

πως μπορούμε να πάμε εκεί???
να ερευνήσουμε την κατάσταση?
χει κάτι καλό??
έχει ¨λαό¨???
:think:

ΠΜ παρακαλώ!!!!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Μα δε ξέρω που μπορούμε να την βρούμε αγορίνα μου.....που βρίσκεται τώρα, σε ποιο σημείο της πόλης?

πως μπορούμε να πάμε εκεί???
να ερευνήσουμε την κατάσταση?
χει κάτι καλό??
έχει ¨λαό¨???
:think:

ΠΜ παρακαλώ!!!!
Εχει βρε αλλα ειναι prive..αν εχεις τηλ της πας ή σ εχουν συστησει κλπ κλπ

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Γνώμη για μασάζ Ρανια στον Εύοσμο;

kilotaki

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2024
Like
140
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα!

Κάποιο μασάζ για ανατολικά σε λογικές τιμές με φουλ;;

Johnys_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω γνώμη για massagio, crystal και vana. Ποιο λέτε αξίζει περισσότερο από τα 3;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
Ποια είναι αυτή έχει αγγελία

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Πηγα από εκεί η μια ειναι ξανθιά χοντρη η αλλη μαυρομαλα όμορφη 150 μου είπε για 2 εκτονώσεις μαζι με τις 2 η μια κονη 100 και 60 για μια φορά με μια κοπέλα νταξ κλαιν
Αυτό είναι το zesi spa
Μοναστηρίου 52

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.888
Πόντοι
2.256
Επισκεψη Λουξουρι Μαριαννα !
Τουπε καριολας! καλο μασαζακι!
και δευτερο μερος με πολλα ενδιαφεροντα σημεια!
μεγαλο ατου οι βυζαρες της!

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
308
Πόντοι
20
Παιδιά θέλω γνώμη για massagio, crystal και vana. Ποιο λέτε αξίζει περισσότερο από τα 3;
Προτιμώ Βανα επειδή μένω δυτικά και συνηθως δεν κλαίω το 50αρικο εκεί. Είναι παραπλήσια μαγαζιά.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Προτιμώ Βανα επειδή μένω δυτικά και συνηθως δεν κλαίω το 50αρικο εκεί. Είναι παραπλήσια μαγαζιά.
Απλά στην Βάνα όταν χύνετε να χύνετε χαμηλόφωνα γιατί όλο το μαγαζί είναι μια τρύπα

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.888
Πόντοι
2.256

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
απλα στην βανα οταν χυνετε να δινετε ενα 20ρικο εξτρα για να χυνετε στο στομα!
Αυτές τις μαλακίες γράφετε και δημιουργείτε πρόβλημα με τις κοπέλες. Το έχουμε ξαναπεί οτι όταν παίρνουμε παραπάνω απο τις στάνταρ υπηρεσίες Το κρατάμε για τον εαυτό μας.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Πηγα από εκεί η μια ειναι ξανθιά χοντρη η αλλη μαυρομαλα όμορφη 150 μου είπε για 2 εκτονώσεις μαζι με τις 2 η μια κονη 100 και 60 για μια φορά με μια κοπέλα νταξ κλαιν
Φίλε μου πήγες στο zesi spa στον Μιχάλη αλλά δεν το κατάλαβες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom