Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.342
Πόντοι
216
Νέκρα έπεσε. Βάλατε μπρος το εμπάργκο ή βαριέστε να γράψετε. Εγώ πάντως αποφάσισα 1 μήνα αποχή προς συμμόρφωση των καταστημάτων. Κάνω τον αγώνα μου μόνος.
Συμπαραστέκομαι στον αγώνα σου.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
Καλημέρα φίλοι μου

Συνημμένα

• FB_IMG_1683744226349.jpg
    FB_IMG_1683744226349.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 46

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Καλησπέρα.....Είμαι αυτός που σας πήρε την περασμένη φορά για αυτόν που είπε ότι πήγε στη Φένια/Φαίδρα και πέρασε καλά.....που είπε να μην αρχίσουμε να του στέλνουμε πμ κλπ.....Είμαι εγώ που σας είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι.....Ναι, θέλω να σας πω ότι πάλι δεν ενδιαφέρομαι.......!

θεϊκό!:cheesy::cheesy::cheesy:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
157
Πόντοι
0
Περνω εχθές το μεσημέρι στο aqua και θέλω να κλείσω ραντεβού...μου λέει η αγαμητη η Ξένια δεν έχει την ώρα που θέλω όλα γεμάτα...5.45 ξανά θα έχω..οκ της λέω...πάω από εκεί μου λέει μόνο εγώ είμαι διαθέσιμη...ωραία εσύ τη κάνεις ?? Μόνο ρούχα με λέει 70....πιπα κάνεις?? Όχι.... τζακούζι μπαίνεις?? Όχι....δηλαδή να δωσ 70 να μου τον παίξεις??? Τον παίζω μόνος μου τζάμπα ........πες μου από την αρχή ότι δεν έχω άλλη ελεύθερη να μν έρθω...οπότε μαύρο και απο εμενα

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
λεω να δοκιμάσω Χριστίνα στο golden και μετά κι εγω μέσα :P
Δεν αξίζει φίλε μου την είχα πάρει πριν κάνα 2 βδομάδες μάπα το καρπούζι ...την μόνη που θα έχωνα εκεί μέσα είναι η Μαρία αλλά είναι πολύ ξινή και πάει μέχρι εκτονωση

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
Και όσο αναφορά το golden στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα όταν άνοιξε το elegance και πιάσανε πάτο άρχισαν να ανεβάζουν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες...αν κάνουμε κανένα μήνα να πατήσουμε όλοι και τις τιμές θα ρίξουν και τα προγράμματα θα ανεβάσουν...μην γελιωναστε καμία από αυτές δεν θα αφήσει τα λεφτά που βγάζει από τα μασατζιδικα για να πάει να δουλέψει μεροκάματο αλλά θα κάνει περισσότερα πράγματα για μείνει στο μαγαζι

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
Και όσο αναφορά το golden στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα όταν άνοιξε το elegance και πιάσανε πάτο άρχισαν να ανεβάζουν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες...αν κάνουμε κανένα μήνα να πατήσουμε όλοι και τις τιμές θα ρίξουν και τα προγράμματα θα ανεβάσουν...μην γελιωναστε καμία από αυτές δεν θα αφήσει τα λεφτά που βγάζει από τα μασατζιδικα για να πάει να δουλέψει μεροκάματο αλλά θα κάνει περισσότερα πράγματα για μείνει στο μαγαζι
φυσικά και έχεις δίκιο. με μια καλή αποχή απο όσο το δυνατό περισσότερους θα έχει αποτελέσματα

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
φυσικά και έχεις δίκιο. με μια καλή αποχή απο όσο το δυνατό περισσότερους θα έχει αποτελέσματα
Μακάρι να είχαμε την καταναλωτική συνείδηση φίλε μου να το κάνουμε, αλλα αυτη τη στιγμή παρακολουθούν 20 μελη και 64 επισκέπτες που σημαίνει οτι 20 θα κάνουν αποχή και 64 πονηροί ευκολάκηδες θα τα έχουν full booked με τα γνωστά αποτελέσματα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
Δεν αξίζει φίλε μου την είχα πάρει πριν κάνα 2 βδομάδες μάπα το καρπούζι ...την μόνη που θα έχωνα εκεί μέσα είναι η Μαρία αλλά είναι πολύ ξινή και πάει μέχρι εκτονωση
H δεύτερη μάπα το καρπούζι σε όλα μα όλα , μακριά!!!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
Μακάρι να είχαμε την καταναλωτική συνείδηση φίλε μου να το κάνουμε, αλλα αυτη τη στιγμή παρακολουθούν 20 μελη και 64 επισκέπτες που σημαίνει οτι 20 θα κάνουν αποχή και 64 πονηροί ευκολάκηδες θα τα έχουν full booked με τα γνωστά αποτελέσματα.
προφανώς εδώ είναι το πρόβλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

H δεύτερη μάπα το καρπούζι σε όλα μα όλα , μακριά!!!
με ξενερώσατε... και είχα ελπίδες..

συνεπώς ξεκινάει επίσημα η αποχή απο μέρους μου

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
προφανώς εδώ είναι το πρόβλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με ξενερώσατε... και είχα ελπίδες..

συνεπώς ξεκινάει επίσημα η αποχή απο μέρους μου
Ναι ρε φίλε εντελώς ξυνή σε όλα και εννοω το όλα, χαμενα λεφτά!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
μην γελιωναστε καμία από αυτές δεν θα αφήσει τα λεφτά που βγάζει από τα μασατζιδικα για να πάει να δουλέψει μεροκάματο αλλά θα κάνει περισσότερα πράγματα για μείνει στο μαγαζι
Αν σου πω, ότι πριν χρόνια λαδοκορη ψηλή, από Λετονία, που δούλευε Μάγκυ και μετά Νταμες την είχα δει με τα μάτια μου, να δουλεύει ως πωλήτρια ρούχων?

Δεν τη θέλουν αυτή τη φάση όλες για πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom