Από την τελευταία επίσκεψη πρόσφατα στο Κρίσταλ ραντεβού με Τόκιο για 5 τ απόγευμα.5 παρά 10 χτυπάω κουδούνι και ανεβαίνω . Μπέλα , Αντριάνα , Αριάνα , Ολίβια και η Τόκιο που ήταν σε πρόγραμμα εκείνη την ώρα . Που είναι η Τόκιο κορίτσια ? ρωτάω εγω ...είναι σε πρόγραμμα σε λίγο τελειώνει μου λένε. Αν θέλεις περνά στο δωμάτιο ετοιμάσου και θα έρθει... Οκ λέω μπαίνω κάνω ντουζάκι και μόλις πιάνω την πετσέτα να σκουπιστώ αντιλαμβάνομαι ότι η πετσέτα είναι ... υγρή ακόμη , την ελέγχω πιο καλά και καταλαβαίνω πως την έχουν βάλει καλοριφέρ για να στεγνώσει ..ίσως απ' τον προηγούμενο ακόμη ?? Χωρίς να έχει πλυθεί την στέγνωσαν στο καλοριφέρ και μισό - στεγνή την έδωσαν σε μένα??? Βρε λες λέω ?. Πιάνω από κάτω απ' το κρεβάτι μια άλλη στεγνή πετσέτα και σκουπίζομε. Κάθομαι λοιπόν περιμένω και περιμένω και Τόκιο πουθενά...στο 20λεπτο τα παίρνω και ντύνομαι να φύγω . Πάνω στην πόρτα την ώρα που ανοίγω να φύγω να σου η Τόκιο μαζί με την Μπέλα... Που πας καλέ? Ρωτάει η Τόκιο ...
Φεύγω της λέω
Μα γιατί τι έγινε? ξαναρωτά η Τόκιο
Τι να γίνει ...20 λεπτά είμαι μέσα και περιμένω της λέω
20 λεπτά!!! Αναρωτιέται η Μπέλλα
Ναι 20 λεπτά βαρέθηκα και φεύγω άλλη φορά να κλείνετε καλύτερα ραντεβού τις απαντώ και δείχνω την δυσφορία μου...
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι :
1ον Η αποχή που γράφουν αρκετοί εδώ μέσα δεν ισχύει...ο κακος χαμός από κόσμο ..τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα και συνέχεια κόσμος πάει και έρχεται.
2ον Ο χώρος πλέον χρίζει ανακαίνισης..ο τοίχος δίπλα από την ντουζιέρα έχει πιάσει μούχλα στο δωμάτιο που ήμουν ...ήταν κάποιος συνάδελφος που τους έκανε τα υδραυλικά αν θυμάμαι καλά...αν μπορεί ας κάνει κανένα μερεμετι παραπάνω μιας και δεν βλέπω να βάζουν μάστορα να το κάνει και..
3ον και τελευταίο προφανώς και έχει γίνει ξεπετάδικο το Κρίσταλ προσπαθούν στην μια ώρα να χωρέσουν 2 και 3 ραντεβού , για την ίδια κοπέλα πάντα , για αυτό και η Τόκιο μου ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση...για να με ξεπετάξει στο 10 λεπτο και να προλάβει κάποιον άλλο που ανέβηκε μετά από μένα .
Υ.Γ. το θέμα με την πετσέτα είναι σοβαρό για μένα ...δεν θέλω να πιστεύω ότι οι πετσέτες δεν καθαρίζονται και αποστειρώνονται σωστά μετά από κάθε χρήση...ΜΑΥΡΟ από μένα πλέον στο Κρίσταλ...