You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί που κάνει καλό αθλητικό μασάζ και μόνο μασάζ!! Ευχαριστώ!
Animus
καλησπέρα και χρονια πολλά κι από μεναΚαλημερα και χρονια πολλαΗ Σοφια που κανει απλο μασαζ και εγω μ την Ευα που κανουμε αισθησιακο μασαζ!
θα μπορούσες να μας πεις κατι για σας ?
π.χ. τιμουλες , προγράμματα κλπ.
ευχαριστώ.
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 28.314
Καλησπερα σας. Σας εχω απαντησει σε προσωπικο μηνυμακαλησπέρα και χρονια πολλά κι από μενα
θα μπορούσες να μας πεις κατι για σας ?
π.χ. τιμουλες , προγράμματα κλπ.
ευχαριστώ.
Nicole καλημέρα, αύριο δουλεύεις;;Καλημερα και χρονια πολλαΗ Σοφια που κανει απλο μασαζ και εγω μ την Ευα που κανουμε αισθησιακο μασαζ!
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 28.314
Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00Nicole καλημέρα, αύριο δουλεύεις;;
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.079
- Πόντοι
- 361
Υπάρχει κάποια φώτο από Εύα?Καλημερα και χρονια πολλαΗ Σοφια που κανει απλο μασαζ και εγω μ την Ευα που κανουμε αισθησιακο μασαζ!
Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συνάδελφοι...εγώ παλιός στο άθλημα αλλά δεν είχα λογαριασμό...λάτρης του angels spa πάνω από την Πειραιώς αλλά δυστυχώς έκλεισε...φανατικός της Αννυς....αποτοτε
Τίποτα καλό....έχετε να προτείνετε κάτι??
Τίποτα καλό....έχετε να προτείνετε κάτι??
Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Από ότι βλέπω η νικολ έχει κάνει πάταγο...σεψτι είναι τόσο καλή?
Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Στο angels όπως είπα και πιο πάνω που πήγαινα είχε μια φαιη αλλά από τότε που έκλεισε την έχασα... ξέρετε μήπως είναι σε κάποιο άλλο μαγαζί??
Σήμερα δεν δουλεύετε?Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
Γιατί υπάρχει από την Νικόλ?Υπάρχει κάποια φώτο από Εύα?
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.529
- Πόντοι
- 206
Νικόλ στείλε μου κι εμένα......Καλησπερα σας. Σας εχω απαντησει σε προσωπικο μηνυμα
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
χρονια πολλα καλωs την ........εκανεs πραξη αυτο που σκευτοσουν και πολυ καλα εκανεs !!!
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Καυστικη .....η παρεμβαση σου στο νημα Τroublemaker για την ...Να προτείνω κατι
από τη στιγμή που η Νικόλ από το elegance Έχει δημιουργήσει προφίλ και ανταλλάσσει μηνύματα καλό είναι να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό thread
Nicole elegance
Για ποιο λογο να γινει αυτο ??? ....Ισα ισα η κοπελα μαs αυτοσυστηθηκε χωριs κομλεξ και υπονοουμενα απαντησε σε προσωπικα μυνηματα οσουs ρωτησαν πληροφοριεs για τιs υπηρεσιεs τηs και για το στιγμα του ιδυματοs που εργαζεται στο "EleganceH Nicole elegance massage απεναντιαs αν κρατησει χαμηλο προφιλ στο νημα καλοδεχουμενη να ειναι .....και χρησιμη οσο ποτε....Πιστευω προσωπικα θα δωσει νεα κατευθινση στα εξτρα των υπηρεσιων στον αδικημενο χωρο του massage τηs ποληs μαs....Παρεπιπτοντοs Nicole προφανοs ειμαι εναs απο αυτουs που την προιγουμενη εβδομαδα κατ ιδιαν σου προτεινα να γινειs μελοs και να συμετασχειs στο νημα ωs μελοs kαι οχι ωs απλοs επισκεπτηs και πολυ καλα εκανεs .
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.469
- Πόντοι
- 736
Η Νάνσυ μας τελείωσε????Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη...
Νικόλ γειά σου, αν μπορείς στείλε και σε μένα ινφο.Καλησπερα σας. Σας εχω απαντησει σε προσωπικο μηνυμα
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.079
- Πόντοι
- 361
Υπάρχει τυπε την στέλνει Viber.Γιατί υπάρχει από την Νικόλ?