Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
640
Πόντοι
81
Σας έχω αγαπήσει γιατί σας τα παίρνω αλλά για τρεις μήνες θα ξεχάσω ότι σας αγαπάω γιατί Θα αγαπήσω τουριστικούς προορισμούς με περισσότερους πελάτες!!!
Κοπελιά σεβαστή η δουλειά σου αλλά κόψε τα περί αγάπης. Αν είχαμε στοιχειωδώς καλές υπηρεσίες μασάζ εδώ δε θα μας αγαπούσες καθόλου.
Money makes the world go round
Να αγιάσει το στομα σου

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Ναι εσύ ρώτησες νομίζω. Πειράζει; Δεν είπα κάτι κακο
Δεν είπα ότι είπες κάτι κακο για άλλο λόγο ρωτήσα έκανα σήμερα επίσκεψη στο λουξουρι η Μιχαέλα που έχει τώρα είναι μια πιτσιρίκα μέτρια σε εμφάνιση χωρίς παραπάνω κιλά που είπες εσύ αλλά πολύ μέτρια σε απόδοση σίγουρα δεν θα την ξανά προτιμήσω

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Βίκυ Στεφανία έλα πρώτο πόδι καμμιά Καλλιθέα πχ το καλοκαίρι και βάλε αγγελία και θα δεις τι έχει να γίνει χαχαχα

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολη την παρεα του φορουμ π μας στηριζει.. ειμαι η Νικολ απο elegance κ ειμαι εδω γ ν σας λυσω τυχον αποριες οπως κ για να σας γνωρισω απο κοντα ❤️ χρονια πολλα σε ολους
Καλησπερα σε ολη την παρεα του φορουμ π μας στηριζει.. ειμαι η Νικολ απο elegance κ ειμαι εδω γ ν σας λυσω τυχον αποριες οπως κ για να σας γνωρισω απο κοντα ❤️ χρονια πολλα σε ολους
Που μπορούμε να σε γνωρίσουμε

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Δεν είπα ότι είπες κάτι κακο για άλλο λόγο ρωτήσα έκανα σήμερα επίσκεψη στο λουξουρι η Μιχαέλα που έχει τώρα είναι μια πιτσιρίκα μέτρια σε εμφάνιση χωρίς παραπάνω κιλά που είπες εσύ αλλά πολύ μέτρια σε απόδοση σίγουρα δεν θα την ξανά προτιμήσω
Είπα τι είδα στις φωτό από το μαγαζί που αναβαζουν στο insta στα stories. Είπα ο,τι είδα.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Είπα τι είδα στις φωτό από το μαγαζί που αναβαζουν στο insta στα stories. Είπα ο,τι είδα.
Ναι φίλε μου δεν υπάρχει προβλήμα απλά σε ενημερώσα δεν έχει παραπάνω κιλά αλλά από εμφάνιση και υπηρεσίες πολύ μέτρια πραγματα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Πόσο πολύ με επιβεβαιώνεις!;!;!; Ευκαιρία να αγαπήσεις και την Χαλκιδική που θα έχει αρκετούς πελάτες το καλοκαίρι. Καλή συνέχεια στη δουλειά σου
Ευτυχώς ανέβηκε ή Στεφανία και ίσως αλλάξουν τα κόζια ......Να χαίρεστε που έρχονται απο Αθήνα μερικές μήπως και αλλάξει προς το καλύτερο αυτός ο χώρος.....Αλλιώς θα κλαιγεστε μερικοί που πάτε και τα σκάτε για να σας αφήσουν να γλέιψετε λίγο τα βυζάκια τους και να σας βαρέσουν κανενα φραπέ ......
Και αν είναι και καλός ο φραπές πάλι ευχαριστημένοι θα'στε .....
Φυσικά και μας αγαπάνε επειδή μας τα παίρνουν .....Σε κάθε εμπορική συναλλαγή το ίδιο γίνεται....

Σε όλα αυτά έσκασε και η Νικόλ απο το Elegance.......
Να δείς πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα.......

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0

Που μπορούμε να σε γνωρίσουμε
Λογικά στο Elegance...

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
86
Επειδή μήνυμα ακόμα δε δέχεσαι, θα ήθελες να αναφέρεις τρόπους επικοινωνίας, διεύθυνση κτλ κτλ;

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
36.658
Επειδή μήνυμα ακόμα δε δέχεσαι, θα ήθελες να αναφέρεις τρόπους επικοινωνίας, διεύθυνση κτλ κτλ;
Καλησπερα σας :) Η διευθυνση μας ειναι Βασιλισσης Ολγας 128 κ το τηλ μας : 6949631244 .

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
Καλησπέρα κούκλα

Microsd

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Νικολ..Κάνεις και μασάζ κατοίκων??

• Like
Αντιδράσεις: Nicole

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Χρόνια σου πολλά. Ακόμα δεν δέχεσαι προσωπικά μηνύματα όμως...

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη...

Συνημμένα

• received_534838052154841.jpeg
    received_534838052154841.jpeg
    208 KB · Εμφανίσεις: 115

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Καλημέρα Νικόλ! Χριστός Ανέστη! Ήθελα να ρωτήσω μπορείς να μας πεις ποιες άλλες δουλεύουν εκεί;

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
Ευτυχώς ανέβηκε ή Στεφανία και ίσως αλλάξουν τα κόζια ......Να χαίρεστε που έρχονται απο Αθήνα μερικές μήπως και αλλάξει προς το καλύτερο αυτός ο χώρος.....Αλλιώς θα κλαιγεστε μερικοί που πάτε και τα σκάτε για να σας αφήσουν να γλέιψετε λίγο τα βυζάκια τους και να σας βαρέσουν κανενα φραπέ ......
Και αν είναι και καλός ο φραπές πάλι ευχαριστημένοι θα'στε .....
Φυσικά και μας αγαπάνε επειδή μας τα παίρνουν .....Σε κάθε εμπορική συναλλαγή το ίδιο γίνεται....

Σε όλα αυτά έσκασε και η Νικόλ απο το Elegance.......
Να δείς πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα.......
Συμφωνώ μαζί σου για τις άθλιες υπηρεσίες στην πόλη μας. Τα όσα έγραψα δεν αφορούν τις υπηρεσίες ίσα-ίσα το ίδιο ανέφερα. Αλλά να μην ακούω ότι μας αγαπάνε εμάς ή την πόλη μας… Βαριά λέξη η αγάπη… Και παραλαμβάνω συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί ακριβώς το ίδιο πράγμα έγραψα και εγώ.
και δεν είμαι από αυτούς που ανέφερες…

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Καλημέρα και χρόνια πολλά . Ένα τηλέφωνο που έχω για elegance που τελειώνει σε 505 είναι το σωστό ? Ρωτάω γιατί στο Viber μου βγάζει κάποια με όνομα Εύα...μη στείλω μύνημα και φάμε μπινελίκια!!

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
640
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: Nicole

Stories

Νέο!