Η Βάσια είναι που ήταν παλιά στην μαριανα και πήγε Βαλαωρίτου κάποια στιγμηΕίναι πριβε φίλε μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
Δεν ξέρω που δουλεύε παλιά η Βάσια τώρα είναι στην Βαλαωρίτου... Αλλά πολύ κλεψιά στους πελάτες.....εγώ πήγαινα με Αφροδίτη 2 φορές το μήνα ( η κοπέλα ήταν άψογη ) αλλά μου έκανε κάτι μαλακίες η Βάσια και σταμάτησα
Μπορεις να βοηθήσεις για κονε βασιαΔεν ξέρω που δουλεύε παλιά η Βάσια τώρα είναι στην Βαλαωρίτου... Αλλά πολύ κλεψιά στους πελάτες.....εγώ πήγαινα με Αφροδίτη 2 φορές το μήνα ( η κοπέλα ήταν άψογη ) αλλά μου έκανε κάτι μαλακίες η Βάσια και σταμάτησα
Έχεις δίκιο παλιά πήγαινα μάλλον Βαλαωρίτου που κοντά είναι περίπου ;Όχι φίλε δεν σε ξέρω .... ελπίζω να καταλαβαίνεις
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.268
- Πόντοι
- 3.556
Δεν απάντησες σ αυτό π σε ρώτησα όμως για να την ψάχνεις θα την έχεις πάρει όπως κ τότε με την ΑλεξάνδραΜπορεις να βοηθήσεις για κονε βασια
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.268
- Πόντοι
- 3.556
Καλή χρονιά να έχουμεΚαλή χρονιά ωραία κοπέλα κυρίως στο πρόσωπο αλλά με την ωραιοπαθεια της κάπου το χάνει. Μπορεί κ καλύτερα στον αγώνα είναι λίγο με τις ημέρες της.
Την Αλεξάνδρα την γνωρίζω από την πρώτη φορά π ήταν στην Μαριάννα θα έχει 3/4 χρόνια είχε περισσότερα κιλά κ ήταν αρκετά καλύτερή από τώρα
Οταν ξαναήρθε Μαριάννα κ πάλι ήταν καλή κ με 20 επιπλέον έδινε κ κωλαρακι αλλά πριν φύγει από Μαριάννα κ απ ότι έμαθα κ στην βάσια κοιτάει να σε ξεπετάξει
Επιασε κ αυτή τον

Έτσι είναι όπως τα λες Η βασια ηταν στην εθνικής αντιστάσεως; Αφροδίτη είναι σουπερΚαλή χρονιά να έχουμε
Την Αλεξάνδρα την γνωρίζω από την πρώτη φορά π ήταν στην Μαριάννα θα έχει 3/4 χρόνια είχε περισσότερα κιλά κ ήταν αρκετά καλύτερή από τώρα
Οταν ξαναήρθε Μαριάννα κ πάλι ήταν καλή κ με 20 επιπλέον έδινε κ κωλαρακι αλλά πριν φύγει από Μαριάννα κ απ ότι έμαθα κ στην βάσια κοιτάει να σε ξεπετάξει
Επιασε κ αυτή τοναπό τα @@
Σου έτυχε και σένα τέτοια περίπτωση;Πρέπει να γίνει έρευνα με το πόσες μέρες το μήνα έχουν περίοδο τα μασαζοκόριτσα
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
M.L.M η μλμΗ Βάσια είναι που ήταν παλιά στην μαριανα και πήγε Βαλαωρίτου κάποια στιγμη
Βαλαωρίτου κοντά στο πάρκινγκ στη δωδεκανησουM.L.M η μλμ
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.268
- Πόντοι
- 3.556
Αυτό π κατάλαβα σειρά ???M.L.M η μλμ
Μιλαμδαμι
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
μετα απο επικοινωνια με Luxury μου ειπαν οτι η λιζα σταματησε αν καποιος ξερει κατι παραπανω για το αν μπορουμε να την βρουμε καπου ας στειλει ενα μνμ να βοηθησει
nouboulis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2023
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μελλοντικοί συναγωνιστές και καλή χρονιά σε όλους! Πρώτη φορά ενδιαφερόμενος για τις υπηρεσίες αυτές μπήκα να δω reviews και αυτή την απορία την είχα! Ευχαριστώ πολύ τον έμπειρο μύστη που έστειλε την συγκεκριμένη πληροφορία καθώς για έναν noob τίποτα δεν είναι δεδομένοΣτάνταρ είναι αρκεί να μη φέρεσαι περίεργα. Γδύνεσαι εντελώς και ξαπλώνεις. Σου κάνουν πρώτα μασάζ στην πλάτη και μετά, με τρόπο σου λένε να γυρίσεις.
30 το μασάζ συν 20 ο φραπέ.
Επαναλαμβάνω, αρκεί να μην είσαι περίεργος, επιθετικός κτλ . Φέρσου φυσικά, καλά να περάσεις και να μας πεις πού πώς και με ποια!
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.796
- Πόντοι
- 206
Η πλειοψηφία των κοριτσιών πλέον σταματάει μέσα σε ένα εξάμηνο ή χρόνο.........Δεν είναι όπως παλιά τα πράγματα.......Λίγες είναι αυτές που μένουν σε αυτή τη δουλειά......Είναι βέβαια και αυτές που συνεχίζουν μεν αλλά κάνοντας μεγάλες παύσεις......μήνες ή και χρόνο.......
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Eμ... αυτό είναι. Άμα είσαι παλιός.....Αυτό π κατάλαβα σειρά ???
Μιλαμδαμι
Ο Salonic ομως τί μου απάντησε πρόσεξες;
" Βαλαωρίτου κοντά στο πάρκινγκ στη δωδεκανησου "
Τώρα φταίω άμα γράψω : Salonic κόψε τις μλκίες ?