Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Τελικά τζίφος για Αφροδίτη που ήταν μαριανα ξέρει κάποιος κάτι

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Mια ερωτηση παιδιά το μασαντζιο αλλαξε Διυθυνση ; Ξερει κανεις την καινουργια να ενημερώσει ;

anonimos fan

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
Ναι για την Αντζελινα λεω!!! Και περιμενα να κρατουσαμε επαφη :(
μου το ειχε πει κιολας
ελπιζω να το δει
Sani <3

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Εκδρομή στο massagio spa. Είδα την Άννυ ένα αδύνατο αλλά όμορφο κοριτσάκι, την Αγάπη και την Κέισι. Η κέισι δεν θα την έλεγα όμορφη αλλά είναι η γκόμενα που θέλεις να πηδήξεις γιατι εμένα τουλάχιστον μου βγάζει μια προστυχιά. Τες πα έφαγα άκυρο και τελικά πέρασα με την Άννυ. Βέβαια είχα ξεχάσει ότι εδώ μέσα είχε αναφερθεί η ξεκάθαρα διεκπαιραιωτική της διάθεση κάτι που επιβεβαιώνω. Ήμουν σε φάση άντε τελείωνε με να την κάνω!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Εκδρομή στο massagio spa. Είδα την Άννυ ένα αδύνατο αλλά όμορφο κοριτσάκι, την Αγάπη και την Κέισι. Η κέισι δεν θα την έλεγα όμορφη αλλά είναι η γκόμενα που θέλεις να πηδήξεις γιατι εμένα τουλάχιστον μου βγάζει μια προστυχιά. Τες πα έφαγα άκυρο και τελικά πέρασα με την Άννυ. Βέβαια είχα ξεχάσει ότι εδώ μέσα είχε αναφερθεί η ξεκάθαρα διεκπαιραιωτική της διάθεση κάτι που επιβεβαιώνω. Ήμουν σε φάση άντε τελείωνε με να την κάνω!
τι εννοεις '' έφαγα ακυρο''?

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Λογικά θα την διάλεξε και θα του είπαν έχει ραντεβού

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Απορώ τι διαλέγουν απο αυτο το ξερακιανό ξινό πλάσμα ρε φίλε, εχω γράψει και γω έχουν γράψει κι αλλοι, οτι είναι ξεπέτα αλλα κάθε μερα είναι φουλ.
Θέλουν να πετάνε πενηντάρικα η θεωρούν οτι θα πάρουν κάτι παραπάνω φευ!!!
Περι ορέξεως όμως... οπου θέλει ο καθείς ας τα τρώει!

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
176
Πόντοι
0
Καλημέρα κ καλη χρονια σε όλους.
Πέρασμα από κρυσταλ χθες.
Παρούσες:νεφέλη,ίριδα,Αντριάνα,τοκυο κ Ολίβια.
Περασα με Ολίβια μιας κ δεν είχα περάσει ποτε μαζί της!
Όμορφο κοριτσάκι με busty αναλογίες!
Πρώτο μέρος το παλεύει χωρίς ομως να είναι κάτι το ιδιαίτερο!
Δεύτερο μέρος κανει τα παντα να σε ευχαριστήσει αλλά μέχρι εκεί.
Συνοπτικά είναι καλη για μια φορά εγω δεν θα την ξανά επέλεγα γιατί δεν είναι τόσο διαδραστική όσο η νεφέλη κ η κριστυ!

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Καλή χρονία . Πέρασμα με Ίριδα από κρύσταλ . Μελαχρινή κανονικό ύψος , 23-24 χρονών , ωραίο σώμα , 2-3 βυζί . πολύ καλός κώλος. Στο μασάζ αρκετά καλή με καλό σόσιαλ από την αρχή μένει μόνο με το στρίνκ, στον φραπέ καλή , αφήνει να πιάνεις παντού , της αρέσει να ασχολείσθε με τις ρόγες της . Της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου κ να έχω θέα την κωλάρα της το έκανε χωρίς δισταγμό κ εκεί με τελείωσε

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
393
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά. Πέρασμα με Εμυ από Βάνα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν αυτή και άλλες δυο οι οποίες δεν συστήθηκαν καν. Η μια φαινόταν κάπως πιο μεγάλη και η άλλη είχε κάποια κιλά έξτρα,κάτι που δεν με αρέσει εμένα. Όσον αφορά την Εμυ πολύ απαλό μασαζ,χάιδεμα βασικά με φιλάκια στον λαιμό και στην πλάτη και όσον αφορά το δευτερο μέρος φαινόταν να θέλει να σε ευχαριστήσει. Με άφησε να την ακουμπήσω και μέσα από το εσώρουχο αλλά μέχρι ένα σημείο

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πολλά νέα ονόματα στο luxury. Και κανένα από τις παλιές, πλην Λίνας που ήταν σχετικά νέα και αυτή. Θα πάμε και δεν θα μας ξέρει καμία και άντε να βγάλεις συνεννόηση. Αρκεί να αξίζουν οι κοπέλες

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Περίπου.... είχε ήδη ραντεβού οπότε δεν μπορούσα να την επιλέξω. μου το είπαν εξ αρχής.
Απορώ τι διαλέγουν απο αυτο το ξερακιανό ξινό πλάσμα ρε φίλε, εχω γράψει και γω έχουν γράψει κι αλλοι, οτι είναι ξεπέτα αλλα κάθε μερα είναι φουλ.
Θέλουν να πετάνε πενηντάρικα η θεωρούν οτι θα πάρουν κάτι παραπάνω φευ!!!
Περι ορέξεως όμως... οπου θέλει ο καθείς ας τα τρώει!
Σύντροφε Καρδινάλιε έχεις απολυτά δίκαιο. Δεν θυμόμουν που είχε αναφερθεί ότι δεν αξίζει. Αλώστε γνωστό οτι όταν αποφασίζει το κάτω κεφάλι αυτό κοστίζει πενηντάρικα

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.283
Πόντοι
201
Καλή χρονία . Πέρασμα με Ίριδα από κρύσταλ . Μελαχρινή κανονικό ύψος , 23-24 χρονών , ωραίο σώμα , 2-3 βυζί . πολύ καλός κώλος. Στο μασάζ αρκετά καλή με καλό σόσιαλ από την αρχή μένει μόνο με το στρίνκ, στον φραπέ καλή , αφήνει να πιάνεις παντού , της αρέσει να ασχολείσθε με τις ρόγες της . Της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου κ να έχω θέα την κωλάρα της το έκανε χωρίς δισταγμό κ εκεί με τελείωσε

Την Ίριδα αν δεν την σταματήσεις κάνει πολύ δυνατό μασάζ. Λέει ότι δήθεν "ξέρει". Μια φορά την άφησα και με σακάτεψε. Ποτέ ξανά.
Στο δεύτερο μέρος επίσης για τα γούστα μου είναι άγαρμπη. Αδέξιο παίξιμο.. ακουμπάει το κεφαλάκι.. και το κάνει υπερβολικά δυνατά.

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Την Ίριδα αν δεν την σταματήσεις κάνει πολύ δυνατό μασάζ. Λέει ότι δήθεν "ξέρει". Μια φορά την άφησα και με σακάτεψε. Ποτέ ξανά.
Στο δεύτερο μέρος επίσης για τα γούστα μου είναι άγαρμπη. Αδέξιο παίξιμο.. ακουμπάει το κεφαλάκι.. και το κάνει υπερβολικά δυνατά.
Μια φορά έκανα ή μάλλον ψέμματα, 2 φορές.. έδωσα μια ευκαιρία μήπως και τον ρουφήξει αλλά δεν είδα κίνηση και τέλος πια, πήγα πριν 2 μέρες κ πάω κάθε βδομάδα.. καμία φορά & συχνότερα, δεν δίνω άλλη ευκαιρία! Αλλά.. οποίος θέλει να φάει τη φόλα ας πάει, γούστα είναι αυτά.. αλλά η φόλα - φόλα!

marcelo77

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Όπως τα λες είναι ακριβως. Πιάστηκα με το μασάζ της κ το παίζει ότι ξέρει!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Μια φορά έκανα ή μάλλον ψέμματα, 2 φορές.. έδωσα μια ευκαιρία μήπως και τον ρουφήξει αλλά δεν είδα κίνηση και τέλος πια, πήγα πριν 2 μέρες κ πάω κάθε βδομάδα.. καμία φορά & συχνότερα, δεν δίνω άλλη ευκαιρία! Αλλά.. οποίος θέλει να φάει τη φόλα ας πάει, γούστα είναι αυτά.. αλλά η φόλα - φόλα!
Μιας και πας κάθε βδομάδα και είσαι συχνός. Θέλω να πάω πρώτη φορά και ακούω καλά λόγια για Νεφέλη. Να προτιμήσω αυτή η έχεις άλλη πρόταση; Εμφανισιακά ποια είναι η καλύτερη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom