thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
nai οντως παρθενες φορανε και κατι ροζ ποδιεςΤό παίζουν παρθένες ή δεν ζήτησες κατι παραπάνω?
nai οντως παρθενες φορανε και κατι ροζ ποδιεςΤό παίζουν παρθένες ή δεν ζήτησες κατι παραπάνω?
Φίλε μου σου είπαμε που δουλεύει και ότι είναι πριβε τι άλλο θες να μαθειςΤελικά τζίφος για Αφροδίτη που ήταν μαριανα ξέρει κάποιος κάτι
τι εννοεις '' έφαγα ακυρο''?Εκδρομή στο massagio spa. Είδα την Άννυ ένα αδύνατο αλλά όμορφο κοριτσάκι, την Αγάπη και την Κέισι. Η κέισι δεν θα την έλεγα όμορφη αλλά είναι η γκόμενα που θέλεις να πηδήξεις γιατι εμένα τουλάχιστον μου βγάζει μια προστυχιά. Τες πα έφαγα άκυρο και τελικά πέρασα με την Άννυ. Βέβαια είχα ξεχάσει ότι εδώ μέσα είχε αναφερθεί η ξεκάθαρα διεκπαιραιωτική της διάθεση κάτι που επιβεβαιώνω. Ήμουν σε φάση άντε τελείωνε με να την κάνω!
Απορώ τι διαλέγουν απο αυτο το ξερακιανό ξινό πλάσμα ρε φίλε, εχω γράψει και γω έχουν γράψει κι αλλοι, οτι είναι ξεπέτα αλλα κάθε μερα είναι φουλ.Λογικά θα την διάλεξε και θα του είπαν έχει ραντεβού
Πως θα μπορέσω να παωΦίλε μου σου είπαμε που δουλεύει και ότι είναι πριβε τι άλλο θες να μαθεις
Σου είπα ο μόνος τρόπος είναι να σε κάνει κονε κάποιος που Σε ξέρειΠως θα μπορέσω να παω
Περίπου.... είχε ήδη ραντεβού οπότε δεν μπορούσα να την επιλέξω. μου το είπαν εξ αρχής.Λογικά θα την διάλεξε και θα του είπαν έχει ραντεβού
Σύντροφε Καρδινάλιε έχεις απολυτά δίκαιο. Δεν θυμόμουν που είχε αναφερθεί ότι δεν αξίζει. Αλώστε γνωστό οτι όταν αποφασίζει το κάτω κεφάλι αυτό κοστίζει πενηντάρικαΑπορώ τι διαλέγουν απο αυτο το ξερακιανό ξινό πλάσμα ρε φίλε, εχω γράψει και γω έχουν γράψει κι αλλοι, οτι είναι ξεπέτα αλλα κάθε μερα είναι φουλ.
Θέλουν να πετάνε πενηντάρικα η θεωρούν οτι θα πάρουν κάτι παραπάνω φευ!!!
Περι ορέξεως όμως... οπου θέλει ο καθείς ας τα τρώει!
Καλή χρονία . Πέρασμα με Ίριδα από κρύσταλ . Μελαχρινή κανονικό ύψος , 23-24 χρονών , ωραίο σώμα , 2-3 βυζί . πολύ καλός κώλος. Στο μασάζ αρκετά καλή με καλό σόσιαλ από την αρχή μένει μόνο με το στρίνκ, στον φραπέ καλή , αφήνει να πιάνεις παντού , της αρέσει να ασχολείσθε με τις ρόγες της . Της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου κ να έχω θέα την κωλάρα της το έκανε χωρίς δισταγμό κ εκεί με τελείωσε
Μια φορά έκανα ή μάλλον ψέμματα, 2 φορές.. έδωσα μια ευκαιρία μήπως και τον ρουφήξει αλλά δεν είδα κίνηση και τέλος πια, πήγα πριν 2 μέρες κ πάω κάθε βδομάδα.. καμία φορά & συχνότερα, δεν δίνω άλλη ευκαιρία! Αλλά.. οποίος θέλει να φάει τη φόλα ας πάει, γούστα είναι αυτά.. αλλά η φόλα - φόλα!Την Ίριδα αν δεν την σταματήσεις κάνει πολύ δυνατό μασάζ. Λέει ότι δήθεν "ξέρει". Μια φορά την άφησα και με σακάτεψε. Ποτέ ξανά.
Στο δεύτερο μέρος επίσης για τα γούστα μου είναι άγαρμπη. Αδέξιο παίξιμο.. ακουμπάει το κεφαλάκι.. και το κάνει υπερβολικά δυνατά.
Όπως τα λες είναι ακριβως. Πιάστηκα με το μασάζ της κ το παίζει ότι ξέρει!!!Την Ίριδα αν δεν την σταματήσεις κάνει πολύ δυνατό μασάζ. Λέει ότι δήθεν "ξέρει". Μια φορά την άφησα και με σακάτεψε. Ποτέ ξανά.
Στο δεύτερο μέρος επίσης για τα γούστα μου είναι άγαρμπη. Αδέξιο παίξιμο.. ακουμπάει το κεφαλάκι.. και το κάνει υπερβολικά δυνατά.
Μιας και πας κάθε βδομάδα και είσαι συχνός. Θέλω να πάω πρώτη φορά και ακούω καλά λόγια για Νεφέλη. Να προτιμήσω αυτή η έχεις άλλη πρόταση; Εμφανισιακά ποια είναι η καλύτερηΜια φορά έκανα ή μάλλον ψέμματα, 2 φορές.. έδωσα μια ευκαιρία μήπως και τον ρουφήξει αλλά δεν είδα κίνηση και τέλος πια, πήγα πριν 2 μέρες κ πάω κάθε βδομάδα.. καμία φορά & συχνότερα, δεν δίνω άλλη ευκαιρία! Αλλά.. οποίος θέλει να φάει τη φόλα ας πάει, γούστα είναι αυτά.. αλλά η φόλα - φόλα!