Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Αν μπορεις να βοηθήσεις που κοντά είναι η βασια

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Δεν ξέρω που δουλεύε παλιά η Βάσια τώρα είναι στην Βαλαωρίτου... Αλλά πολύ κλεψιά στους πελάτες.....εγώ πήγαινα με Αφροδίτη 2 φορές το μήνα ( η κοπέλα ήταν άψογη ) αλλά μου έκανε κάτι μαλακίες η Βάσια και σταμάτησα

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Δεν ξέρω που δουλεύε παλιά η Βάσια τώρα είναι στην Βαλαωρίτου... Αλλά πολύ κλεψιά στους πελάτες.....εγώ πήγαινα με Αφροδίτη 2 φορές το μήνα ( η κοπέλα ήταν άψογη ) αλλά μου έκανε κάτι μαλακίες η Βάσια και σταμάτησα
Μπορεις να βοηθήσεις για κονε βασια

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Όχι φίλε δεν σε ξέρω .... ελπίζω να καταλαβαίνεις

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556
Καλή χρονιά ωραία κοπέλα κυρίως στο πρόσωπο αλλά με την ωραιοπαθεια της κάπου το χάνει. Μπορεί κ καλύτερα στον αγώνα είναι λίγο με τις ημέρες της.
Καλή χρονιά να έχουμε
Την Αλεξάνδρα την γνωρίζω από την πρώτη φορά π ήταν στην Μαριάννα θα έχει 3/4 χρόνια είχε περισσότερα κιλά κ ήταν αρκετά καλύτερή από τώρα
Οταν ξαναήρθε Μαριάννα κ πάλι ήταν καλή κ με 20 επιπλέον έδινε κ κωλαρακι αλλά πριν φύγει από Μαριάννα κ απ ότι έμαθα κ στην βάσια κοιτάει να σε ξεπετάξει
Επιασε κ αυτή τον :priest: από τα @@

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Ναι αλλά αυτή η καριολα η Θεανώ ειρωνεύεται όλο τον κόσμο..για αυτό θέλει το φραπέ στη μάπα.
Διότι χωρίς λόγο είναι ειρωνας και μια βρωμιάρα.

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλή χρονιά να έχουμε
Την Αλεξάνδρα την γνωρίζω από την πρώτη φορά π ήταν στην Μαριάννα θα έχει 3/4 χρόνια είχε περισσότερα κιλά κ ήταν αρκετά καλύτερή από τώρα
Οταν ξαναήρθε Μαριάννα κ πάλι ήταν καλή κ με 20 επιπλέον έδινε κ κωλαρακι αλλά πριν φύγει από Μαριάννα κ απ ότι έμαθα κ στην βάσια κοιτάει να σε ξεπετάξει
Επιασε κ αυτή τον :priest: από τα @@
Έτσι είναι όπως τα λες Η βασια ηταν στην εθνικής αντιστάσεως; Αφροδίτη είναι σουπερ

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Πάντως αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί πλέον δεν έχω τηλ με μνμ στο προσωπικό μνμ

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
μετα απο επικοινωνια με Luxury μου ειπαν οτι η λιζα σταματησε αν καποιος ξερει κατι παραπανω για το αν μπορουμε να την βρουμε καπου ας στειλει ενα μνμ να βοηθησει

nouboulis1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
90
Πόντοι
0
Στάνταρ είναι αρκεί να μη φέρεσαι περίεργα. Γδύνεσαι εντελώς και ξαπλώνεις. Σου κάνουν πρώτα μασάζ στην πλάτη και μετά, με τρόπο σου λένε να γυρίσεις.
30 το μασάζ συν 20 ο φραπέ.
Επαναλαμβάνω, αρκεί να μην είσαι περίεργος, επιθετικός κτλ . Φέρσου φυσικά, καλά να περάσεις και να μας πεις πού πώς και με ποια!
Καλησπέρα μελλοντικοί συναγωνιστές και καλή χρονιά σε όλους! Πρώτη φορά ενδιαφερόμενος για τις υπηρεσίες αυτές μπήκα να δω reviews και αυτή την απορία την είχα! Ευχαριστώ πολύ τον έμπειρο μύστη που έστειλε την συγκεκριμένη πληροφορία καθώς για έναν noob τίποτα δεν είναι δεδομένο :) Μόλις χρησιμοποιήσω κάποια υπηρεσία θα φροντίσω να επανέλθω και να γράψω πληροφορίες αναλυτικές (και χρήσιμες ίσως για κάποιον καινούργιο όπως εγώ).

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.796
Πόντοι
206
Η πλειοψηφία των κοριτσιών πλέον σταματάει μέσα σε ένα εξάμηνο ή χρόνο.........Δεν είναι όπως παλιά τα πράγματα.......Λίγες είναι αυτές που μένουν σε αυτή τη δουλειά......Είναι βέβαια και αυτές που συνεχίζουν μεν αλλά κάνοντας μεγάλες παύσεις......μήνες ή και χρόνο.......

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Αυτό π κατάλαβα σειρά ???
Μιλαμδαμι
Eμ... αυτό είναι. Άμα είσαι παλιός.....
Ο Salonic ομως τί μου απάντησε πρόσεξες;
" Βαλαωρίτου κοντά στο πάρκινγκ στη δωδεκανησου "
Τώρα φταίω άμα γράψω : Salonic κόψε τις μλκίες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom