Να συνεισφέρω και εγώ κατιτίς στην κοινότητα,
Επίσκεψη πριν τις γιορτές στο nuru μασάζ.
Όπως τα είπαν οι προηγούμενοι συναθλήτες. Πήγα γνωρίζοντας τι θα ακολουθήσει και προετοιμασμένος. Εντωμεταξύ μυρωδιές και μούχλες δεν οσμίστηκα (παίζει να ήμουν ο πρώτος πελάτης της ημέρας). Κάνω το μπανάκι για φρεσκάρισμα και στην συνέχεια με οδηγεί στο σκοτεινό δωμάτιο. Ξαπλώνω μπρούμητα κατα τις υποδείξεις της κυρίας και αφήνομαι.
Πολύ ωραία αίσθηση με το λάδι, το κατέχει το κορίτσι, διακριτικά στην αρχή όπως ήμουν μπρούμυτα με πασάλειβε και στην επίμαχή περιοχή. Εγώ είχα αφηθεί και περίμενα, ήμουν και κουρασμένος και το απολάμβανα ήρεμος. Όπως με καθοδηγούσε αυτή πως να ξαπλώσω κ.τ.λ. σε κάποια φάση κατάλαβα ότι μου γλείφει τα αρχίδια και το περινέο. Τεντώνομαι και γλύφει και κωλοτρυπίδι, καθώς χάιδευε κιόλας και τα όργανα μου. Με παροτρύνει να γυρίσω και με τελειώνει με τη τεχνική με τα μπούτια της. Εγώ χαιδευα όλο το κορμι, ρόγες κ.τ.λ.
Δεύτερος γύρος επανάληψη μασαζ, τριψίματα, χουφτώματα, αλλά όχι γλυψίματα και με τελειώνει πάλι!
Μετά με πηγαίνει στο μπάνιο, μπαίνει και αυτή και με τρίβει να φύγουν τα λάδια.
Σύνολο χρόνου μίας ώρας, Αντίτιμο 100,00€.
Συνοψίζοντας πέρασα μια ώρα μέσα στην λαγνεία, τελείωσα απο κάβλα δύο φορές, χουφτωσα όπως ποτέ άλλοτε σε κανονικό μασατζιδικο, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κανα σύμπτωμα covid, παρακαλώ μην κόλλησα κανα παράσημο (κακός συμβουλος η κάβλα) και δεν ξέρω αν θα ξαναπάω!!!
Υ.Γ. απορώ ακόμα με την υπομονή μου που δεν της το έμπηξα είτε στο κρεβάτι, είτε στο ντούς!!!!