Δ
Διαγραμμένο μέλος 204525
Επισκέπτης
Παιδιά χίλια συγνώμη για την ερώτηση, Η Τόκιο από Κρίσταλ είναι μια λεπτουλα με πολλά τατουάζ;
Ναι και ναιΚαλησπέρα . Έχει πάει κανείς στο νέο χώρο του Ζέση δίπλα στο one salonika . Το μπάνιο είναι ακόμα κοινό ; Λίγο άβολο . Η Λάουρα παίζει ακόμα ;
Ίσως πέρασε με την Νεφέλη.αλλά μπορεί και να μην πέρασε. Γιατί μπορεί να ήταν εκεί ενώ δεν ήταν, και να μην ήταν εκεί ενώ ήταν. Δεν ντρέπεστε λέω εγώ.περασες με την Νεφελη..??
Το ζεσι το ξέρεις την Λάουρα επίσης ακόμη κ το μπάνιο πού σημαίνει ότι πήγες αλλά μία ενημέρωσή δεν είδα να κάνειςΚαλησπέρα . Έχει πάει κανείς στο νέο χώρο του Ζέση δίπλα στο one salonika . Το μπάνιο είναι ακόμα κοινό ; Λίγο άβολο . Η Λάουρα παίζει ακόμα ;
Και γιατί συνεχίζεις να πηγαίνεις;Δεν πέρασα με Νεφέλη αλλά οποία και να πάρεις και πας να βάλεις χέρι σου λέει έχω περίοδο
ρε γκαρνταση μασατζιδικο ειναι δεν ειναι ρδελομπου τι χερι περιμενεις να βαλεις αμα ειναι ετσι γιατι δεν σε αρχιζουν και στα τσιμπουκια κιολαςΔεν συνεχίζω να πηγαίνω απλά οπετε έτυχε να πάω να βάλω χέρι η να δοκιμάσω καμία καινούργια είχα αυτές τις απαντήσεις
Δεν κατάλαβα το πρόβλημα σουρε γκαρνταση μασατζιδικο ειναι δεν ειναι ρδελομπου τι χερι περιμενεις να βαλεις αμα ειναι ετσι γιατι δεν σε αρχιζουν και στα τσιμπουκια κιολας
Ε βάλε στον κώλο της κι εσύ! Αφού έχεις περιόδο έχεις κι άλλη δίοδο πες της! Καριόλες ε καριόλες.Δεν συνεχίζω να πηγαίνω απλά οπετε έτυχε να πάω να βάλω χέρι η να δοκιμάσω καμία καινούργια είχα αυτές τις απαντήσεις
Μπαα αν ήταν για μασάζ πηγαίναμε σε κανονικόρε γκαρνταση μασατζιδικο ειναι δεν ειναι ρδελομπου τι χερι περιμενεις να βαλεις αμα ειναι ετσι γιατι δεν σε αρχιζουν και στα τσιμπουκια κιολας
Ευχαριστούμε για την λεπτομερή ενημέρωση σου.°Massagio Αλεξία.
Η αναδουλειές μάλλον την προσγείωσαν και στο δωμάτιο είναι η παλιά καλή φωτιά
Εξαιρετικό μασαζάκι παιχνίδι με τις βυζάρες σε όλο το κορμί και μετά τελείωμα επαγγελματικό. Δε περιγράφω άλλο μου ξανά σηκώθηκε. Τα κιλάκια προς τη δόξα τραβάνε. Από τη Δωδεκανήσου +10 πρέπει να τα τσίμπησε.
°Crystal Άρτεμις.
Αδέλφια παραδέχομαι. Την έχετε εκπαιδεύσει. Από εκεί που ήταν παρθενοπη όλο μη και όχι μεταμορφώθηκε. Το καλύτερο βυζί της πόλης που το χρησιμοποιεί πλέον κατά πως πρέπει. Απόλαυση.
°Crystal Τόκιο.
Σταθερή καυλώστρα του καταστήματος. Πολύ μέλλον βλέπω εγώ και σε άλλες καταστάσεις. Ακόμη μας έχει στο πάγο αλλά εχουμε μάθει στο νήμα να έχουμε υπομονή. Θέλω να δω ένα όνειρο. Τα βυζια της ´Αρτεμις στο κορμί και κυριως με το μυαλό της Τόκιο. Αρρώστια
°Body free.
Πήγα από άσχετη αγγελία στο kanesex πουσστο τηλέφωνο απαντούσε body free παρακαλώ. Ήθελα να δοκιμάσω το Nuru. κακή φάση γενικά ξεπέτα δε το χάρηκα καθόλου και δε θυμάμαι και όνομα. Μου είπε θα μείνει για μια εβδομάδα ακόμη. Μακριά και αλάργα.
°Άσχετη αγγελία για μασαζ στο χώρο της. Ο χώρος στη Γιαννιτσών Αλιάκμωνος 7α στον 6ο όροφο. Χοντρό τραβέλι από τη νότια Ελλάδα Που θέλει 100€ αλλά αν δεν έχω λέει 60…. Κλαίω.
Τη σκυλόβρισα και έφυγα. Ούτε το κράνος δεν έβγαλα…. Μπουχός
Τη καλημέρα μου στο θρεντ.
Να περνάτε σαν πασάδες.
Πηγαίνω τακτικά melispa μητροπόλεως, έχει κ εύοσμο, αρκετά καλό μασαζ κ νορμάλ τιμές. Μασαζ όμως όχι χαιδεμαΆσχετο με το θέμα. Γνωρίζετε κάνα καλό κανονικό μασατζαδικο εκτός από Ανιμους;