Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 204525

Επισκέπτης
Παιδιά χίλια συγνώμη για την ερώτηση, Η Τόκιο από Κρίσταλ είναι μια λεπτουλα με πολλά τατουάζ;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Αυτήν την ολινα που είπε ο φίλος πιο πάνω την έχει πάρει κανείς στο κρυσταλ

Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
6
Mangkes, sorry Gia ta greeklish... Os palio melos irtha Pali Thessaloniki Kai zitao masaz Anatolika...kapoia voitheia?.... Eyxaristo

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
περασες με την Νεφελη..??
Ίσως πέρασε με την Νεφέλη.αλλά μπορεί και να μην πέρασε. Γιατί μπορεί να ήταν εκεί ενώ δεν ήταν, και να μην ήταν εκεί ενώ ήταν. Δεν ντρέπεστε λέω εγώ.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα . Έχει πάει κανείς στο νέο χώρο του Ζέση δίπλα στο one salonika . Το μπάνιο είναι ακόμα κοινό ; Λίγο άβολο . Η Λάουρα παίζει ακόμα ;
Το ζεσι το ξέρεις την Λάουρα επίσης ακόμη κ το μπάνιο πού σημαίνει ότι πήγες αλλά μία ενημέρωσή δεν είδα να κάνεις

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
209
Πόντοι
21
Δεν συνεχίζω να πηγαίνω απλά οπετε έτυχε να πάω να βάλω χέρι η να δοκιμάσω καμία καινούργια είχα αυτές τις απαντήσεις
ρε γκαρνταση μασατζιδικο ειναι δεν ειναι ρδελομπου τι χερι περιμενεις να βαλεις αμα ειναι ετσι γιατι δεν σε αρχιζουν και στα τσιμπουκια κιολας

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
ρε γκαρνταση μασατζιδικο ειναι δεν ειναι ρδελομπου τι χερι περιμενεις να βαλεις αμα ειναι ετσι γιατι δεν σε αρχιζουν και στα τσιμπουκια κιολας
Δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Δεν συνεχίζω να πηγαίνω απλά οπετε έτυχε να πάω να βάλω χέρι η να δοκιμάσω καμία καινούργια είχα αυτές τις απαντήσεις
Ε βάλε στον κώλο της κι εσύ! Αφού έχεις περιόδο έχεις κι άλλη δίοδο πες της! Καριόλες ε καριόλες.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Μπαα αν ήταν για μασάζ πηγαίναμε σε κανονικό
Εκεί πάμε κ όταν μας κάνουν μασάζ λέμε πότε να ρθει η ώρα να μας τον παίξουν κ να χούφτωνουμε ότι μπορούμε
Τώρα αν πετύχουμε κ τα 2 καλά είναι Τζόκερ

Τελευταία τροποποίηση:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Άσχετο με το θέμα. Γνωρίζετε κάνα καλό κανονικό μασατζαδικο εκτός από Ανιμους;

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
410
Πόντοι
301
Φίλε καλή ερώτηση. Πήγα ανιμους κ με πήρε ο ύπνος 77 φορές στο μασάζ. Τέτοια χαλάρωση είχα χρόνια. Έφυγα με ενα χαμόγελο στα χείλη λες κ είχα γαμήσει το διαστημικότερο μουνί. Η μασέρ από αδιάφορη έως τέρμα αδιάφορη, αλλά χαλάλι της

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
°Massagio Αλεξία.
Η αναδουλειές μάλλον την προσγείωσαν και στο δωμάτιο είναι η παλιά καλή φωτιά
Εξαιρετικό μασαζάκι παιχνίδι με τις βυζάρες σε όλο το κορμί και μετά τελείωμα επαγγελματικό. Δε περιγράφω άλλο μου ξανά σηκώθηκε. Τα κιλάκια προς τη δόξα τραβάνε. Από τη Δωδεκανήσου +10 πρέπει να τα τσίμπησε.
°Crystal Άρτεμις.
Αδέλφια παραδέχομαι. Την έχετε εκπαιδεύσει. Από εκεί που ήταν παρθενοπη όλο μη και όχι μεταμορφώθηκε. Το καλύτερο βυζί της πόλης που το χρησιμοποιεί πλέον κατά πως πρέπει. Απόλαυση.
°Crystal Τόκιο.
Σταθερή καυλώστρα του καταστήματος. Πολύ μέλλον βλέπω εγώ και σε άλλες καταστάσεις. Ακόμη μας έχει στο πάγο αλλά εχουμε μάθει στο νήμα να έχουμε υπομονή. Θέλω να δω ένα όνειρο. Τα βυζια της ´Αρτεμις στο κορμί και κυριως με το μυαλό της Τόκιο. Αρρώστια
°Body free.
Πήγα από άσχετη αγγελία στο kanesex πουσστο τηλέφωνο απαντούσε body free παρακαλώ. Ήθελα να δοκιμάσω το Nuru. κακή φάση γενικά ξεπέτα δε το χάρηκα καθόλου και δε θυμάμαι και όνομα. Μου είπε θα μείνει για μια εβδομάδα ακόμη. Μακριά και αλάργα.
°Άσχετη αγγελία για μασαζ στο χώρο της. Ο χώρος στη Γιαννιτσών Αλιάκμωνος 7α στον 6ο όροφο. Χοντρό τραβέλι από τη νότια Ελλάδα Που θέλει 100€ αλλά αν δεν έχω λέει 60…. Κλαίω.
Τη σκυλόβρισα και έφυγα. Ούτε το κράνος δεν έβγαλα…. Μπουχός

Τη καλημέρα μου στο θρεντ.
Να περνάτε σαν πασάδες.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
°Massagio Αλεξία.
Η αναδουλειές μάλλον την προσγείωσαν και στο δωμάτιο είναι η παλιά καλή φωτιά
Εξαιρετικό μασαζάκι παιχνίδι με τις βυζάρες σε όλο το κορμί και μετά τελείωμα επαγγελματικό. Δε περιγράφω άλλο μου ξανά σηκώθηκε. Τα κιλάκια προς τη δόξα τραβάνε. Από τη Δωδεκανήσου +10 πρέπει να τα τσίμπησε.
°Crystal Άρτεμις.
Αδέλφια παραδέχομαι. Την έχετε εκπαιδεύσει. Από εκεί που ήταν παρθενοπη όλο μη και όχι μεταμορφώθηκε. Το καλύτερο βυζί της πόλης που το χρησιμοποιεί πλέον κατά πως πρέπει. Απόλαυση.
°Crystal Τόκιο.
Σταθερή καυλώστρα του καταστήματος. Πολύ μέλλον βλέπω εγώ και σε άλλες καταστάσεις. Ακόμη μας έχει στο πάγο αλλά εχουμε μάθει στο νήμα να έχουμε υπομονή. Θέλω να δω ένα όνειρο. Τα βυζια της ´Αρτεμις στο κορμί και κυριως με το μυαλό της Τόκιο. Αρρώστια
°Body free.
Πήγα από άσχετη αγγελία στο kanesex πουσστο τηλέφωνο απαντούσε body free παρακαλώ. Ήθελα να δοκιμάσω το Nuru. κακή φάση γενικά ξεπέτα δε το χάρηκα καθόλου και δε θυμάμαι και όνομα. Μου είπε θα μείνει για μια εβδομάδα ακόμη. Μακριά και αλάργα.
°Άσχετη αγγελία για μασαζ στο χώρο της. Ο χώρος στη Γιαννιτσών Αλιάκμωνος 7α στον 6ο όροφο. Χοντρό τραβέλι από τη νότια Ελλάδα Που θέλει 100€ αλλά αν δεν έχω λέει 60…. Κλαίω.
Τη σκυλόβρισα και έφυγα. Ούτε το κράνος δεν έβγαλα…. Μπουχός

Τη καλημέρα μου στο θρεντ.
Να περνάτε σαν πασάδες.
Ευχαριστούμε για την λεπτομερή ενημέρωση σου.
Μια παρατήρηση μόνο , η παλιά καλή φωτιά όπως ισχυρίζεσαι αγαπητέ δεν περιορίζονταν μονο στο τελείωμα, παλιά λοιπόν ηταν φωτιά όχι τωρα!
Οπως και άλλες που περάσανε απο κει μέσα κατά καιρούς.
Για την καινούργια προσθήκη Στέλλα τι ξέρουμε;

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Άσχετο με το θέμα. Γνωρίζετε κάνα καλό κανονικό μασατζαδικο εκτός από Ανιμους;
Πηγαίνω τακτικά melispa μητροπόλεως, έχει κ εύοσμο, αρκετά καλό μασαζ κ νορμάλ τιμές. Μασαζ όμως όχι χαιδεμα

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Έχω επισκεφθεί το crystal και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Φαίδρα. Δεν ξέρω τί λέτε για Τόκυο αλλά εμενα η τύπισσα δεν με ανάβει μια. Έχω δώσει ευκαιρίες τελευταία στο aqua spa και νομίζω αξίζει αρκετά. Έχει καινούργια κορίτσια και έχει ανανεωθεί και το πρόγραμμα που προσφέρει με τα καινούργια κορίτσια! Αξίζει να πάτε και να ρωτήσετε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom