Επίσκεψη πριν μέρες στο luxury spa στον εύοσμο. Είχα σταμπάρει από τις φώτο που ανεβάζουν μια κοπέλα, τη Δώρα. Ωραίο σώμα, ωραίο πρόσωπο, πολύ καλό μασαζ (μου έκανε εντύπωση) αλλά πολύ διεκπεραιωτική στο φραπέ. Δεν αφήνει χουφτώματα, το ξεκαθαρίζει από την αρχή . Δεν ξέρω αν βγάζει ρούχα με έξτρα , πρώτη φορά πήγα δεν το πίεσα πολύ. Δεν είδα άλλες κοπέλες για να έχω άποψη. Το γνωστό 30 +20 χρόνος περίπου στο 50λεπτο. Ωραίος χώρος καθαρός με ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Thalios(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2021
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Αν είναι το γνωστό παρτάλι η στελλα απ' το crystal που ζητούσε 20€ ακόμα και για να αναπνεει μακρυά,ότι χειρότερο υπάρχει σε μασατζιδικο.Ευχαριστούμε για την λεπτομερή ενημέρωση σου.
Μια παρατήρηση μόνο , η παλιά καλή φωτιά όπως ισχυρίζεσαι αγαπητέ δεν περιορίζονταν μονο στο τελείωμα, παλιά λοιπόν ηταν φωτιά όχι τωρα!
Οπως και άλλες που περάσανε απο κει μέσα κατά καιρούς.
Για την καινούργια προσθήκη Στέλλα τι ξέρουμε;
Massagio επίσκεψη ,πέρασμα με Εύα..το πολύ θετικό ότι πραγματικά μου έκανε πολύ καλό μασαζ.Προσωπικα πρότιμω καλό μασάζ και όρεξη να ικανοποιήσει και ας μην είναι καλό μουνι ..Τουλάχιστον σέβεται τα λεφτά που δίνεις !στο τελείωμα απλά καλή,έπιασε τη βάση..θα ξαναπήγαινα λόγω συνολικής συμπεριφοράς!
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Δεν έχουν δουλειά.....Αφού ξέρεις...Μόλις τελειώσει και η έκθεση να δεις..οχι οτι θα αρχίσουν η εκπτώσεις στα λεφτά...αλλά θα το λυγίζουν το κορμί τους...καταλαβαίνεις τώρα...κανένα χαμογελάκι κανένα δαχτυλακι....καμια πούτσα στα 4...κλπ κλπ κλπΕυχαριστούμε για την λεπτομερή ενημέρωση σου.
Μια παρατήρηση μόνο , η παλιά καλή φωτιά όπως ισχυρίζεσαι αγαπητέ δεν περιορίζονταν μονο στο τελείωμα, παλιά λοιπόν ηταν φωτιά όχι τωρα!
Οπως και άλλες που περάσανε απο κει μέσα κατά καιρούς.
Για την καινούργια προσθήκη Στέλλα τι ξέρουμε;
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Μας έχουν μπερδέψει με τα ονόματα, Στέλλα και Εύα έχει Elit και μια Μαρία νομίζω, βέβαια έχω καιρό να επισκεφτώ λαδομάγαζο και δεν έχω άποψη
Massagio επίσκεψη ,πέρασμα με Εύα..το πολύ θετικό ότι πραγματικά μου έκανε πολύ καλό μασαζ.Προσωπικα πρότιμω καλό μασάζ και όρεξη να ικανοποιήσει και ας μην είναι καλό μουνι ..Τουλάχιστον σέβεται τα λεφτά που δίνεις !στο τελείωμα απλά καλή,έπιασε τη βάση..θα ξαναπήγαινα λόγω συνολικής συμπεριφοράς!
Η Εύα είναι μια "κομψογεμάτη" ?
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Θα πας εσυ και θα ενημερώσεις κι εμας!Έχει κανένας ενημέρωση για το ρόστερ στο ακουα
ΝαιΗ Εύα είναι μια "κομψογεμάτη" ?
Μέσα στην βδομαδαΘα πας εσυ και θα ενημερώσεις κι εμας!
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Αναμένουμε!Μέσα στην βδομαδα
Βλέπω φίλε μου τις ξέρεις όλες αλλά ενημέρωση δεν έχεις κάνει για καμιαΜας έχουν μπερδέψει με τα ονόματα, Στέλλα και Εύα έχει Elit και μια Μαρία νομίζω, βέβαια έχω καιρό να επισκεφτώ λαδομάγαζο και δεν έχω άποψη
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Τι ενημέρωση να κάνω αδελφούλη?! Έκαναν άλλοι, διάβασε πιο πίσω έχω γράψει για τα λαδομάγαζα οτί πλέον δεν....Μόνο αν είναι κάτι συγκλονιστικό πάω ψηλέ μουΒλέπω φίλε μου τις ξέρεις όλες αλλά ενημέρωση δεν έχεις κάνει για καμια
MassageAddict
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2019
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
πες μας για τις νεες κοπελες καποια πληροφορια.Έχω επισκεφθεί το crystal και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Φαίδρα. Δεν ξέρω τί λέτε για Τόκυο αλλά εμενα η τύπισσα δεν με ανάβει μια. Έχω δώσει ευκαιρίες τελευταία στο aqua spa και νομίζω αξίζει αρκετά. Έχει καινούργια κορίτσια και έχει ανανεωθεί και το πρόγραμμα που προσφέρει με τα καινούργια κορίτσια! Αξίζει να πάτε και να ρωτήσετε !
Πήρα χθες το μεσημέρι κατά τις 14.30-15.00 τηλ σε 4 μασατζίδικα, 2 με κανονικό μασάζ και 2 από τα δικά μας. Και στα 4 το επόμενο ελεύθερο ραντεβού ήταν 20.30-21.00.
Τι γίνεται σε αυτή την πόλη, όλοι για μασάζ πηγαίνουν;
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Πληρώθηκαν οι συντάξεις μάλλον!Πήρα χθες το μεσημέρι κατά τις 14.30-15.00 τηλ σε 4 μασατζίδικα, 2 με κανονικό μασάζ και 2 από τα δικά μας. Και στα 4 το επόμενο ελεύθερο ραντεβού ήταν 20.30-21.00.
Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μαςΜε πήγε σήμερα ένα γνωστός μου σε σπιτι στην Καλαμαρια για μασαζάκι άλλο πράγμα!Μια κοπέλα 28 χρόνων ψηλή μελαχροινή και με ωραίο κωλο ,στα 80 ε!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
…που περιλάμβανε τι; Αν θες, κάποια λεπτομέρειαΜε πήγε σήμερα ένα γνωστός μου σε σπιτι στην Καλαμαρια για μασαζάκι άλλο πράγμα!Μια κοπέλα 28 χρόνων ψηλή μελαχροινή και με ωραίο κωλο ,στα 80 ε!