You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
Παιδιά body free θέλω λεπτομέρειες αν έχει πάει κάποιος..
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.584
- Πόντοι
- 3.786
Λόγω ημέρας και ονόματος θα είχε πολλές επισκέψεις αυτή σήμερα![]()
Μικρουλα Valentina - 6944933970
Μικρούλα μικρουλα κοπελίτσα 22 ετών καστανόξανθη προσφέρω καυλωτικές χαλαρωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες στο χώρο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είτε σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετώ και περιοχές και πόλεις σε απόσταση 50χλμ από τη Θεσσαλονίκη...kanesex.com
Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία;
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Η Φένια του elegance, είναι η ίδια που ήταν στο crystal ?
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Πάντως έχω να σας πω το εξής, είμαι 45 χρόνων, κανονικά κιλά, όχι γυμνασμενος, 1.80. Εμφανίσιμος με μαλλιά!!! Δεν είμαι ο Κλούνεϊ, αλλά βλεπομαι πολυ, εχω ένα αρκετά καλό, χοντρό εργαλείο, πεντακάθαρο πάντα, γυαλισμένο... λοιπόν, πήγα crystal...πήρα ένα κορίτσι από αυτά εκεί...όνομα δεν θα πω...τελευταία ωρα...βραδυ..ειχε ήδη γουστάρει δλδ αρκετές πουτσες μέχρι να πιάσει την δική μου...και αφού μου έκανε το "μασαζ" , έβγαλε μια βρωμοκαυλα, άρχισε να τον παίζει αργά και τον κοίταζε ασταμάτητα..ώσπου έσκυψε και μου έκανε μία από τις πιο πρόστυχες πίπες που έχω ζήσει... βαθιά, υγρή, ο ορισμός της Καυλας.. ώσπου τα πήρε όλα μέσα στο στόμα και πάνω στα χείλη της...μιλάμε τρελάθηκα!! Την πίεσα να μου δώσει τηλέφωνο..αλλά ματαια...δεν ξέρω τι φάση έγινε...αλλά εγώ άδειασα ένα ποτάμι σπέρμα μέσα στο λαρύγγι της!!!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.134
- Πόντοι
- 376
Πάντως έχω να σας πω το εξής, είμαι 45 χρόνων, κανονικά κιλά, όχι γυμνασμενος, 1.80. Εμφανίσιμος με μαλλιά!!! Δεν είμαι ο Κλούνεϊ, αλλά βλεπομαι πολυ, εχω ένα αρκετά καλό, χοντρό εργαλείο, πεντακάθαρο πάντα, γυαλισμένο... λοιπόν, πήγα crystal...πήρα ένα κορίτσι από αυτά εκεί...όνομα δεν θα πω...τελευταία ωρα...βραδυ..ειχε ήδη γουστάρει δλδ αρκετές πουτσες μέχρι να πιάσει την δική μου...και αφού μου έκανε το "μασαζ" , έβγαλε μια βρωμοκαυλα, άρχισε να τον παίζει αργά και τον κοίταζε ασταμάτητα..ώσπου έσκυψε και μου έκανε μία από τις πιο πρόστυχες πίπες που έχω ζήσει... βαθιά, υγρή, ο ορισμός της Καυλας.. ώσπου τα πήρε όλα μέσα στο στόμα και πάνω στα χείλη της...μιλάμε τρελάθηκα!! Την πίεσα να μου δώσει τηλέφωνο..αλλά ματαια...δεν ξέρω τι φάση έγινε...αλλά εγώ άδειασα ένα ποτάμι σπέρμα μέσα στο λαρύγγι της!!!
Αναρωτήθηκες πως μήπως και υπάρχει κάποιος λόγος που (παρ όλο που οι πελάτες κάνουν κρα και θέλουν και μπορούν να το πληρώσουν) το μαγαζί δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από φραπέ και πως όποια ξεφεύγει παίρνει τον πούλο; Γιατί άραγε; σου πέρασε απ το μυαλό ο λόγος;
Με το παραπάνω υπ' οψιν, το μήνυμά σου είναι άκυρο και μόνο κακό μπορεί να κάνει, και στο μαγαζί και την κοπέλα (την οποία και το μαγαζί θα ψάξει με τον τρόπο του)
Δεν καταλαβαίνει κανείς τους όταν γράφουν τέτοιες μλκιες.... Δηλαδή ειλικρινά όταν διαβάζω τέτοια, βγαίνω από τα ρούχα μουΑναρωτήθηκες πως μήπως και υπάρχει κάποιος λόγος που (παρ όλο που οι πελάτες κάνουν κρα και θέλουν και μπορούν να το πληρώσουν) το μαγαζί δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από φραπέ και πως όποια ξεφεύγει παίρνει τον πούλο; Γιατί άραγε; σου πέρασε απ το μυαλό ο λόγος;
Με το παραπάνω υπ' οψιν, το μήνυμά σου είναι άκυρο και μόνο κακό μπορεί να κάνει, και στο μαγαζί και την κοπέλα (την οποία και το μαγαζί θα ψάξει με τον τρόπο του)
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Παιδιά..tranquila..τόσο πανικός για μερικές πουτανες; ή τόσο πανικός για να κονομανε οι νταβατζηδες..; τι φάση; εδώ είμαστε για ανταλλαγή πληροφοριών. Οκ. Αφού πρέπει να κρατάμε μυστικά..εγώ την κάνω οριστικά από εδώ μέσα. Καλή σας συνεχεια. Λυπάμαι για την προστασία που πουλάτε.
Ρε φιλε..κανε τη δουλεια σου και δεν χρειαζεται να γραφεις εδω μεσα δεν υπαρχει λογος..δε βλεπεις...Πιπα σε μασατζιδικιο..ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ !!!Παιδιά..tranquila..τόσο πανικός για μερικές πουτανες; ή τόσο πανικός για να κονομανε οι νταβατζηδες..; τι φάση; εδώ είμαστε για ανταλλαγή πληροφοριών. Οκ. Αφού πρέπει να κρατάμε μυστικά..εγώ την κάνω οριστικά από εδώ μέσα. Καλή σας συνεχεια. Λυπάμαι για την προστασία που πουλάτε.

Τελευταία τροποποίηση:
Ξεκόλλα ρε παρεξγγησιαρη, μην κάνεις έτσι....Παιδιά..tranquila..τόσο πανικός για μερικές πουτανες; ή τόσο πανικός για να κονομανε οι νταβατζηδες..; τι φάση; εδώ είμαστε για ανταλλαγή πληροφοριών. Οκ. Αφού πρέπει να κρατάμε μυστικά..εγώ την κάνω οριστικά από εδώ μέσα. Καλή σας συνεχεια. Λυπάμαι για την προστασία που πουλάτε.
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
καλήμερα φιλε μου ολα αυτα που μας λες το ξέρουμε ολοι οτι γίνονται και θα γίνονται και δεν σε παρεξηγώ που το ειπες, απλός νομιζω πως δεν μας ειπες το αντίτιμο για να γινει αυτο????? δεν νομιζω πως η κοπελα οποια και αν ηταν το εκανε με τη καλη της την καρδια ....... επόμενος δημιουργούνται λάθος εντυπώσειςΠαιδιά..tranquila..τόσο πανικός για μερικές πουτανες; ή τόσο πανικός για να κονομανε οι νταβατζηδες..; τι φάση; εδώ είμαστε για ανταλλαγή πληροφοριών. Οκ. Αφού πρέπει να κρατάμε μυστικά..εγώ την κάνω οριστικά από εδώ μέσα. Καλή σας συνεχεια. Λυπάμαι για την προστασία που πουλάτε.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 467
- Πόντοι
- 26
YES!Η Φένια του elegance, είναι η ίδια που ήταν στο crystal ?
Αφου ξερεις τι γινεται στα μασατζιδικα ξερεις οτι δεν υπαρχει και συγκεκριμενο "αντιτιμο"..οπως σε κοψουν..ενδεικτικα μπορω να σου πω απο 80 και πανω στο συνολο..καλήμερα φιλε μου ολα αυτα που μας λες το ξέρουμε ολοι οτι γίνονται και θα γίνονται και δεν σε παρεξηγώ που το ειπες, απλός νομιζω πως δεν μας ειπες το αντίτιμο για να γινει αυτο????? δεν νομιζω πως η κοπελα οποια και αν ηταν το εκανε με τη καλη της την καρδια ....... επόμενος δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πέθανε και ο ΠαντελίδηςΠάντως έχω να σας πω το εξής, είμαι 45 χρόνων, κανονικά κιλά, όχι γυμνασμενος, 1.80. Εμφανίσιμος με μαλλιά!!! Δεν είμαι ο Κλούνεϊ, αλλά βλεπομαι πολυ, εχω ένα αρκετά καλό, χοντρό εργαλείο, πεντακάθαρο πάντα, γυαλισμένο... λοιπόν, πήγα crystal...πήρα ένα κορίτσι από αυτά εκεί...όνομα δεν θα πω...τελευταία ωρα...βραδυ..ειχε ήδη γουστάρει δλδ αρκετές πουτσες μέχρι να πιάσει την δική μου...και αφού μου έκανε το "μασαζ" , έβγαλε μια βρωμοκαυλα, άρχισε να τον παίζει αργά και τον κοίταζε ασταμάτητα..ώσπου έσκυψε και μου έκανε μία από τις πιο πρόστυχες πίπες που έχω ζήσει... βαθιά, υγρή, ο ορισμός της Καυλας.. ώσπου τα πήρε όλα μέσα στο στόμα και πάνω στα χείλη της...μιλάμε τρελάθηκα!! Την πίεσα να μου δώσει τηλέφωνο..αλλά ματαια...δεν ξέρω τι φάση έγινε...αλλά εγώ άδειασα ένα ποτάμι σπέρμα μέσα στο λαρύγγι της!!!
Τελευταία τροποποίηση:
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.395
- Πόντοι
- 7.636
είναι η φαιη που θα ξεχάσεις και το όνομα σου αν σε Πάρι πιπούλα και μια νικολ που δεν την έχω πάρει φαίνεται καλή
ωραίος
Τελευταία τροποποίηση:
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.584
- Πόντοι
- 3.786
Για αυτό δεν πρέπει να γράφουμε δημόσια πάνω στον ενθουσιασμό μας.Πήγες πρώτη φορά στο εν λόγω κατάστημα,πήρες μια υπηρεσία που δεν περίμενες,φυσικά με έξτρα χρήματα,και βγήκες να το διατυμπανίσεις.Πώς δεν είπες και το όνομα της!Μπράβο κύριε εμφανίσιμε!Υπάρχει και κάτι που λέγεται pm εδώ.Υπάρχουν μασατζίδικα με καλαμάκι και μπριζόλα που μπορείς να πας εξ αρχής,δηλαδή Golden Spa και Elegance.Στη μηχανή αναζήτησης του φόρουμ θα βρεις τα τηλέφωνα τους.Πάνε εκεί καλύτερα,γιατί θα κάνεις ζημιά σε κοπέλες των φραπεδάδικων που θα είναι επιφυλακτικές πλέον.Που παρεξηγήθηκες κιόλας αντί να πεις συγνώμη για το λάθος σου!Δε θα λείψεις στο φόρουμ αφού δεν ξέρεις τι θα πει ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΠάντως έχω να σας πω το εξής, είμαι 45 χρόνων, κανονικά κιλά, όχι γυμνασμενος, 1.80. Εμφανίσιμος με μαλλιά!!! Δεν είμαι ο Κλούνεϊ, αλλά βλεπομαι πολυ, εχω ένα αρκετά καλό, χοντρό εργαλείο, πεντακάθαρο πάντα, γυαλισμένο... λοιπόν, πήγα crystal...πήρα ένα κορίτσι από αυτά εκεί...όνομα δεν θα πω...τελευταία ωρα...βραδυ..ειχε ήδη γουστάρει δλδ αρκετές πουτσες μέχρι να πιάσει την δική μου...και αφού μου έκανε το "μασαζ" , έβγαλε μια βρωμοκαυλα, άρχισε να τον παίζει αργά και τον κοίταζε ασταμάτητα..ώσπου έσκυψε και μου έκανε μία από τις πιο πρόστυχες πίπες που έχω ζήσει... βαθιά, υγρή, ο ορισμός της Καυλας.. ώσπου τα πήρε όλα μέσα στο στόμα και πάνω στα χείλη της...μιλάμε τρελάθηκα!! Την πίεσα να μου δώσει τηλέφωνο..αλλά ματαια...δεν ξέρω τι φάση έγινε...αλλά εγώ άδειασα ένα ποτάμι σπέρμα μέσα στο λαρύγγι της!!!
Έχουμε τηλέφωνο από elegance?ωραίος
Πες τα ρε μλκ που παρεξηγήθηκε κιόλας ....Για αυτό δεν πρέπει να γράφουμε δημόσια πάνω στον ενθουσιασμό μας.Πήγες πρώτη φορά στο εν λόγω κατάστημα,πήρες μια υπηρεσία που δεν περίμενες,φυσικά με έξτρα χρήματα,και βγήκες να το διατυμπανίσεις.Πώς δεν είπες και το όνομα της!Μπράβο κύριε εμφανίσιμε!Υπάρχει και κάτι που λέγεται pm εδώ.Υπάρχουν μασατζίδικα με καλαμάκι και μπριζόλα που μπορείς να πας εξ αρχής,δηλαδή Golden Spa και Elegance.Στη μηχανή αναζήτησης του φόρουμ θα βρεις τα τηλέφωνα τους.Πάνε εκεί καλύτερα,γιατί θα κάνεις ζημιά σε κοπέλες των φραπεδάδικων που θα είναι επιφυλακτικές πλέον.Που παρεξηγήθηκες κιόλας αντί να πεις συγνώμη για το λάθος σου!Δε θα λείψεις στο φόρουμ αφού δεν ξέρεις τι θα πει ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 266
Γνώμες για λουξουρι σπα ευοσμο?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.584
- Πόντοι
- 3.786
Κροκόδειλια δάκρυα είναι.Το παίζω παρεξηγημένος για να μετριάσω το κράξιμο.Ας πει ένα mea culpa,δεν θα τον κρεμάσουμε κιόλας.Όλοι έχουμε κάνει λάθηΠες τα ρε μλκ που παρεξηγήθηκε κιόλας ....
@elgreco90 το τηλέφωνο του Elegance με Viber είναι: 6949631244