thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Πάντως έχω να σας πω το εξής, είμαι 45 χρόνων, κανονικά κιλά, όχι γυμνασμενος, 1.80. Εμφανίσιμος με μαλλιά!!! Δεν είμαι ο Κλούνεϊ, αλλά βλεπομαι πολυ, εχω ένα αρκετά καλό, χοντρό εργαλείο, πεντακάθαρο πάντα, γυαλισμένο... λοιπόν, πήγα crystal...πήρα ένα κορίτσι από αυτά εκεί...όνομα δεν θα πω...τελευταία ωρα...βραδυ..ειχε ήδη γουστάρει δλδ αρκετές πουτσες μέχρι να πιάσει την δική μου...και αφού μου έκανε το "μασαζ" , έβγαλε μια βρωμοκαυλα, άρχισε να τον παίζει αργά και τον κοίταζε ασταμάτητα..ώσπου έσκυψε και μου έκανε μία από τις πιο πρόστυχες πίπες που έχω ζήσει... βαθιά, υγρή, ο ορισμός της Καυλας.. ώσπου τα πήρε όλα μέσα στο στόμα και πάνω στα χείλη της...μιλάμε τρελάθηκα!! Την πίεσα να μου δώσει τηλέφωνο..αλλά ματαια...δεν ξέρω τι φάση έγινε...αλλά εγώ άδειασα ένα ποτάμι σπέρμα μέσα στο λαρύγγι της!!!
Αναρωτήθηκες πως μήπως και υπάρχει κάποιος λόγος που (παρ όλο που οι πελάτες κάνουν κρα και θέλουν και μπορούν να το πληρώσουν) το μαγαζί δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από φραπέ και πως όποια ξεφεύγει παίρνει τον πούλο; Γιατί άραγε; σου πέρασε απ το μυαλό ο λόγος;
Με το παραπάνω υπ' οψιν, το μήνυμά σου είναι άκυρο και μόνο κακό μπορεί να κάνει, και στο μαγαζί και την κοπέλα (την οποία και το μαγαζί θα ψάξει με τον τρόπο του)