Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Αυτή η Ρένα Ρέννου που βρίσκεται;
3 ίσως 4 … στητό , δυνατόΚαλησπέρα παιδιά.Τι τυπο βυζια εχει η Μπέλλα στο κρυσταλ; Γενικα ψαχνω κοπελα σε μασατζιδικο με μεγαλο στηθος 4αρι - 5αρι που να αξιζει.
Καλησπέρα συναγωνιστή, για εμένα η Ρουμπινη είναι η καλύτερη από όλες, την προτιμησα αρκετές φορές, το μωρό είναι πιτσιρίκα, κούκλα, τρελλα βυζιά (3 σίγουρα, μπορεί 4 νούμερο) ευχάριστη κοινωνική και αβγαλτη στην δουλειά για εμένα. Και αυτό είναι το ωραίο έχει ακόμα την αθωότητα μέσα τής και δεν σε βλέπει σαν χρήμα. Χαλάλι όλα τα έξτρα που την έχω δώσει. Πάντα κλείνω τηλεφωνικό ραντεβού και την χαίρομαι.Γεια συνάδελφοι καινούργιος στο σάιτ, παλιός στο άθλημα, ποια κοπέλα προτείνεται για Krystal , διάβασα καλές κριτικές για Κασανδρα και Ρουμπίνη.
Πρόταση να δοκιμασεις Ρουμπινη φίλε μου.3 ίσως 4 … στητό , δυνατό
Προσεχε τα φιλακια μονο σ αυτες που τον "παιζουν μονο"Είστε εσείς που θέλετε να γαμησετε , είμαστε και εμείς που θελουμε μια καλή μαλακια γιατι δεν γουστάρουμε να τον δίνουμε στο στόμα που επισκέπτονται και αδειάζουν ολοι ,κατι σαν δημόσιες τουαλέτες.
Καλά κάνετε , δεν κρίνω , απλα , ο καθένας οπως την βρίσκει.
Απλά...βιζάρες3 ίσως 4 … στητό , δυνατό
Καλησπέρα. Πέρασμα με Αρτεμις από crystal. όπως είχα γράψει για την Ρουμπίνη έτσι και για αυτήν θα πω ότι σε κοιτάνε με ένα πονηρό βλέμμα του στυλ θα περάσουμε καλά μαζί. Πρώτο μέρος είναι απλά ένα δυνατό τρίψιμο με πέρασμα από αρχιδια. Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι γδύθηκε απευθείας. Δεύτερο μέρος με πολλά φτυσίματα στον πουτσο. Πέραμα με τα χέρια της από τα αρχιδια. Ακόμα και την ώρα εκείνη το βλέμμα της ήταν του σαν να είμαι καλή πουτανιτσα. Τελείωμα στα βυζια της. Βυζια προς μεγάλα. Στον χρονο ήταν μέσα στο 50λεπτο κάτι θετικό. Αλλά και πάλι το +20 για εσώρουχο παίζει πολύ δυνατά. Πλέον το crystal είναι 70 και άνω.
Δεν είπα το αντίθετο. Απλά έγραψα το ότι πλέον εκεί το 70€ είναι στάνταρ. Και άλλοι δίνουν και 80 για να γλύψουνΑφού και να βγάλει το εσώρουχο πάλι δεν προχωράνε οι υπηρεσίες, γιατί να το πληρώσεις;;
Τωρα το ''ομορφο'' σηκώνει πολύ κουβεντα, οπως και ο ''καλός πεοθυλασμος'' απο την συγκεκριμένη.Προ ημερών και πάλι επίσκεψη elegance.. συνέδρια με την γνωστή Φενια, καλό μασαζάκι για το είδος και στη συνέχεια αρκετά καλός πεοθυλασμος από το κορίτσι με δόση καυλας.. σίγουρα θα γίνει επανάληψη και εκει.. αναβάθμιση υπηρεσιών της πόλεως το κατάστημα, μπράβο τους! Όπως και στο golden όπου προ ημερών και πάλι ( δεν έχει σημασία το ποτέ ακριβώς) επιλεχθεί η Βικτωρια.. όμορφο μικροκαμωμένο καυλακι .. αρκετά καλός πεοθυλασμος από την κορασίδα με λίγο καθοδήγηση βέβαια.. μασάζ κάτω του μετρίου. Επίσης θα γίνει επανάληψη για αξιολόγηση της καθοδήγησης στο χειρισμό της γλώσσας/ρουφήγματος/χεριού! Αυτά μάγκες ..
θα επανέλθω δριμύτερος✌
Τυπε καλό το τυρακι αλλά φαίνετε η φάκα...Προ ημερών και πάλι επίσκεψη elegance.. συνέδρια με την γνωστή Φενια, καλό μασαζάκι για το είδος και στη συνέχεια αρκετά καλός πεοθυλασμος από το κορίτσι με δόση καυλας.. σίγουρα θα γίνει επανάληψη και εκει.. αναβάθμιση υπηρεσιών της πόλεως το κατάστημα, μπράβο τους! Όπως και στο golden όπου προ ημερών και πάλι ( δεν έχει σημασία το ποτέ ακριβώς) επιλεχθεί η Βικτωρια.. όμορφο μικροκαμωμένο καυλακι .. αρκετά καλός πεοθυλασμος από την κορασίδα με λίγο καθοδήγηση βέβαια.. μασάζ κάτω του μετρίου. Επίσης θα γίνει επανάληψη για αξιολόγηση της καθοδήγησης στο χειρισμό της γλώσσας/ρουφήγματος/χεριού! Αυτά μάγκες ..
θα επανέλθω δριμύτερος✌
Δεν υπάρχουν τυριά φίλε.. από την ανασφάλεια σου τα βλέπεις! Πάνε δες κ πες μας!!Τυπε καλό το τυρακι αλλά φαίνετε η φάκα...
ε φιλακια δεν δινει καμια σχεδον - και δεν λεει να ζηταμε κιολας με τις αρρωστιες αυτες .Προσεχε τα φιλακια μονο σ αυτες που τον "παιζουν μονο"
![]()
Αυτο το μικρο η Βικτωρια ειναι για πολυ πουτσαααΠρο ημερών και πάλι επίσκεψη elegance.. συνέδρια με την γνωστή Φενια, καλό μασαζάκι για το είδος και στη συνέχεια αρκετά καλός πεοθυλασμος από το κορίτσι με δόση καυλας.. σίγουρα θα γίνει επανάληψη και εκει.. αναβάθμιση υπηρεσιών της πόλεως το κατάστημα, μπράβο τους! Όπως και στο golden όπου προ ημερών και πάλι ( δεν έχει σημασία το ποτέ ακριβώς) επιλεχθεί η Βικτωρια.. όμορφο μικροκαμωμένο καυλακι .. αρκετά καλός πεοθυλασμος από την κορασίδα με λίγο καθοδήγηση βέβαια.. μασάζ κάτω του μετρίου. Επίσης θα γίνει επανάληψη για αξιολόγηση της καθοδήγησης στο χειρισμό της γλώσσας/ρουφήγματος/χεριού! Αυτά μάγκες ..
θα επανέλθω δριμύτερος✌
Έτσι ακριβώς!! Μιλάμε την ίδια γλώσσα ✌Αυτο το μικρο η Βικτωρια ειναι για πολυ πουτσααα
Εχω κανει 4 5 φορες μαζι της..ιδανικο στα γονατα να προσπαθει να τον παρει λαρυγγι και να πνιγεται
Δεν κανει φουλ γαμωτο..
Τι να δω ρε τυπε που το γκαβλακι που λες γρατζουναει πιο πολύ από τον σκύλο μου lolΔεν υπάρχουν τυριά φίλε.. από την ανασφάλεια σου τα βλέπεις! Πάνε δες κ πες μας!!