KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Δεν υπάρχουν τυριά φίλε.. από την ανασφάλεια σου τα βλέπεις! Πάνε δες κ πες μας!!Τυπε καλό το τυρακι αλλά φαίνετε η φάκα...
Δεν υπάρχουν τυριά φίλε.. από την ανασφάλεια σου τα βλέπεις! Πάνε δες κ πες μας!!Τυπε καλό το τυρακι αλλά φαίνετε η φάκα...
ε φιλακια δεν δινει καμια σχεδον - και δεν λεει να ζηταμε κιολας με τις αρρωστιες αυτες .Προσεχε τα φιλακια μονο σ αυτες που τον "παιζουν μονο"
![]()
Αυτο το μικρο η Βικτωρια ειναι για πολυ πουτσαααΠρο ημερών και πάλι επίσκεψη elegance.. συνέδρια με την γνωστή Φενια, καλό μασαζάκι για το είδος και στη συνέχεια αρκετά καλός πεοθυλασμος από το κορίτσι με δόση καυλας.. σίγουρα θα γίνει επανάληψη και εκει.. αναβάθμιση υπηρεσιών της πόλεως το κατάστημα, μπράβο τους! Όπως και στο golden όπου προ ημερών και πάλι ( δεν έχει σημασία το ποτέ ακριβώς) επιλεχθεί η Βικτωρια.. όμορφο μικροκαμωμένο καυλακι .. αρκετά καλός πεοθυλασμος από την κορασίδα με λίγο καθοδήγηση βέβαια.. μασάζ κάτω του μετρίου. Επίσης θα γίνει επανάληψη για αξιολόγηση της καθοδήγησης στο χειρισμό της γλώσσας/ρουφήγματος/χεριού! Αυτά μάγκες ..
θα επανέλθω δριμύτερος✌
Έτσι ακριβώς!! Μιλάμε την ίδια γλώσσα ✌Αυτο το μικρο η Βικτωρια ειναι για πολυ πουτσααα
Εχω κανει 4 5 φορες μαζι της..ιδανικο στα γονατα να προσπαθει να τον παρει λαρυγγι και να πνιγεται
Δεν κανει φουλ γαμωτο..
Τι να δω ρε τυπε που το γκαβλακι που λες γρατζουναει πιο πολύ από τον σκύλο μου lolΔεν υπάρχουν τυριά φίλε.. από την ανασφάλεια σου τα βλέπεις! Πάνε δες κ πες μας!!
Σωστό αυτό ναι.. τραβιέται η πουτανιτσα!!Τι να δω ρε τυπε που το γκαβλακι που λες γρατζουναει πιο πολύ από τον σκύλο μου lol
Oταν πας να την πιάσεις τραβιέται και είναι μη και μη![]()
Αποφασισε ειναι καλη η οχι;Σωστό αυτό ναι.. τραβιέται η πουτανιτσα!!
Σε άλλα καλή σε άλλα όχι ..Αποφασισε ειναι καλη η οχι;![]()
Λοιπών λάτρης του massage πέρασα από Crystal και με τηλεφώνημα τελευταίας στιγμής κανονίστηκε συνέδρια με την Ίριδα . Καταφθάνω και στο σαλονάκι μια κοπέλα νέα δεν κράτησα όνομα ούτε την είχα ξανά δει , έρχεται η Ίριδα με πάει στο δωματιο ξέρει και αυτή γιατί πάμε εκεί ξέρουμε και εμείς (τώρα μιλαμε για κάποιον που έχει ξανά πάει στο μαγαζί αυτό !) να σημειωθεί πρώτη φορά μαζί της . Με το που μπαίνουμε στο δωματιο με το καλησπέρα χάιδεμα στο επίμαχο σημείο καθώς και όταν ξανά μπέικε για να ξεκινήσει η συνέδρια πέταξε τα ρούχα και έμεινε με το κορδόνι ! Ξεκινήσαμε με massage το καλύτερο και ποιο δυνατό που με έχουν κάνει δείχνει ότι θέλει να ευχαρίστηση , κάλυψε όλα τα σημεία του σώματος με πολύ καλές μαλάξεις . Κατά την διάρκεια αυτή καλό social είναι πιστεύω και στο χέρι του καθενός ποσό καλά θα πάει αυτό . 2° μέρος μες στην γκαυλα πριν με γυρίσει ξάπλωσε πάνω μου έτριβε την βυδαρες της στην πλάτη μου και με γκαυλολογα και βογκητά με ετοίμαζε για μετά , όταν γύρισα ισπανικό μπόλικα φτυσίματα και δυνατό φραπέ όταν της ζητήθηκε έξταδακι δεν το αρνήθηκε αλλά κάποια μέρα που δεν θα είχε περίοδο δήλωσε . Θα έλεγα σαν εμπειρία 8.5/10 και όλα μέσα στων χρόνο ούτε να σε γυρίσει νωρίς και να θέλει να σε διώξει . Καθώς έφευγα έπεσα πάνω στην Μπελά ο επομένως στόχος θα έλεγα !
Αδελφέ πολύ εύστοχη η αναφορά σουΤύπε να ξέρεις τα μασαζοκόριτσα είναι ειδική κατηγορία και έχουν 27-28 μέρες περίοδο τον μήνα.
Τις μέρες που δεν έχουν περίοδο έχουν ρεπό
Φίλε μου και μόνο από αυτά που διαβάζεις εδώ καταλαβαίνεις το πόσοι περνάνε από αυτά τα μασατζίδικα. Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος. Προσωπικά, καλύπτομαι και πηγαίνω στο crystal εδώ και αρκετό καιρό. Η εμπειρία με τα περισσότερα από τα κορίτσια είναι καλή φτάνει να ξέρεις τι να περιμένεις και πόσα θα πληρώσεις. Όπως τα λένε οι συναγωνιστές είναι. Μπέλλα, Ίριδα, Νεφέλη, Τόκιο πάρα πολύ καλές, Προφανώς και άλλες όπως η Ρουμπίνη και η Άρτεμις, που εγώ δεν έχω δοκιμάσει. Πηγαίνεις και κρίνεις κι αν δε σου αρέσει δεν ξανά πηγαίνεις.Παιδιά σόρρυ μια μικρή παρατήρηση/άποψη. Τόσο καιρό δεν έχω πάει σε κάποιο μασατζιδικο επειδή βλέπω μόνο αρνητικές κριτικές και γενικά ένα πολύ κακο και αγενές κλίμα στα καταστήματα.
Γι'αυτό το λόγο και είχα πάει στη Στεφανία όπως κι ενημέρωσα αναλυτικά, λόγω των καλών κριτικών στη συμπεριφορά και το σεβασμό προς το αντίτιμο που καταβάλλουμε.
Στο θέμα λοιπόν, ξαφνικά εδώ και κάποιες μέρες διαβάζω διθυραμβικές κριτικές από διάφορα καταστήματα για διάφορες κοπέλες.
Μπορεί κάποιος παλιότερος και πιο έμπειρος να ενημερώσει αν οι κριτικές ισχύουν γιατί σε εμένα τουλάχιστον φαίνονται λιγάκι χειραγωγημενες και πραγματικά απ' τη μαλάκια τη δικιά μου να χαλάσω λεφτά δε με πειράζει αλλά να χαλάσω λεφτά από μαλακίες άλλων με πειράζει και πολύ...
Έχουν όντως αναβαθμιστεί τόσο πολύ τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες η προσπαθούν να αναβαθμίσουν το μάρκετινγκ?
Τόσο καιρό διαβάζω για βρεγμένες πετσέτες, επιθετικές συμπεριφορές, ελλιπής εικοσαλεπτες συναντήσεις και πολλά άλλα και ξαφνικά γίναμε επίπεδο champions League...