Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Bill6810

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Καμία κοπέλα που δίνει κολο υπάρχει ;

Stanley85

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
❤️

Έχω μόνο δύο μέρες στην Αθήνα. Ποια δύο κέντρα θα προτείνατε για ένα ποιοτικό μασάζ nuru, ειδικά ένα με φιλιά και αγκαλιές, και πού μπορώ να αγγίξω ο ίδιος τη μασέρ;

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
σήμερα το μεσημέρι έκανα καταδρομική στο Σενσουάλιτυ, μετά από πολύ καιρό, στοχευμένα για τη Σίντι.
Δυστυχώς δεν πείστηκα για να περάσω δωμάτιο, κυρίως γιατί μου φάνηκε λίγο πιο σπασμένη στο πρόσωπο απ' όσο θα ήθελα.
Κρίμα γιατί οι ασιάτισσες είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
Η πιο δελεαστική παρουσία στο σαλόνι ήταν η Μίκι που εκτελούσε και χρέη υποδοχής. Αν δεν την είχα πάρει ήδη δυο φορές με μετριότατες εντυπώσεις, θα έμπαινα τρέχοντας.
Τελικά έκανα γνωριμία με την ξανθιά αλβανίδα Άννα. Κι αυτή δεν είναι μοντελοπιπίνι αλλά στο παιχνίδι ταιριάξαμε κι ήταν πολύ καλά. Στο τέλος είπαμε εις το επανιδείν.
Ο χώρος αξιοπρεπέστατος, όπως τον θυμόμουν.
Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις πληροφορίες.
Είπαμε η Σίντι έχει τα χρονάκια της και τα κιλάκια της

GeorgeKing06

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερίζω το νήμα. Ως νεος στην ηλικία θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξέρετε καποιο μασαζάδικο που γαμας αλλα να έχει εύκολη πρόσβαση στο πάρκινγκ τις πρωινές ώρες γιατι είμαι απο ανατολικά και βαριέμαι να μπλέξω με την κίνηση και τα πάρκινγκ της Αθήνας

Geo.gak

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Σας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Heavywash

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
30
Like
6.456
Πόντοι
5.636
Καλησπερίζω το νήμα. Ως νεος στην ηλικία θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξέρετε καποιο μασαζάδικο που γαμας αλλα να έχει εύκολη πρόσβαση στο πάρκινγκ τις πρωινές ώρες γιατι είμαι απο ανατολικά και βαριέμαι να μπλέξω με την κίνηση και τα πάρκινγκ της Αθήνας
Τυπε θα στην φέρουμε με γερανό σπίτι σου έτσι όπως κάθεσαι στο καναπέ, κρίμα είναι νέο παιδί να ταλαιπωρείσαι :confused:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.203
Πόντοι
48.437
τυπε πρωτα θα γαμηθεις στην κινηση για να ερθεις,μετα θα γαμηθεις να βρεις παρκινγκ και μετα ΙΣΩΣ γαμησεις κιολας.
Σας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
παρκινγκ δεν θελεις εσυ?
βρηκες?

Geo.gak

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
6
Πόντοι
0
τυπε πρωτα θα γαμηθεις στην κινηση για να ερθεις,μετα θα γαμηθεις να βρεις παρκινγκ και μετα ΙΣΩΣ γαμησεις κιολας.

παρκινγκ δεν θελεις εσυ?
βρηκες?
Όχι είναι χωρίς αυτοκίνητο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.203
Πόντοι
48.437

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.203
Πόντοι
48.437

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.684
Πόντοι
3.666
Τό μουνι στο πιάτο καί όχι μόνο :coffee:
Η ερώτηση αφορά μονο τους professores και μασσαζοβιους του παρον νήματος , υπαρχει κάποιος έμπειρος μυστης που να επισκέφτηκε τις τελευταιες βδομάδες το Etheral Spa ??
Κατά καιρούς φέρνει καμοια ωραιο δυνατη καυλοκορη , και σαν να πηρε το μάτι μου ενα ωραιο μουνι στο προγραμμα τους .... πηγε κανεις πρόσφατα να μας πει τι παιζει ??
Επισης τωρα πλέον προχωράνε και σε δυνατη μπριζόλα ή μερικες προτιμάνε να την βγάζουν με μασάζ και με φραπέ στην καλύτερη , ας γράψει κάποιος κανα ποστ ή να στείλει πμ ,παλιολαμογια !!!

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.531
Πόντοι
496
Καλημερα στην ομάδα, μόλις με πληροφορησαν οτι υπάρχει Σουλίου νέο αίμα ,πραγματικο πιπινι ηλικιακα . πηγε φιλος και μ λεει ανανεωθηκε 20 χρονια νεοτερος!!χαχα
δε μιλαει ομως κανεις να παμε και οι υπόλοιποι....

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.069
Πόντοι
12.436
Καλημερα στην ομάδα, μόλις με πληροφορησαν οτι υπάρχει Σουλίου νέο αίμα ,πραγματικο πιπινι ηλικιακα . πηγε φιλος και μ λεει ανανεωθηκε 20 χρονια νεοτερος!!χαχα
ευχαριστούμε για την πληροφορία.
Όποιος μπορεί ας γράψει εδώ το τηλέφωνο του καταστήματος παρακαλώ γιατί νομίζω έχει πάει πολλές σελίδες πίσω.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Πως λεγεται?Ονομα μαγαζιου?Περιοχη? @nikosvita314

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom