Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είπαμε η Σίντι έχει τα χρονάκια της και τα κιλάκια τηςσήμερα το μεσημέρι έκανα καταδρομική στο Σενσουάλιτυ, μετά από πολύ καιρό, στοχευμένα για τη Σίντι.
Δυστυχώς δεν πείστηκα για να περάσω δωμάτιο, κυρίως γιατί μου φάνηκε λίγο πιο σπασμένη στο πρόσωπο απ' όσο θα ήθελα.
Κρίμα γιατί οι ασιάτισσες είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
Η πιο δελεαστική παρουσία στο σαλόνι ήταν η Μίκι που εκτελούσε και χρέη υποδοχής. Αν δεν την είχα πάρει ήδη δυο φορές με μετριότατες εντυπώσεις, θα έμπαινα τρέχοντας.
Τελικά έκανα γνωριμία με την ξανθιά αλβανίδα Άννα. Κι αυτή δεν είναι μοντελοπιπίνι αλλά στο παιχνίδι ταιριάξαμε κι ήταν πολύ καλά. Στο τέλος είπαμε εις το επανιδείν.
Ο χώρος αξιοπρεπέστατος, όπως τον θυμόμουν.
Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις πληροφορίες.
Τυπε θα στην φέρουμε με γερανό σπίτι σου έτσι όπως κάθεσαι στο καναπέ, κρίμα είναι νέο παιδί να ταλαιπωρείσαιΚαλησπερίζω το νήμα. Ως νεος στην ηλικία θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξέρετε καποιο μασαζάδικο που γαμας αλλα να έχει εύκολη πρόσβαση στο πάρκινγκ τις πρωινές ώρες γιατι είμαι απο ανατολικά και βαριέμαι να μπλέξω με την κίνηση και τα πάρκινγκ της Αθήνας
τυπε πρωτα θα γαμηθεις στην κινηση για να ερθεις,μετα θα γαμηθεις να βρεις παρκινγκ και μετα ΙΣΩΣ γαμησεις κιολας.Καλησπερίζω το νήμα. Ως νεος στην ηλικία θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξέρετε καποιο μασαζάδικο που γαμας αλλα να έχει εύκολη πρόσβαση στο πάρκινγκ τις πρωινές ώρες γιατι είμαι απο ανατολικά και βαριέμαι να μπλέξω με την κίνηση και τα πάρκινγκ της Αθήνας
παρκινγκ δεν θελεις εσυ?Σας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Όχι είναι χωρίς αυτοκίνητοτυπε πρωτα θα γαμηθεις στην κινηση για να ερθεις,μετα θα γαμηθεις να βρεις παρκινγκ και μετα ΙΣΩΣ γαμησεις κιολας.
παρκινγκ δεν θελεις εσυ?
βρηκες?
οκ.Όχι είναι χωρίς αυτοκίνητο

ιδου η σημερινη νεολαια κυριοιΤυπε θα στην φέρουμε με γερανό σπίτι σου έτσι όπως κάθεσαι στο καναπέ, κρίμα είναι νέο παιδί να ταλαιπωρείσαι![]()

Τό μουνι στο πιάτο καί όχι μόνοιδου η σημερινη νεολαια κυριοι
![]()

Massage Princess στην ΦίλωνοςΠαιδιά έχουμε κάνα καλό Πειραιά??
Ξέρουμε τιμές και τιMassage Princess στην Φίλωνος
Η ερώτηση αφορά μονο τους professores και μασσαζοβιους του παρον νήματος , υπαρχει κάποιος έμπειρος μυστης που να επισκέφτηκε τις τελευταιες βδομάδες το Etheral Spa ??Τό μουνι στο πιάτο καί όχι μόνο![]()
τα ίδια με τα άλλα ιδρύματα 80-100ευρώΞέρουμε τιμές και τι
ευχαριστούμε για την πληροφορία.Καλημερα στην ομάδα, μόλις με πληροφορησαν οτι υπάρχει Σουλίου νέο αίμα ,πραγματικο πιπινι ηλικιακα . πηγε φιλος και μ λεει ανανεωθηκε 20 χρονια νεοτερος!!χαχα
δε μιλαει ομως κανεις να παμε και οι υπόλοιποι....
Πως λεγεται?Ονομα μαγαζιου?Περιοχη? @nikosvita314Καλημερα στην ομάδα, μόλις με πληροφορησαν οτι υπάρχει Σουλίου νέο αίμα ,πραγματικο πιπινι ηλικιακα . πηγε φιλος και μ λεει ανανεωθηκε 20 χρονια νεοτερος!!χαχα
δε μιλαει ομως κανεις να παμε και οι υπόλοιποι....