Ρε μαλάκες τι λέτε;σοβαρά κάθεστε και τους ρωτάτε; 2 απανωτά ποστ ξαφνικά για το galaxy από τους 2 προμότορες που συνεχίζουν στο ίδιο τροπάριο; Ότι όλες σου λένε "δώσε όσα θες" και αυτοί τους δίνουν 10 με 15 ευρώ, που το πιο μπαζο εκεί μέσα κάτω από 20 ευρώ δεν ζήτησε ποτέ; Που ξαφνικά βγήκαν 2 καινούριες (η μια φαίνεται σαν AI genenarted image) και όλως τυχαίως τις πήραν και τις 2, ενώ όποιος πάει του πασάρουν κάτι μαυρούλες ή ο,τι έχει ξεμείνει; Έχετε πλάκα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Τηλέφωνο θείας Ελένης έχουμε ; Είναι η ίδια με την κομμώτρια;Φωτεινή και έγω επισκέφθηκα πρώτη φορά πρόσφατα. Φραπεδάκι όντως πολύ τίμιο αλλά απέφευγα να την κοιτάξω όσο μου τον έπαιζε. Δεν είναι μόνο η ηλικία και η εμφάνιση, είναι ότι ήταν απεριποιήτη εντελώς. Ενώ πχ η θεία Ελένη που είναι ακόμα πιο μεγάλη είναι φουλ προσεγμένη με τα διχτυωτά της, με το βάψιμό της. Και στα του μασάζ, για μένα της Φωτεινής ήταν απλά οκ ένω της θείας Ελένης είναι από τα τοπ.
Στο δεύτερο που αναφέρεις, πόσα έδωσες και για πόση ώρα?
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.338
- Πόντοι
- 481
Από εσένα δεν περίμενα κάτι άλλο να πεις εκτός από την λέξη προμοτορας. Εσύ προφανώς δεν πας galaxy. Δικαιωμα σου. Εγώ που πάω μαυρούλες δεν βλέπωΡε μαλάκες τι λέτε;σοβαρά κάθεστε και τους ρωτάτε; 2 απανωτά ποστ ξαφνικά για το galaxy από τους 2 προμότορες που συνεχίζουν στο ίδιο τροπάριο; Ότι όλες σου λένε "δώσε όσα θες" και αυτοί τους δίνουν 10 με 15 ευρώ, που το πιο μπαζο εκεί μέσα κάτω από 20 ευρώ δεν ζήτησε ποτέ; Που ξαφνικά βγήκαν 2 καινούριες (η μια φαίνεται σαν AI genenarted image) και όλως τυχαίως τις πήραν και τις 2, ενώ όποιος πάει του πασάρουν κάτι μαυρούλες ή ο,τι έχει ξεμείνει; Έχετε πλάκα.
Vyzouvios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 935
- Πόντοι
- 371
Ρε παιδιά το Galaxy από την στιγμή που δεν σε αφήνει να διαλέξεις κοπέλα , ότι και να φέρει είναι στα δεν . Τι να το κάνω αν φέρει και 2 και 3 και 5 μουναρες αν πάω εκεί και μου φορτώσουν ότι να ναι . Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό το πράγμα ! Και σε κανονικό μασάζ και σε κομμωτήριο ακόμα και σε φυσικοθεραπεία μπορείς να ζητήσεις να κλείσεις ραντεβού με τον Χ υπάλληλο και το κάνουν παντού ! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα σε μαγαζί που προσφέρει «υπηρεσία»….Εγώ είχα πάει 3-4 φορές στην αρχή αν δεν αλλάξει πολιτική δεν ξανά πατάω το πόδι μου….
Είναι σαφές ότι προσπαθείτε να αλλάξετε την εικόνα που έχουμε όλοι για το galaxy…δεν απαντάτε επί της ουσίας και δημιουργείτε την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνεται…δυστυχώς ενώ είναι πολύ ωραίος χώρος ούτε ποιοτικό μασάζ γίνεται ούτε ερωτικές υπηρεσίες αξιώσεων προσφέρονται…Από εσένα δεν περίμενα κάτι άλλο να πεις εκτός από την λέξη προμοτορας. Εσύ προφανώς δεν πας galaxy. Δικαιωμα σου. Εγώ που πάω μαυρούλες δεν βλέπω
Πρώτον, έχω υπάρξει πελάτης από τις αρχές του. Δεύτερον , έκλεινα μια χαρά ραντεβού με τηλέφωνο στηνΑριστούλα για οποία κοπέλα ήθελα. Τρίτον, σταμάτησα να πηγαίνω όταν με πληροφόρησε η ίδια ευθαρσώς ότι πλέον δεν θα κλείνει ραντεβού. Το ότι εσύ και ο άλλος μόνο καλά λόγια έχετε, πάντα βρίσκετε κοπέλες που σας λένε να δώσετε ο,τι έχετε ευχαρίστηση και πάντα πηγαίνετε με τις καινούριες, είναι στατιστικά απίθανο. Το στατιστικά πιθανό είναι ότι είστε προμότορες. Ίσως πρέπει να αντιληφθεί το κατάστημα ότι μόνο ζημιά κάνει λέγοντας ψέματα.Από εσένα δεν περίμενα κάτι άλλο να πεις εκτός από την λέξη προμοτορας. Εσύ προφανώς δεν πας galaxy. Δικαιωμα σου. Εγώ που πάω μαυρούλες δεν βλέπω
Τελευταία τροποποίηση:
Πεοκλη είσαι μύστης !Zωη και Ευα απο Γκαλαξι,εχουν τιμηθει αμφοτερες με πολυ καλες εντυπωσεις(η Ζωη το εχει και στο μασαζ)ελληνιδες ηλικιας 24-27
epistimonas7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
Σίγουρα πάει για BOUEFA 2025
απαράδεκτα πράγματα...
εντωμεταξύ ο Μπογδάνος η σουπιά , ύποπτα ενημερωμενος.
ποιο μέλος είναι άραγε?....
Φίλε εγώ δεν λέω ότι είσαι προμοτορας, κ έχω κάνει μια φορά μασάζ με την ζωή κ όντως ήταν καλή.απο εκεί κ πέρα,19/20 φορές που έχω πάει με βάζουν με την Φαίη η με κάτι μαυρουλες που μάλιστα ζητάνε κ 20 ευρώ για φραπέ.η Φαίη είναι πολύ τίμια στις υπηρεσίες της κ αφήνεις ότι θέλεις από μπουρμπουαρ ωστόσο καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι σαν θειτσα που μόλις γύρισε από την λαϊκή,οι μαυρουλες με όσες έχω κάνει είναι ανεκδιηγητες άρα για να μας κάτσει μια από αυτές που θέλουμε, πρέπει να πάμε καμια 20αρια φορές κ εάν...Από εσένα δεν περίμενα κάτι άλλο να πεις εκτός από την λέξη προμοτορας. Εσύ προφανώς δεν πας galaxy. Δικαιωμα σου. Εγώ που πάω μαυρούλες δεν βλέπω
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Άντε μια βόλτα και πες και σε μας αν άλλαξε κάτι , που έχουμε να πάμε καιρό - ΧΤελικα οι εν λογω νεες λαδοκορες στον γαλαξια τι λενε?
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 506
Είναι ωραίο να πας 3 φορές πχ την μια να έχει μόνο χάδια, την άλλη πίπα την Τρίτη σεξ. Σαν να βγαίνεις ραντεβού με γκόμενα π.χ. εξού και ο όρος αγαπουλης.Να κάνω μια ερώτηση … αν θέλεις να γαμησεις για ποιο λόγο να πας σε μασάζ ;; Αισθησιακό ερωτικο και .. με τελείωμα φυσικά αντιλαμβάνομαι το μασάζ , αλλιώς υπάρχουν τα στούντιο και πολλά άλλα
Εχει πεσει η ποιοτητα καιρο τωρα. Συμφωνω.Άντε μια βόλτα και πες και σε μας αν άλλαξε κάτι , που έχουμε να πάμε καιρό - Χ
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.625
- Πόντοι
- 481
αυτο ειναι το καλο σεναριο την τριτη φορα να γαμησεις...μη φας καμια 10αρια φορες ανεπαφη συναλλαγη και τραβας τα βυζια σου μεταΕίναι ωραίο να πας 3 φορές πχ την μια να έχει μόνο χάδια, την άλλη πίπα την Τρίτη σεξ. Σαν να βγαίνεις ραντεβού με γκόμενα π.χ. εξού και ο όρος αγαπουλης.

Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 1.056
Πολυ διαφήμιση του κάνουμε.....υπάρχουν και άλλες μασαζερι...ψάξτεΤελικά για το Γκάλαξι ισχύει ότι ακόμα δεν σε αφήνουν να διαλέξεις κοπέλα;