Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
137
Πόντοι
0
δεν έχουν πρόβλημα.
αν πεις θέλω το 200€ , θα τα πάρουν και πάλι , με χαρά.
δεν μου αρέσει η συμπεριφορά αρπακτικού που έχουν ,
και αυτός είναι και ό λόγος που εγκατέλειψα.
ίσως να προσπαθεί να το στρίψει το κατάστημα , ίσως να δουλεύει
,πια, μόνο με άτομα που γνωρίζει από τα παλιά.
αλλά δεν θα το ψάξω.
βάζω όριο στο πόσα χρήματα μπορώ να καταστρέψω .
Λέω να οργανώσω καταδρομική στο ίδρυμα στη συμβολή Λυκαβηττού και Σόλωνος.
Έχεις κανένα tip, κάποια στρατηγική να μου προτείνεις να πάρω τις πιθανότητες μου?
Να ζητήσω παρέα πχ στη σάουνα ή στο χαμαμ?
Κούρασε το μπουρδελε. Θέλει και λίγο κυριλέ

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
78
Πόντοι
1
ανεβαζουν κατι βιντεο του στυλ ''ελα να μας γαμησεις'' τις ρωτας αν παιζει κατι παραπανω και στο ξεκοβουν με την μια, ακυρες τελειως, απορω ποιοι πανε γιατι για να δουλευει καποιοι πα

Έχεις κανένα tip, κάποια στρατηγική να μου προτείνεις να πάρω τις πιθανότητες μου?
Πες ότι σε έχει συστήσει κάποιος…ζήτα την Έλενα…

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.553
Πόντοι
216
πραγματικά δεν είμαι κατάλληλος για να απαντήσω .
οι απόπειρες μου εστέφθησαν από απόλυτη αποτυχία.
υπάρχουν εδώ καθηγητές,
που αν θέλουν μπορούν να δώσουν tips.
ως προς το τελευταίο συμφωνώ απολύτως.
"μασάζ" χωρίς μασάζ , είναι απλώς μπουρδέλα.

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
113
Πόντοι
0
Παιδιά η joy από Άγιο Δημήτριο, στο thai dream λέει τπτ?
Καμία καλή που να κάνει καλό φραπέ, ξέρουμε?

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.662
Πόντοι
1.056
Παιδιά η joy από Άγιο Δημήτριο, στο thai dream λέει τπτ?
Καμία καλή που να κάνει καλό φραπέ, ξέρουμε?
Ουτε μασαζ ξέρει ούτε πεομαλαξη ουτε πιπα της προκοπής....αν εννοείς την μαυρουλα από Σιερα λεον

eyedoc

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους .
Προσωπική μου γνώμη -επιθυμία είναι αν θέλω να πηδήξω να πάω σε στούντιο . Αν επιλέξω μασάζ , είναι γιατί θέλω να κάνω μασάζ όπως θα ήθελα σε ένα κανονικό μασάζ και δε μπορώ . Δηλαδή να είμαι γυμνός , να είναι γυμνή η κοπέλα που κάνει το μασάζ , να κάνει αισθησιακό , προκλητικό και ερωτικο μασάζ , να με φέρει σε σημείο που να θέλω να τελειώσω , αργά και απολαυστικά , στα δακτυλα της . Τα γούστα διαφέρουν , αλλά το να θες να πας να πηδήξεις σε διάφορες στάσεις δεν είναι λόγος να πας σε μασάζ .
Εμπειρίες , ιδέες και προτροπές για ερωτικο μασάζ θα ήταν ωραίο να ανταλλάσσουμε εδώ .

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
442
Πόντοι
21
Έστειλα μυνημα στο Asian Flowers massage με το ερώτημα τι προγράμματα έχετε, μου απάντησε μετά από 5 μέρες , 35 χαλαρωτικό 1 ώρα κλπ και ότι έχει Ασιάτισσες από Νεπάλ Ταϊλάνδη Ινδονησία. Στην ερώτηση για happy ending μου είπε όχι, ούτε έλα και θα δούμε, ξερό όχι, αυτά.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
246
Καλησπέρα σε όλους .
Προσωπική μου γνώμη -επιθυμία είναι αν θέλω να πηδήξω να πάω σε στούντιο . Αν επιλέξω μασάζ , είναι γιατί θέλω να κάνω μασάζ όπως θα ήθελα σε ένα κανονικό μασάζ και δε μπορώ . Δηλαδή να είμαι γυμνός , να είναι γυμνή η κοπέλα που κάνει το μασάζ , να κάνει αισθησιακό , προκλητικό και ερωτικο μασάζ , να με φέρει σε σημείο που να θέλω να τελειώσω , αργά και απολαυστικά , στα δακτυλα της . Τα γούστα διαφέρουν , αλλά το να θες να πας να πηδήξεις σε διάφορες στάσεις δεν είναι λόγος να πας σε μασάζ .
Εμπειρίες , ιδέες και προτροπές για ερωτικο μασάζ θα ήταν ωραίο να ανταλλάσσουμε εδώ .
H κατασταση πλεον βρισκεται σε ιστορικο χαμηλο στο συγκεκριμενο θεμα..
Αυτο που περιγραφεις δεν ξερω αν υπαρχει πλεον στην Αθηνα..
ή θα πας σε στουντιο με λιγο μασαζ της πλακας ή θα πας για μασαζ κανονικο με πετσετα κλπ..

Οι ενδιαμεσες λυσεις τυπου γαλαξια που ουτε μασαζ ξερουν ουτε να στον παιξουν ειναι το χειροτερο πιστευω.

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
187
Πόντοι
0
Εχει πάει κανείς πρόσφατα στο Grace στο Μαρούσι να μας πεί τί παίζει τίποτα καινούριο?

peoklis

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
11
Like
787
Πόντοι
6.120
Ενα πιπινο ελληνικό φραπέ ρε παιδιά …
Zωη και Ευα απο Γκαλαξι,εχουν τιμηθει αμφοτερες με πολυ καλες εντυπωσεις(η Ζωη το εχει και στο μασαζ)ελληνιδες ηλικιας 24-27

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
2.187
Πόντοι
456
Zωη και Ευα απο Γκαλαξι,εχουν τιμηθει αμφοτερες με πολυ καλες εντυπωσεις(η Ζωη το εχει και στο μασαζ)ελληνιδες ηλικιας 24-27
κανουν και φραπε?...και ποσο κοστιζει

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
481
κανουν και φραπε?...και ποσο κοστιζει
Ο φραπές αν τον ζητήσεις κάνουν. Δίνεις εσύ ότι θες. Πριν 3 ημέρες πήγα και μπήκα με την Εύα. Και πολύ καλό μαζαζ και στον φραπέ που ζητησα δεν έφερε αντίρρηση. Έδωσα 15 ευρώ έξτρα. ( από μόνος μου) Ηλικία 26 περίπου. Όσο και η Ζωή. Και με Ζωή έχω πάει. Όμορφες επιλογές όλες

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
2.187
Πόντοι
456
Ο φραπές αν τον ζητήσεις κάνουν. Δίνεις εσύ ότι θες. Πριν 3 ημέρες πήγα και μπήκα με την Εύα. Και πολύ καλό μαζαζ και στον φραπέ που ζητησα δεν έφερε αντίρρηση. Έδωσα 15 ευρώ έξτρα. ( από μόνος μου) Ηλικία 26 περίπου. Όσο και η Ζωή. Και με Ζωή έχω πάει. Όμορφες επιλογές όλες
Η Εύα μαλλον θα ειναι καινουργια γιατι δεν την εχουν βαλει ακομα στη σελιδα τους

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
176
Πόντοι
1
Κάνα ρουχαλακι βγάζουν ή δεν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom