Black & DeckerΚοντά στο κέντρο ποια καταστήματα προσφέρουν σίγουρη χειρωνακτικη εκτονωση;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Χολαργιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2021
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Λέω να οργανώσω καταδρομική στο ίδρυμα στη συμβολή Λυκαβηττού και Σόλωνος.δεν έχουν πρόβλημα.
αν πεις θέλω το 200€ , θα τα πάρουν και πάλι , με χαρά.
δεν μου αρέσει η συμπεριφορά αρπακτικού που έχουν ,
και αυτός είναι και ό λόγος που εγκατέλειψα.
ίσως να προσπαθεί να το στρίψει το κατάστημα , ίσως να δουλεύει
,πια, μόνο με άτομα που γνωρίζει από τα παλιά.
αλλά δεν θα το ψάξω.
βάζω όριο στο πόσα χρήματα μπορώ να καταστρέψω .
Έχεις κανένα tip, κάποια στρατηγική να μου προτείνεις να πάρω τις πιθανότητες μου?
Να ζητήσω παρέα πχ στη σάουνα ή στο χαμαμ?
Κούρασε το μπουρδελε. Θέλει και λίγο κυριλέ
ανεβαζουν κατι βιντεο του στυλ ''ελα να μας γαμησεις'' τις ρωτας αν παιζει κατι παραπανω και στο ξεκοβουν με την μια, ακυρες τελειως, απορω ποιοι πανε γιατι για να δουλευει καποιοι πα
Πες ότι σε έχει συστήσει κάποιος…ζήτα την Έλενα…Λέω να οργανώσω καταδρομική στο ίδρυμα στη συμβολή Λυκαβηττού και Σόλωνος.
Έχεις κανένα tip, κάποια στρατηγική να μου προτείνεις να πάρω τις πιθανότητες μου?
Ναι αδελφέ κ μετά σε ρωτάνε ποιός σε σύστησε ο όταν τους τα μασάς μπαίνεις μαύρη λίστα...Πες ότι σε έχει συστήσει κάποιος…ζήτα την Έλενα…
πραγματικά δεν είμαι κατάλληλος για να απαντήσω .Λέω να οργανώσω καταδρομική στο ίδρυμα στη συμβολή Λυκαβηττού και Σόλωνος.
οι απόπειρες μου εστέφθησαν από απόλυτη αποτυχία.
υπάρχουν εδώ καθηγητές,
που αν θέλουν μπορούν να δώσουν tips.
ως προς το τελευταίο συμφωνώ απολύτως.
"μασάζ" χωρίς μασάζ , είναι απλώς μπουρδέλα.
Μασέρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2025
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 201
Κοντά στο κέντρο ποια καταστήματα προσφέρουν σίγουρη χειρωνακτικη εκτονωση;

nik.the.master
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Παιδιά η joy από Άγιο Δημήτριο, στο thai dream λέει τπτ?
Καμία καλή που να κάνει καλό φραπέ, ξέρουμε?
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.667
- Πόντοι
- 1.056
Ουτε μασαζ ξέρει ούτε πεομαλαξη ουτε πιπα της προκοπής....αν εννοείς την μαυρουλα από Σιερα λεονΠαιδιά η joy από Άγιο Δημήτριο, στο thai dream λέει τπτ?
Καλησπέρα σε όλους .
Προσωπική μου γνώμη -επιθυμία είναι αν θέλω να πηδήξω να πάω σε στούντιο . Αν επιλέξω μασάζ , είναι γιατί θέλω να κάνω μασάζ όπως θα ήθελα σε ένα κανονικό μασάζ και δε μπορώ . Δηλαδή να είμαι γυμνός , να είναι γυμνή η κοπέλα που κάνει το μασάζ , να κάνει αισθησιακό , προκλητικό και ερωτικο μασάζ , να με φέρει σε σημείο που να θέλω να τελειώσω , αργά και απολαυστικά , στα δακτυλα της . Τα γούστα διαφέρουν , αλλά το να θες να πας να πηδήξεις σε διάφορες στάσεις δεν είναι λόγος να πας σε μασάζ .
Εμπειρίες , ιδέες και προτροπές για ερωτικο μασάζ θα ήταν ωραίο να ανταλλάσσουμε εδώ .
Προσωπική μου γνώμη -επιθυμία είναι αν θέλω να πηδήξω να πάω σε στούντιο . Αν επιλέξω μασάζ , είναι γιατί θέλω να κάνω μασάζ όπως θα ήθελα σε ένα κανονικό μασάζ και δε μπορώ . Δηλαδή να είμαι γυμνός , να είναι γυμνή η κοπέλα που κάνει το μασάζ , να κάνει αισθησιακό , προκλητικό και ερωτικο μασάζ , να με φέρει σε σημείο που να θέλω να τελειώσω , αργά και απολαυστικά , στα δακτυλα της . Τα γούστα διαφέρουν , αλλά το να θες να πας να πηδήξεις σε διάφορες στάσεις δεν είναι λόγος να πας σε μασάζ .
Εμπειρίες , ιδέες και προτροπές για ερωτικο μασάζ θα ήταν ωραίο να ανταλλάσσουμε εδώ .
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 442
- Πόντοι
- 21
Έστειλα μυνημα στο Asian Flowers massage με το ερώτημα τι προγράμματα έχετε, μου απάντησε μετά από 5 μέρες , 35 χαλαρωτικό 1 ώρα κλπ και ότι έχει Ασιάτισσες από Νεπάλ Ταϊλάνδη Ινδονησία. Στην ερώτηση για happy ending μου είπε όχι, ούτε έλα και θα δούμε, ξερό όχι, αυτά.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 760
- Πόντοι
- 246
H κατασταση πλεον βρισκεται σε ιστορικο χαμηλο στο συγκεκριμενο θεμα..Καλησπέρα σε όλους .
Αυτο που περιγραφεις δεν ξερω αν υπαρχει πλεον στην Αθηνα..
ή θα πας σε στουντιο με λιγο μασαζ της πλακας ή θα πας για μασαζ κανονικο με πετσετα κλπ..
Οι ενδιαμεσες λυσεις τυπου γαλαξια που ουτε μασαζ ξερουν ουτε να στον παιξουν ειναι το χειροτερο πιστευω.
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.667
- Πόντοι
- 1.056
Και την πίτα ολοκληρη και τον σκύλο χορτατο δεν γίνεται....Ενα πιπινο ελληνικό φραπέ ρε παιδιά …
Zωη και Ευα απο Γκαλαξι,εχουν τιμηθει αμφοτερες με πολυ καλες εντυπωσεις(η Ζωη το εχει και στο μασαζ)ελληνιδες ηλικιας 24-27Ενα πιπινο ελληνικό φραπέ ρε παιδιά …
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.187
- Πόντοι
- 456
κανουν και φραπε?...και ποσο κοστιζειZωη και Ευα απο Γκαλαξι,εχουν τιμηθει αμφοτερες με πολυ καλες εντυπωσεις(η Ζωη το εχει και στο μασαζ)ελληνιδες ηλικιας 24-27
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 481
Ο φραπές αν τον ζητήσεις κάνουν. Δίνεις εσύ ότι θες. Πριν 3 ημέρες πήγα και μπήκα με την Εύα. Και πολύ καλό μαζαζ και στον φραπέ που ζητησα δεν έφερε αντίρρηση. Έδωσα 15 ευρώ έξτρα. ( από μόνος μου) Ηλικία 26 περίπου. Όσο και η Ζωή. Και με Ζωή έχω πάει. Όμορφες επιλογές όλεςκανουν και φραπε?...και ποσο κοστιζει
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.187
- Πόντοι
- 456
Η Εύα μαλλον θα ειναι καινουργια γιατι δεν την εχουν βαλει ακομα στη σελιδα τουςΟ φραπές αν τον ζητήσεις κάνουν. Δίνεις εσύ ότι θες. Πριν 3 ημέρες πήγα και μπήκα με την Εύα. Και πολύ καλό μαζαζ και στον φραπέ που ζητησα δεν έφερε αντίρρηση. Έδωσα 15 ευρώ έξτρα. ( από μόνος μου) Ηλικία 26 περίπου. Όσο και η Ζωή. Και με Ζωή έχω πάει. Όμορφες επιλογές όλες
Κάνα ρουχαλακι βγάζουν ή δεν.....Ο φραπές αν τον ζητήσεις κάνουν. Δίνεις εσύ ότι θες. Πριν 3 ημέρες πήγα και μπήκα με την Εύα. Και πολύ καλό μαζαζ και στον φραπέ που ζητησα δεν έφερε αντίρρηση. Έδωσα 15 ευρώ έξτρα. ( από μόνος μου) Ηλικία 26 περίπου. Όσο και η Ζωή. Και με Ζωή έχω πάει. Όμορφες επιλογές όλες