Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.294
Πόντοι
1.056
Βόλτα από Thi dream massage στον Άγιο Δημήτριο, Γενναδιου 27. Είχε προηγηθεί συνεννόηση στο whats app ζήτησα φωτογραφία μου έστειλε μια όμορφη μαυρουλα η οποία λέγεται τώρα Joy πρώην Michelle από Galaxy . Εντάξει μασάζ γνωστά μέτρια πράγματα και φραπέ στο τέλος με χούφτωμα 50 όλα. Με ρώτησε αν θέλω πίπα, ρώτησα πόσα μού λεει εσύ τη δίνεις, της λέω έχω μόνο 10 δεν συμφώνησε και μείναμε εκεί.
Ουτ μασαζ ξέρει ούτε πίπα ουτε body to body massage.....πεταμένα λεφτα η Μισέλ από σιερα Λεόνε

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.760
Πόντοι
486
Ουτ μασαζ ξέρει ούτε πίπα ουτε body to body massage.....πεταμένα λεφτα η Μισέλ από σιερα Λεόνε
Από Ερυθραια νομίζω μου είπε πως είναι. Την πήρα κι εγώ, κακός φραπές. Απο αυτούς που καπάκια όταν χύνεις λες τι μαλακιά έκανα.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.760
Πόντοι
486

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
113
Πόντοι
0
Άρα από Thai dream, ποια προτείνετε guys ? Θα πάω την ερχόμενη εβδομάδα.

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361
Άμα είναι κάποιος από Κρήτη η Πελοπόννησο τι κάνει ανεβαίνει η κατεβαίνει στην Αθήνα? Πολύ εξυπνάδα έχει πέσει....
Ακριβώς .... Ανεβαίνω κατεβαίνω μάλλον έχει σχέση με το υψόμετρο και όχι με τον βορρά νότο !!!!!?!

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.294
Πόντοι
1.056
Από Ερυθραια νομίζω μου είπε πως είναι. Την πήρα κι εγώ, κακός φραπές. Απο αυτούς που καπάκια όταν χύνεις λες τι μαλακιά έκανα.
Απο σιερα Λεόνε.....δεν δείχνει αιθιοπισσα....συζητήσαμε περί γεωγραφίας της Αφρικής....κλπ κλπ....αλλά δεν αξίζει

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.760
Πόντοι
486
Απο σιερα Λεόνε.....δεν δείχνει αιθιοπισσα....συζητήσαμε περί γεωγραφίας της Αφρικής....κλπ κλπ....αλλά δεν αξίζει
Ή σε κάποιον από τους 2 είπε ψέματα, ή μιλαμε για διαφορετική.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
434
Πόντοι
21
Δεν υπάρχουν επιλογες

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
358
Πόντοι
20
εβδομαδα λαδαδικων αυτη.2 επισκεψεις!!!πρωτα φωτεινη καλλιθεα τιμιο μασαζ τιμιο φραπε καθαρος χωρος 50 ευρω αλλα απο εμφανιση γαμησε τα...δεν υπαρχει κατι να σε φτιαξει...μεγαλη σε ηλικια οπως εχει ξαναειπωθει αλλωστε.επισκεψη νο2...thai massage που νομιζα ηταν αισχυλου...παω ευτυχως πιο νωρις να κοψω κινηση και δεν το βρισκω..στελνω μηνυμα και μου λεει πεντελης 7 πλατεια χαραυγης...ημαρτον λεω..φευγω γαμιοντας και μου ανοιγει κοντη μεγαλοκοπελα λεπτη ταυλανδεζα μαλλον...φοραγε κατι ρουχα σαν στολη σεκιουριτι...μηδεν σεξουαλικοτητα μονο που τη βλεπεις σου πεφτει...ομως μαγκες εκανε το καλυτερο μασαζ που εχω κανει.δεν υπαρχει η τυπισσα...τελεια.οσο περναγε η ωρα και αφου γυρισα στο ανασκελο με πετσετα με εζωσαν φιδια οτι θα φυγω αχυστος...οπως και εγινε...το κερασακι στην τουρτα ειναι η βρεγμενη πετσετα στο τελος με χλιαρο νερο που σε σκουπιζει απο τα λαδια.και τον πουλο.τη ρωτησα για φραπε με κοιταξε καλα και λεει οκ την αλλη φορα αλλα να το ζητας απο την αρχη και μη μιλας πουθενα αλλου για αυτο..μαλλον δεν με ηξερε και εχω αγριο υφος σαν μπατσος τρομαρα μου χαχα...θα ξαναπαω παντως μονο και το τελειο μασαζ αξιζει που κανει...ας ελπισουμε να μη με φραπεδιασει αυτη:grin::grin:
Δεν υπάρχει στο google maps πεντελης 7 πλατεία χαραυγης. Που είναι αυτό το δεύτερο μασατζιδικο? Τί τηλ έχει? Ευχαριστώ

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
Δεν υπάρχει στο google maps πεντελης 7 πλατεία χαραυγης. Που είναι αυτό το δεύτερο μασατζιδικο? Τί τηλ έχει? Ευχαριστώ
πεντελης 7 δαφνη βαλε το βγαζει...το κινητο ειναι το ιδιο απο αισχυλου οταν ηταν εκει.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
Να είναι αυτό το γνωστό της Λ. Αμφιθεας?
ισως...η μηπως καποιο απο τα νουρου...μη γινει κανα ντου οπως εποχες τριανταφυλλοπουλου και μας τα κλεισουν χαχα...οι παλιοτεροι θα θυμαστε τον καριολη τον μακη...που ειχε γαμησει τον τομεα της πορνειας...τον αγαπημενο χωρο της πορνειας:grin::grin:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.559
Πόντοι
7.195
ισως...η μηπως καποιο απο τα νουρου...μη γινει κανα ντου οπως εποχες τριανταφυλλοπουλου και μας τα κλεισουν χαχα...οι παλιοτεροι θα θυμαστε τον καριολη τον μακη...που ειχε γαμησει τον τομεα της πορνειας...τον αγαπημενο χωρο της πορνειας:grin::grin:
Σε κάποια σημείο, η κοπέλα αναφέρει για κάποιον άνδρα που της έδειξε - αν θυμάμαι την εξιστόρηση της -

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom