Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

antegeia20000

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Διάβασα για το thai dream massage..
Έχουμε διεύθυνση,σάιτ κλπ;
Από τιμές τι παίζει;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.080
Πόντοι
41.813
Καλησπέρα!
Διάβασα για το thai dream massage..
Έχουμε διεύθυνση,σάιτ κλπ;
Από τιμές τι παίζει;
εδω εχει τηλεφωνο
Login • Instagram

και εδω εχει την εμπειρια μου και τις εμπειριες αλλων μελων.

δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.

russell

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Tai dream massage Στο Άγιο Δημήτριο με Μαρία από Νεπάλ γνωστή από galaxy. Μασαζ ψιλοκαλό, φραπές τέλειος, 50 όλα. Πήρα τηλέφωνο κάνει και εκτός, στο σπίτι της Ratu επίσης πρώην galaxy.
Μήπως εννοείς |Thai Massage Center Γενναδίου|

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.973
Πόντοι
1.446
Μήπως εννοείς |Thai Massage Center Γενναδίου|
Thai dream massage είναι στη Γενναδίου και είναι αυτό π αναφέρει φραπεδερι αλλά η ιδιοκτησία δε βαράει φραπε,μόνο οι κοπέλες που φέρνει,στη συγκεκριμένη περίπτωση η Μαρία που δουλεύει τώρα εκεί είναι μια χαρά αξιοπρεπέστατη σε αυτά π προσφέρει.
Το Thai Massage Center π αναφέρεις ήταν Αγίας Βαρβαρας 70 στη Δάφνη,τώρα νομίζω λέγεται Masazaki.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.973
Πόντοι
1.446
Πραγματικά απαράδεκτη η πολιτική του να μην επιλέγεις...
Εάν πάρεις τηλέφωνο και πεις θέλω ραντεβού με τη τάδε ποτε είναι διαθέσιμη,κανονικά δηλαδή επιλέγεις.Τουλαχιστον εγώ όσες φορές έχω πάει γκαλαξι έτσι έχω κάνει κ έχω επιλέξει πάντα,εκτός από μια φορά π πήγα εκεί χωρίς ραντεβού κ ρώτησα εάν έχει κενο η Μαίρη,είχε κ πέρασα μαζί της.Τελος ρε παιδιά νταξει λες κ δε ξέρετε πως είναι αυτά τα μαγαζιά πέφτετε από τα σύννεφα,πας εκεί κ οκ ποια έχουν διαθέσιμη να στη φορτώσουν κ θα την ευχαριστήσουν κ θα βγάλουν μαρούλι κ θα γεμίσουν το πρόγραμμα.Αποψη μου πάντα ραντεβού από πριν κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
1.151
Πόντοι
360
Εάν πάρεις τηλέφωνο και πεις θέλω ραντεβού με τη τάδε ποτε είναι διαθέσιμη,κανονικά δηλαδή επιλέγεις.Τουλαχιστον εγώ όσες φορές έχω πάει γκαλαξι έτσι έχω κάνει κ έχω επιλέξει πάντα,εκτός από μια φορά π πήγα εκεί χωρίς ραντεβού κ ρώτησα εάν έχει κενο η Μαίρη,είχε κ πέρασα μαζί της.Τελος ρε παιδιά νταξει λες κ δε ξέρετε πως είναι αυτά τα μαγαζιά πέφτετε από τα σύννεφα,πας εκεί κ οκ ποια έχουν διαθέσιμη να στη φορτώσουν κ θα την ευχαριστήσουν κ θα βγάλουν μαρούλι κ θα γεμίσουν το πρόγραμμα.Αποψη μου πάντα ραντεβού από πριν κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δυο φορές εχω δοκιμασει να κλεισω ραντεβου απο τηλεφώνου οπως περιγραφεις, και τις δυο η φαση εκλεισε «Ναι φυσικα, το σημειωνω, σας περιμενουμε» κι οταν πηγα εκει, ειτε δεν ειχαν σημειωσει τιποτα, ειτε η κοπελα δεν προλαβαινε και δεν συμμαζευεται.

Χιλιες φορες να μου ελεγαν «Δυστυχως δεν μπορειτε να επιλεξετε κοπελα, το ραντεβου που κλεινουμε αφορα μονο την ωρα και οχι την κοπελα» παρά αυτο.

Ισως να στάθηκες τυχερος εσυ και ατυχος εγω.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
Δυο φορές εχω δοκιμασει να κλεισω ραντεβου απο τηλεφώνου οπως περιγραφεις, και τις δυο η φαση εκλεισε «Ναι φυσικα, το σημειωνω, σας περιμενουμε» κι οταν πηγα εκει, ειτε δεν ειχαν σημειωσει τιποτα, ειτε η κοπελα δεν προλαβαινε και δεν συμμαζευεται.

Χιλιες φορες να μου ελεγαν «Δυστυχως δεν μπορειτε να επιλεξετε κοπελα, το ραντεβου που κλεινουμε αφορα μονο την ωρα και οχι την κοπελα» παρά αυτο.

θα πας , ήσυχος πως έχεις κλεισμένο ραντεβού , όταν πας εκεί θα σού πουν τρελές ιστορίες , και 'ίσως να μην φύγεις ,
γιατί σκέφτεσαι το κόπο που έκανες να πας, το πρόγραμμα σου που το άλλαξες για να πας, την σκέψη "μιας και έφτασα ως εδώ , ας δοκιμάσω"..
κλπ κλπ

ξέρουν τα κορίτσια τι κάνουν , δεν κάνουν λάθη ...

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους. Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι εκτος Αθηνων αυτο τον καιρο. Εχει παει κανενας στο galaxy με την Ελενα την καινουργια? Να μαθουμε εντυπωσεις
την αλλη βδομαδα θα παω φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση η Ελενα θα ενημερωσω για εντυπωσεις

Kavliaris_panthiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
139
Πόντοι
280
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω το Γκάλαξι είναι αυτό πάνω στην Αμφιθέας;; Και μια τελευταία ερώτηση, για το φραπέ το λες πριν μπεις στο δωμάτιο ή μέσα στη κοπέλα;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω το Γκάλαξι είναι αυτό πάνω στην Αμφιθέας;; Και μια τελευταία ερώτηση, για το φραπέ το λες πριν μπεις στο δωμάτιο ή μέσα στη κοπέλα;
ναι αμφιθεας...φραπε παιζουν ολες απλα σε ρωτανε προς το τελος της συνεδριας αν θες...βεβαια ξεκαθαρισε το αν υπαρχει υποψια φολας που δεν νομιζω...αν ειναι αριστουλα πες αν παιζει εκτονωση δεν εχει προβλημα

Kavliaris_panthiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
139
Πόντοι
280
ναι αμφιθεας...φραπε παιζουν ολες απλα σε ρωτανε προς το τελος της συνεδριας αν θες...βεβαια ξεκαθαρισε το αν υπαρχει υποψια φολας που δεν νομιζω...αν ειναι αριστουλα πες αν παιζει εκτονωση δεν εχει προβλημα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα επανέλθω με νεότερα από την επίσκεψη

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.973
Πόντοι
1.446

Ρε φίλε μου τι να σου πω δε ξέρω πραγματικά,σίγουρα άσχημη φάση κ ξενερα να κλείσεις ραντεβού να πας εκεί και να γίνουν τα έργα που περιγράφεις.
Κοιτα όπως είπα έχω πάει κάποιες φορές πάντα έκανα αυτό ποτε δεν είχα θέμα,επίσης ξέρω προσωπικά δυο άτομα π έχουν πάει κ αυτά κάποιες φορές στον έναν κιόλας του πρότεινα ν πάει εκεί αφού ήθελε μασαζ ,τεσπα και οι δυο αυτοί ακριβώς έτσι τηλέφωνο κ ραντεβού κ πάντα όλα Οκ …..όποτε καταλήγω ότι μάλλον ήσουν εσυ άτυχος πράγμα που δεν αναιρεί όμως ότι το ίδρυμα είναι ότι να ναι.

kostasada1

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Ραντεβού αν είσαι τυχερός σου κλείνουν από το τηλέφωνο αλλά δεν μπορείς να διαλέξεις την κοπέλα που θέλεις εσύ. Προσφέρουν υπηρεσία όπως λένε

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.973
Πόντοι
1.446
Ραντεβού αν είσαι τυχερός σου κλείνουν από το τηλέφωνο αλλά δεν μπορείς να διαλέξεις την κοπέλα που θέλεις εσύ. Προσφέρουν υπηρεσία όπως λένε
Τι να σου πω,όπως ανέφερα προηγουμένως έχω πάει στο ίδρυμα 5-6 φορές όλες εκτός από μια πήρα τηλέφωνο κ έκλεισα ραντεβού ζητώντας πάντα τη κοπέλα που ήθελα εκτός από μια φορά που πήγα έτσι και όντως η Μαίρη είχε κενο εκείνη ήθελα έτσι κ αλλιώς κ πέρασα.Επισης άτομα π ξέρω προσωπικά έχουν κάνει το ίδιο κ δε συνάντησαν πρόβλημα. Και ξαναλέω προφανώς αυτό το γεγονός δε πιστοποιεί τη σοβαρότητα του ιδρύματος.
Τέλος ναι καταλαβαίνω ότι κάποιος ίσως έρχεται από μακριά είτε κάποιος άλλος θ σ πει δε γαμιεται τώρα αφού ηρθαμε με οποία είναι πάμε και αυτοί κουτοπόνηροι είναι τη καυλα σου εκμεταλευόμενοι κάνουν τις ιστορίες τους,άποψη μου λοιπόν που έχω κάνει 1-2 φορές σ άλλο ίδρυμα με τέτοιο σκηνικό….φευγω φίλε κ να πάει να γαμηθει η καυλα θα βρούμε άκρη αλλου δεν είμαστε καυλωμενοι πιτσιρικαδες να μας κάνει οπα το κάθε γκαλαξι,δεν μπορείς ν κανεις αυτά που είπαμε ;;; Γεια σας πάω αλλου.

Τελευταία τροποποίηση:

kostasada1

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Τι να σου πω,όπως ανέφερα προηγουμένως έχω πάει στο ίδρυμα 5-6 φορές όλες εκτός από μια πήρα τηλέφωνο κ έκλεισα ραντεβού ζητώντας πάντα τη κοπέλα που ήθελα εκτός από μια φορά που πήγα έτσι και όντως η Μαίρη είχε κενο εκείνη ήθελα έτσι κ αλλιώς κ πέρασα.Επισης άτομα π ξέρω προσωπικά έχουν κάνει το ίδιο κ δε συνάντησαν πρόβλημα. Και ξαναλέω προφανώς αυτό το γεγονός δε πιστοποιεί τη σοβαρότητα του ιδρύματος.
Τέλος ναι καταλαβαίνω ότι κάποιος ίσως έρχεται από μακριά είτε κάποιος άλλος θ σ πει δε γαμιεται τώρα αφού ηρθαμε με οποία είναι πάμε και αυτοί κουτοπόνηροι είναι τη καυλα σου εκμεταλευόμενοι κάνουν τις ιστορίες τους,άποψη μου λοιπόν που έχω κάνει 1-2 φορές σ άλλο ίδρυμα με τέτοιο σκηνικό….φευγω φίλε κ να πάει να γαμηθει η καυλα θα βρούμε άκρη αλλου δεν είμαστε καυλωμενοι πιτσιρικαδες να μας κάνει οπα το κάθε γκαλαξι,δεν μπορείς ν κανεις αυτά που είπαμε ;;; Γεια σας πάω αλλου.
Επειδή πήγαινα από τότε που άνοιξε, άρα περισσότερες από 5-6 φορές, δεν περίμενα να αλλάξει η πολιτική του καταστήματος ακόμη και στους παλιούς πελάτες. Κι όμως έγινε, οπότε ΜΑΥΡΟ πλέον. Ευχαριστώ πολύ...

peinasmenos_pp

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.913
Πόντοι
216
Άμα ξέρεις να μιλάς σωστά επιλέγεις αυτή που θέλεις. Εγώ πάντα έπαιρνα αυτή που ήθελα. Το μαγαζί βέβαια είναι για κλάματα τώρα και σταμάτησα να πηγαίνω άσε που πιστεύω ότι έχει εντός κάμερες παντού

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
418
Πόντοι
21
Άμα ξέρεις να μιλάς σωστά επιλέγεις αυτή που θέλεις. Εγώ πάντα έπαιρνα αυτή που ήθελα. Το μαγαζί βέβαια είναι για κλάματα τώρα και σταμάτησα να πηγαίνω άσε που πιστεύω ότι έχει εντός κάμερες παντού
Φίλε μου αυτό με τις κάμερες πως το συμπεραίνεις?Το έχεις δει κάπου αλλού?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom