Όπως έγραψαν και οι φίλοι, σε τέτοια ιδρύματα μπορείς να είσαι σίγουρος μόνο για τον φραπέ.
Τα υπόλοιπα με συνεννόηση στο δωμάτιο, ανάλογα την κοπέλα, αναλογα το πορτοφόλι σου, ανάλογα την αυστηρότητα του ιδρύματος (είτε ως πρόφαση είτε ως πραγματικότητα).
Άλλες μένουν στον φραπέ, άλλες φραπέ χωρίς ρούχα με πιασίματα, άλλες τις παζαρεύεις για καλαμάκι άλλες μπορεί με το κατάλληλο τίμημα να σε καβαλάνε κιόλας.
Δεν έχω επισκεφτεί όλα τα ιδρύματα, αλλά σε όσα έχω πάει τουλάχιστον, που δεν είναι καθαρά μπριζολαδικα/στούντιο με δήθεν ταμπέλα μασάζ, σίγουρος μπορείς να είσαι μόνο για τον φραπέ (και καλό είναι να τον διπλοσιγουρεύεις με το που μπεις δωμάτιο με την κοπέλα για παν ενδεχόμενο).
Βλέπεις μια κοπέλα, αν σου αρέσει εμφανισιακά και θεωρείς ότι θα σε καλύψει ο φραπές, μπαίνεις. Αν μέσα καταφέρεις να πάρεις και κάτι παραπάνω, δες το σαν μια ευχάριστη έκπληξη. Αλλά μην επενδύσεις σε αυτή τη σκέψη από πριν γιατί μπορεί να πάρεις τα απαυτάρια σου και να ξενερώσεις.
Μου έχουν τύχει σκέτοι φραπέδες με την κοπέλα ντυμένη, φραπέδες όπου η κοπέλα ήταν φουλ γυμνή κι επέτρεπε και δάχτυλα, καλαμάκια που η άλλη ντρεπόταν να βγάλει ρούχα αλλά μια χαρά τα πήρε όλα στο στόμα και με παρακάλεσε να μην πω τίποτα στη ρεσεψιόν γιατί θα τη διώξουν κλπ. Καβαληματα εμένα προσωπικά δεν μου έχουν τυχει, αλλα δεν τα επιδιώκω κιόλας σε τέτοια ιδρύματα γιατί δεν μου αρέσει η φάση στο μασαζοκρέβατο.
Αν θες σίγουρα καλαμάκια και μπριζόλες κλπ πηγαίνεις σε άλλα ιδρυματα. Αν σου αρκεί ο φραπές και είσαι διατεθειμένος να δοκιμάσεις για κάτι παραπάνω (αλλά αν δεν κάτσει δεν έκατσε και δεν ξενερώσεις) πηγαίνεις στα ιδρύματα που συζητάμε.