Ναι το ξέρω εννοούσα αν υπάρχει κάτι άλλο τελικά εκτός από αυτά τα δύο.Μα αυτό κάνουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
cretanboy91
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές συγνώμη αν σας κουράσω αλλά ανεβαίνω Αθήνα το άλλο σκ μπορείτε να μου προτείνετε που να πάω κοντά στην Ερμού και πως γντ η συνεννόηση για φραπέ ; Ευχαριστώ συγνώμη για τ χρόνο ααα
Πήγαινε χαμηλά στην Ερμού προς τον σταθμό Μοναστηράκι, έχει ανοίξει παράρτημα το γνωστό Vip Massage που είναι στην Πανόρμου. Θα πάρεις αυτό που θες.Καλησπέρα συναγωνιστές συγνώμη αν σας κουράσω αλλά ανεβαίνω Αθήνα το άλλο σκ μπορείτε να μου προτείνετε που να πάω κοντά στην Ερμού και πως γντ η συνεννόηση για φραπέ ; Ευχαριστώ συγνώμη για τ χρόνο ααα
Μανωλης Κουρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 987
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα συναγωνιστές συγνώμη αν σας κουράσω αλλά ανεβαίνω Αθήνα το άλλο σκ μπορείτε να μου προτείνετε που να πάω κοντά στην Ερμού και πως γντ η συνεννόηση για φραπέ ; Ευχαριστώ συγνώμη για τ χρόνο ααα
Φρατζή 2 και Καλλιρρόης 48 πήγαινε να ξεχαρμανιασεις
Δεν θέλει συνεννόηση νωρίτερα
Ισχύει, είναι πολύ καλή και σε b2b που την δοκίμασα εγώ. Απλώς το φραπεδακι ήταν +30€.Χθεσινη επισκεψη στον Γαλαξια με σκοπο την δοκιμη της καινουριας(μαυρουλας)ονοματι Ντεστινυ.Η συυννενοηση ειχε γινει απο πριν με Αριστουλα ετσι ωστε η μικρη να ηταν διαθεσιμη.Μετα απο ολιγολεπτη αναμονη λογω του οτι μολις ειχε βγει απο ραντεβου με αλλο συναγωνιστη περασα στο δωματιο,εκανα το μπανακι μου και σε λιγο ειχαμε την εισοδο της μικρης στο δωματιο.Αφου εγιναν οι απαραιτητες συστασεις στα αγλικα(καταλαβαινει ελαχιστα ελληνικα)ξεκινησε ενα αρκετα καλο μασαζσε πλατη/αυχενα που συνεχιστηκε στα ποδια μετα απο δικη μου προτροπη λογω οτι τα ενιωθα αρκετα ταλαιπωρημενα.Σε εκεινο το σημειο και μετα απο κοντινα περασματα στην ευαισθητη περιοχη αρχισε να επερχεται η επιθυμητη στυση π[ραγμα που το αντιμετωπισε με ενα πονηρο χαμογελο και ξεκινημα μιας αργης και βασανιστικης πεομαλαξης(η πλακα ειναι οτι πηρε την πρωτοβουλια μονη της χωρις να την προτρεψω)με ταυτοχρονο χουφτωμα απο μερους μου στην κωλαρα και τις βυζαρες της οι οποιες ειναι φανταστικες για τον σωματοτυπο της,το τελος ηρθε σχετικα γρηγορα λογω πολυημερης αποχης απο την ενεργο δραση.Χρηματα δεν μου ζητησε κατι που το εκτιμησα(της εδωσα 10 ευρω με δικη μου πρωτοβουλια)
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Παίζει και στο καινούριο φραπές??Πήγαινε χαμηλά στην Ερμού προς τον σταθμό Μοναστηράκι, έχει ανοίξει παράρτημα το γνωστό Vip Massage που είναι στην Πανόρμου. Θα πάρεις αυτό που θες.
Στο καινούργιο δεν έχω πάει. Αλλά αφού το έχει η ίδια γιατί να αλλάξει πρόγραμμα?Παίζει και στο καινούριο φραπές??
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 206
Μόνο μασαζ θα παρει από Ερμού. Για φραπέ στη ΠανόρμουΠήγαινε χαμηλά στην Ερμού προς τον σταθμό Μοναστηράκι, έχει ανοίξει παράρτημα το γνωστό Vip Massage που είναι στην Πανόρμου. Θα πάρεις αυτό που θες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι δεν παίζειΠαίζει και στο καινούριο φραπές??