Καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά που γράφω, καθώς πρώτη φορά είχα και εμπειρία αντίστοιχη καθώς δεν είμαι μόνιμα Αθήνα. Μετά από αρκετό διάβασμα αποφάσισα να επισκεφθώ το vip beauty στην Πανόρμου, καθώς ήταν και σχετικά κοντά μου. Πολύ εύκολο κλείσιμο ραντεβού από What's up, δεν είχα επιλογή κοπέλας αλλά μου έστειλε φωτογραφία με ποια θα κάνω και αν συμφωνώ, όλα κανονίστηκαν από εκεί. Η κοπέλα που έκανα μου συστήθηκε ως Ζωή ξανθιά γύρω στα 40-45, με ωραίο σώμα καλοδιατηρημένο. Για εμένα έκανε αρκετά καλό μασάζ και συνεχώς με ρωτούσε αν ήμουν εντάξει με την πίεση αν ήθελα κι άλλο κλπ. Περάσματα πολλά στην επίμαχη περιοχή δεν έγιναν μόνο φευγαλέα. Όταν γύρισα μου έφερνε τα βυζιά στο πρόσωπο χωρίς να βγάλει ρούχα. Εκεί άρχισαν να γίνονται κάποια πιο αισθησιακά περάσματα μέχρι που με ρώτησε αν θέλω και τελείωμα το οποίο και έγινε. Δεν ξέρω αν έφταιγε που πήγα πρώτη φορά η που ήταν η πρώτη φορά που είχα τέτοια εμπειρία μου φάνηκε το τελείωμα πολύ βιαστικό και τσαπατσουλικο, ενώ το είχε χτίσει πάρα πολύ καλά με καλό μασάζ για εμένα αν γινόταν λίγο πιο αισθησιακό και αφιερωνε 2-3 λεπτά παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερο. Αυτά από εμένα ελπίζω να μην κούρασα, κόστος στα 50 ευρώ, νομίζω θα το ξαναπροτιμησω και ίσως η επόμενη φορά να ήμαστε όλοι πιο άνετοι.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).