Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446
Στον Άγιο Δημήτριο βρίσκεται
Ναι στον Άγιο Δημητριο,σε έναν απαράδεκτο χώρο από θέμα διαμόρφωσης,τζαμαρία μπροστά π σε βλέπουν από το δρόμο καθώς μπαίνεις κ βγαίνεις από το δωμάτιο για ν πας στο ντουζ,καθώς κ οποίος πελάτης μπαίνει εάν βγεις εκείνη την ώρα από το δωμάτιο έρχεστε πρόσωπο μ πρόσωπο.

Eminem 82

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
186
Πόντοι
0
Αν είσαι παντρεμένος...ούτε για αστείο..σε γενική θέα..

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
318
Πόντοι
36
Ναι στον Άγιο Δημητριο,σε έναν απαράδεκτο χώρο από θέμα διαμόρφωσης,τζαμαρία μπροστά π σε βλέπουν από το δρόμο καθώς μπαίνεις κ βγαίνεις από το δωμάτιο για ν πας στο ντουζ,καθώς κ οποίος πελάτης μπαίνει εάν βγεις εκείνη την ώρα από το δωμάτιο έρχεστε πρόσωπο μ πρόσωπο.
......και το μπάνιο έχει τζαμαρία και μπορούν να σε δουν από το πίσω μέρος....

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446
......και το μπάνιο έχει τζαμαρία και μπορούν να σε δουν από το πίσω μέρος....
Άλλο κ αυτό ναι,πρέπει να είναι το σπίτι της ταυλανδεζας δίπλα,η αυλη π βλέπει το μπάνιο δηλαδή,ότι να ναι

• Like
Αντιδράσεις: gepap

Levou23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
1.344
Πόντοι
200
Στο vip στη πανορμου πλέον εκτός από φραπες παίζει και καλαμάκι μπριζόλα?

Στο Περιστέρι παλιότερα και στο Μεταξουργείο έκαναν τα πάντα από όσο θυμάμαι

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.800
Πόντοι
456
Στο vip στη πανορμου πλέον εκτός από φραπες παίζει και καλαμάκι μπριζόλα?

Στο Περιστέρι παλιότερα και στο Μεταξουργείο έκαναν τα πάντα από όσο θυμάμαι
Η Έλενα στο προηγούμενο πέρασμα της έδινε πόνο με το ανάλογο αντίτιμο....ρώτα την Έλενα μόνο στο δωμάτιο γιατί η υπεύθυνη θα κάνει την ανηξερη

Τώρα για τις άλλες κοπέλες δεν ξέρω....

Παίζει και βόδι του βόδι...

Αυτά μου έχουν πει σπο υο γουατς απ

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.308
Πόντοι
371
ειδικα απο διπλα που ξεφορτωνουν ολη την ωρα σε κοιτανε εκει .

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Πληροφορίες για vip πανόρμου που ακριβώς είναι τηλέφωνο επικοινωνία ή κάποιο link

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
59.978
Πόντοι
41.813
Πληροφορίες για vip πανόρμου που ακριβώς είναι τηλέφωνο επικοινωνία ή κάποιο link
κοιτα να δεις ποσο ευκολο ειναι αν το βαλεις στην αναζητηση του φορουμ. δυο λεξεις μονο γραφουμε. :coffee:

αν το βαλεις και στο google μεχρι και τηλεφωνο βρισκει καποιος.
μαγικο?????

:coffee:
:coffee::coffee::coffee::coffee:

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
97
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί vip beauty, τις προάλλες με την Ζωη. Το μασάζ ήταν μέτριο με ελάχιστα περάσματα στην περιοχή. Όσο για την εκτόνωση, ήταν αρκετά φτωχή. Καθόλου προσοχή...

Σκέφτομαι να ξαναπάω αλλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω σαν προταρης επί του θέματος...

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.800
Πόντοι
456
Επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί vip beauty, τις προάλλες με την Ζωη. Το μασάζ ήταν μέτριο με ελάχιστα περάσματα στην περιοχή. Όσο για την εκτόνωση, ήταν αρκετά φτωχή. Καθόλου προσοχή...

Σκέφτομαι να ξαναπάω αλλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω σαν προταρης επί του θέματος...
Ελένη

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.242
Πόντοι
481
VIP beauty η Κατερίνα της υποδοχής ή η Μαρία που έχει το μαγαζί περνάνε στο δωμάτιο; Κι αν ναι προσφέρουν φραπέ; Ή και κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.800
Πόντοι
456
VIP beauty η Κατερίνα της υποδοχής ή η Μαρία που έχει το μαγαζί περνάνε στο δωμάτιο; Κι αν ναι προσφέρουν φραπέ; Ή και κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στείλουν μήνυμα στο WhatsApp ρώτα τους ελεύθερα....νομίζω όλες προσφέρουν χειρογλυκανο

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
97
Πόντοι
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο: συνηθίζεται να δίνει κάνεις κάτι παραπάνω μετά το πέρας του μασαζ/εκτόνωσης? Και αν ναι πόσο και σε τι περιπτώσεις πχ?
Ρωτάω γτ η τύπισσα μετά το μασάζ κάθισε μπαστακας και με κοιτούσε σαν να ήθελε κάνα τιπ.

monokinezes

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο: συνηθίζεται να δίνει κάνεις κάτι παραπάνω μετά το πέρας του μασαζ/εκτόνωσης? Και αν ναι πόσο και σε τι περιπτώσεις πχ?
Ρωτάω γτ η τύπισσα μετά το μασάζ κάθισε μπαστακας και με κοιτούσε σαν να ήθελε κάνα τιπ.
Συνηθως πληρωνεις το μασαζ (λιγες εμπειριες που εχω) και μετα οτι συμφωνησεις στο δωματιο με την κοπελα για εξτρα.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.800
Πόντοι
456
Στο vip beauty από την δική μου εμπειρία όχι....στο 50ευρο το χειρογλυκανο είναι μέσα στην τιμή....άλλωστε τα λεφτά τα δίνεις μετά στο ταμείο

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Πολύ επαγγελματική θεραπεία κάνει και η ιδιοκτήτρια έχω κάνει μια φορά έμεινα ευχαριστημένος.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.800
Πόντοι
456
Πολύ επαγγελματική θεραπεία κάνει και η ιδιοκτήτρια έχω κάνει μια φορά έμεινα ευχαριστημένος.
Δεν το πιστεύω για την ξανθιά ιδιοκτήτρια....χειρογλυκανο????....χειλογλυκανο????

Katsikis100

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Παντως η αληθεια είναι επειδη την εχω πάρει μια φορά δεν μύρισε τίποτα...Τι να πω μάλλον ημουνα τυχερός. Πριν κανα χρόνο βέβαια.
Παίχτη εμένα εχυσε σαν κουνέλι... Γέμισε το καβλι μου χυσια... Αυτά μυριζαν!! Πιστεύω ότι είναι από την διατροφή της με τις πικάντικες τριφες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom