Μύστες, φτιάχνω μια πρόχειρη λίστα με εμπειρία ανά «θεραπεύτρια» για να κατευθύνουμε τους νέους και να ενημερωθούμε για τυχόν νέες προσθήκες.
1) στεφανια , περιοχή Πεύκη, μασάζ αρκετά καλό, τιμή από 40 και προσφέρει φραπέ και προχωράει μάλλον
2) Ιουλία, περιοχή περιστέρι, μασάζ καλό, προχωράει μέχρι φραπέ, τιμή 35
3) Μάγκυ, περιοχή πλατεία Αττικής, μασάζ μέτριο, προσφέρει φραπέ και πίπα με καλαμάκι, τιμή νομίζω 30, διορθώστε με αν κάνω λάθος
Ηλικία γύρω στα 55-60, σου βγάζουν τη πίστη τα σκυλιά που έχει στην είσοδο
4) tantra-Zoe, περιοχή Άρειος πάγος, μασάζ από 60 με φραπέ στο τελείωμα, νομίζω προχωράει παρακάτω απλώς εγώ δεν είχα πάρει ολόκληρο το μενού από επιλογή δική μου
5) *****, περιοχή Μαρούσι είναι 2 κοπέλες, χρυσα και Φρόσω
Φραπές από 30€ για μισή ώρα μασάζ, Χρυσα ξανθιά 35αρα, ο φραπές της αγγαρεία, Φρόσω παρόμοια ηλικία αλλά κοντό μαλλί, πολύ καλός φραπές, δείχνει να της αρέσει να ασχολείται
6) Ελίνα, περιοχή Άγιος Ελευθέριος, δουλεύει με δίκη της πελατεία πλέον, ξανθιά κοντό μαλλί και μεγάλο στήθος 5αρι, ηλικία πρέπει να είναι στα 50
Φραπές 30, σεξ 40, μασάζ χάδι με λίγο πασπάλισμα λαδιού, δεν ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες
7) Μελίνα, περιοχή μετρό αργυρούπολης, 55 ετών, ξανθιά αδύνατη με ωραία φωνή αλλά τα σημάδια του χρόνου ειναι αποτυπωμένα στο κορμί της, μασάζ χάδι και φραπές από 50 αλλά πέφτει και 40, ούτε αυτή ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες
8) Χρυσαυγή Μανωλάκη- γνωστή και ως Δρακουμέλ, περιοχή Μαρούσι με «γλυκιά ηχοθεραπευτική μελωδία και μασάζ 3 τεχνικών» προσφέρει μασάζ πολύ απαλό, ηλικία 50-55, μεγάλο στήθος, αεροπιπα και φραπές, τιμή 50€, έχει και δικό της site για φωτογραφίες και επικοινωνία
9) Αφροδίτη- περιοχή βόρεια
Έρχεται κατοικον με 50€ φουλ πρόγραμμα, ηλικία 50 ξανθιά αδύνατη
Προσθήκες και ενημερώσεις προγραμμάτων τιμών, θεραπευτριών δεκτές!!