Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και που γκρινιαζουν καποιοι για το τηλέφωνο, ειναι λόγος να μη το παρουν ποτε παντως, λέω εγω τωρα... Απο την αλλη, μην αγχωνεστε, δε χαθηκαν και οι κοπελες...
εγω μπορω να σου πω στα γρηγορα 2-3 λογους ;) αλλα μετα θα μας πης και εσυ ;) 1ον αυτη ειναι η δουλεια του φορουμ να σχολιαζουμε 2ον γιατι ειμαστε κακα αγορια 3ον γιατι ειναι πολυ μορφωμένη ενω εμεις δεν ειμαστε :- εν περιπτωσει και το βασικοτερο για τον τροπο που δουλευει ;) η λιζα νομιζεις εχει ακουσει λιγοτερα απο την κυρια αυτηνΔεν καταλαβαίνω γιατί την έχετε πάρει απ' τα μούτρα την κοπέλα, την στιγμή που την άλλη, με την ίδια ακριβώς τακτική, την βγάζατε για δύο χρόνια το καλύτερο cg. Εγώ ξέρω αλλά περιμένω καμμία τοποθέτηση...
Μπερδεύεσαι και δεν πρέπειεγω μπορω να σου πω στα γρηγορα 2-3 λογους ;) αλλα μετα θα μας πης και εσυ ;) 1ον αυτη ειναι η δουλεια του φορουμ να σχολιαζουμε 2ον γιατι ειμαστε κακα αγορια 3ον γιατι ειναι πολυ μορφωμένη ενω εμεις δεν ειμαστε :- εν περιπτωσει και το βασικοτερο για τον τροπο που δουλευει ;) η λιζα νομιζεις εχει ακουσει λιγοτερα απο την κυρια αυτηνδεν νομιζω....
μακεδονα αστο φιλε μου καλεΜπερδεύεσαι και δεν πρέπει

κοίτα κάποιες/οι τους αρέσει να δουλεύουν απ εδώ μέσα μ αυτόν τον τρόπο...Δεν καταλαβαίνω γιατί την έχετε πάρει απ' τα μούτρα την κοπέλα, την στιγμή που την άλλη, με την ίδια ακριβώς τακτική, την βγάζατε για δύο χρόνια το καλύτερο cg. Εγώ ξέρω αλλά περιμένω καμμία τοποθέτηση...
Όλα καλά, άστο να πα να γαμηθεί καλύτεραμακεδονα αστο φιλε μου καλεπες μας πρωτα τον λογω που ξερεις εσυ γιατι κανουμε επιθεση στην κοπελα ;) και ασε τα μπερδεματα για αλλους ;) στο ξαναειπα δεν κρινομαι εγω εδω μεσα αλλα οι κοπελες
![]()
![]()
Νάσαι καλά φιλαράκι. Αυτή είναι η απάντηση...κοίτα κάποιες/οι τους αρέσει να δουλεύουν απ εδώ μέσα μ αυτόν τον τρόπο...
π.χ
εσύ αν έκανες αυτήν την δουλειά από που θα έβρισκες πελάτες από τους πραγματικούς σου φίλους η στους ιντερνετικούς σου φίλους ...?
πιστεύω να κατάλαβες γιατί γκρινιάζω για το κρυφό τηλέφωνο όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλα τα νήματα που δουλεύουν μ αυτόν τρόπο...Νάσαι καλά φιλαράκι. Αυτή είναι η απάντηση...
Εδώ όμως μπορεί και να κάνεις λάθος. Μπορεί λέω...πιστεύω να κατάλαβες γιατί γκρινιάζω για το κρυφό τηλέφωνο όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλα τα νήματα που δουλεύουν μ αυτόν τρόπο...
Να σου πω αυτη την απαντηση περιμεναΌλα καλά, άστο να πα να γαμηθεί καλύτερα

από την στιγμή που είναι κρυφό για έμενα ισχύει ότι σ είπα ποιο πάνω...Εδώ όμως μπορεί και να κάνεις λάθος. Μπορεί λέω...
δεν εχει νοημα η κουβεντα νομιζω :- εγω καταλαβα ;) απο εδω και περα θα ασχολουμε με λογοτεχνικα συγγράμματαπιστεύω να κατάλαβες γιατί γκρινιάζω για το κρυφό τηλέφωνο όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλα τα νήματα που δουλεύουν μ αυτόν τρόπο...

μην το λες...δεν εχει νοημα η κουβεντα νομιζω :- εγω καταλαβα ;) απο εδω και περα θα ασχολουμε με λογοτεχνικα συγγράμματα![]()
![]()
Παρά είστε κακά παιδιά και δεν μ' αφήνει η μαμά μου να μιλάμεΝα σου πω αυτη την απαντηση περιμεναοποτε αστο να μιλησουμε για τον καιρο
![]()
![]()
πιο καλα ;) μην σε βαλει και τιμωριαΠαρά είστε κακά παιδιά και δεν μ' αφήνει η μαμά μου να μιλάμε

Α γειά σου. Όλα καλά είπαμεπιο καλα ;) μην σε βαλει και τιμωρια![]()
![]()
α γειά σου ρε άνθρωπε!Θα μου επιτρέψεις να πω ότι σε σύγκριση με την Βαλέριε απέχει παρασάγγας στην εμφάνιση και στην τιμή, ακομα και σε σχέση με την Λίζα είναι και πιο ακριβή και χειρότερη εμφανισιακά, ενώ και με την Βερόνικα υστερεί σε εμφάνιση αλλά και σε τιμή αν εξαιρέσουμε τους μετρημένους που την πλήρωναν ακριβά.
Ο μόνος λόγος που πολλοί έχουν μπει στο τρυπάκι να παρακαλάνε για τηλέφωνο, είναι το έξυπνο πλασάρισμα της «ανεξάρτητης», με κρυφό τηλέφωνο, και τα κόλπα περί «περιορισμένης κατανάλωσης», ενώ μόνη της έγραψε ότι έχει δώσει το τηλέφωνο σε πάνω από 100 άτομα.
Με απλά λόγια ενώ η πιάτσα είναι γεμάτη με πολύ πιο εμφανίσιμες, καταφέρνει να έχει βρει το κοινό που τσιμπάει στα πιο πάνω δεδομένα παρόλη την έλλειψη καθαρού φωτογραφικού υλικού. Τους παρηγορεί το γεγονός ότι όταν θα έχουν το τηλέφωνο θα αισθάνονται «εκλεκτοί».